Divas nedēļas atpakaļ satraumēju plaukstu. Sāpēja ļoti, tāpēc aizbraucu uz traumpunktu. Tur ārsts ieteica uztaisīt rentgenu, jo var kaut kas būt lauzts arī tad, ja pirksti kustās. Beigās traumpunktā pavadīju visu nakti, uztaisīja veselus divus rentgenus. Bet roka izrādījās tikai sasista. (Rādītājpirksts iedzīts uz iekšu) Ieteica roku nenoslogot un gaidīt, kad sadzīs. Laimīga aizbraucu mājās. Pagāja divas nedēļas, beidzot šķita, ka roka drīz sadzīs. Sāpes sāka pāriet. Varēju pirkstu pakustināt bez problēmām.
Trīs dienas atpakaļ neveiksmīgā kārtā to pašu pirkstu traumēju vēlreiz. Atlauzu to atpakaļu. Trešo dienu sāpes nepāriet. Visi purksti kustās, bet kustinot ļoti sāp pirksta locītava pie plaukstas iesāpas īkšķa pamatnē pie plaukstas locītavas.
Nekad neesmu saskārusies ar lūzumiem, vai šādiem sasitumiem. Vai ir pamats domāt, ka šoreiz kaut kas varētu būt pauzts, vai nav pamata uztraukties un atkal jāgaida, kad sadzīs? Man ļoti negribas atkal tērēt laiku un naudu bezjēdzīgiem rentgeniem. Ģimenes ārsts man otrā Latvijas galā, sīkumu dēļ negribas arī pie viņa dzīties.
Un ko darīt, lai tā roka ātrāk sadzītu? Traumpunktā man neko neieteica.