zazy1, tas jau kā kuram cilvēkam, viens var izdzert veselu pudeli vīna,un nebūs slikti, citam no šis pudeles būs sekas. :-) bet uzskatu, ka atkarīgs daudz ir arī no tā, vai cilvēks ir izgulējies, atpūties, kārtīgi paēdis,un lietojis bezalkoholisku šķidrumu. ja iedzeršanas laikā uzēd, tas labi, manuprāt. man vismaz liekas tad, ka nav tikai alkohols, kad ātri apreibst un viss, lai nav tukšs vēders. un man vēl ir sava metode, ja snāk iedzert tā pavairāk alkohola, es tieši pirms pašas gulētiešanas daudz dzeru gāzētu minerālūdeni, vienkārši dzeru,kaut vai neslāpst, jo vairāk, jo labā, citreiz pat pus pudeli no 1,5 l šķiet izdzeru :D un tad man nākamajā dienā nav slikti un ja ir,tad nav tik slikti, kā būtu,ja neiedzertu ūdeni. man tas līdz, dzirdēts, ka no alkohola atūdeņojas organisms. un tāpēc labi dzert ūdeni jau tajā pašā vakarā, nevis tikai nākamajā. nākamajā var turpināt dzert labi daudz ūdens,lai skalojas ārā. citreiz ja jūtu,ka vairs nevajag ballītē dzert,dzeru bezalkoholisku dzērienu un ir forši :)
kā saka, kad nākamajā dienā ir slikti,saka ka nekad vairs nelietos alkoholu :D