Cik turat?

Reitings 249
Reģ: 30.07.2015
Sveikas!

Pēc vakardienas pasēdēšanas, šodien jūtu sekas :D

Tad nu viela pārdomām un jaunai diskusijai.

Cik Jūs varat izdzert alkoholu, lai no rīta nejustu sekas?

Kādreiz varēju izdzert mierīgi pudeli vīna un no rīta jutos kā svaigs gurķītis. Vakar izdzēru aptuveni 1 pudeli vīna un šodien acis glāžainas un galva pasmaga. Varbūt tāpēc, ka gulēju tik kādas 5 h, vai arī tāpēc, ka reti dzeru. Nezinu.
Kā ir ar Jums? Un ko darat, lai ātrāk atžirgtu :)
09.09.2015 10:59 |

Reitings 2258
Reģ: 29.01.2009
labs sarkanvīns un pareizi dzerot, dažas glāzes. vairāk nevajag un nemaz negribu. neesmu padsmitnieku mazizglītots čalis no laukiem, kurš var vai grib lepoties ar izdzertā alko daudzumu.. nav nekā ļaunāka kā agri no rīta dodoties pilsētā, sabiedriskās vietās dzirdēt pusaudžu lielībstāstus, es vakar tik un tik izdzēru, a viņš, a viņš izvēma....
10.09.2015 21:17 |

Reitings 1979
Reģ: 24.10.2013
Arī šo diskusiju lasa nepilngadīgie...
10.09.2015 21:20 |

Reitings 1534
Reģ: 28.04.2015
Man atkal ir tas, ka vienkaarshi nelien iekshaa. Itkaa veel nav nekaads reibums, bet vienkaarshi nespeeju iedzert vairaak shkjidruma. Bet nu, es arii nedzeru ne balto, ne stipros bruunos, shkjebina no smarzhas vien. Agraak gan vareeju ko gribu un cik gribu. Un principaa, pagjiras veel joprojaam nav. Paldies dievam. :D

Un vispaar, vieniigais, ko agraak nevareeju iedzert, bija viins, likaas tik negarshiigs. Kaut kur lasiiju, ka ar gadiem viins saak iegarshoties, un vel domaaju, kaa kas taads var garshot. Tagad baltviins ir mans miiljaakais dzeeriens. :D
10.09.2015 21:24 |

Reitings 135
Reģ: 29.08.2015
Manuprāt, tas atkarīgs no ķermeņa stāvokļa tajā - dzeršanas dienā, kaut kādiem bioritmiem, mēness fāzēm utt.
10.09.2015 21:34 |

Reitings 2797
Reģ: 16.09.2013
Pohu īsti nekad nav, man sāp kunģis otrā dienā, bet tas ir neatkarīgi vai alus glāze, vai 0.5 vodkas.
Galva sāp tikai tad, ja ir dzerts kāds vieglais kokčiks, aliņš un tad beidzu dzert un neaizeju gulēt nākamo 2st laikā, tad sākas riebīgas galvas sāpes. Ja aizeju gulēt, viss ok. Turu es daudz, vemts nav, nekādi brīnumi arī parasti netiek pietaisīti, izņemot ļoti aktīvu dejošanu un visādi nejaukie jociņi tiek bārstīti, bet mūsu kompānjā tas ir pieņemts un neviens neapvainojas. :D
10.09.2015 23:52 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (1)