Pēc grūtniecības esmu palikusi ar 6/7kg plusā. Grūtniecības laikā ar visiem nelabumiem vai nu neēdu neko, vai tiešām apēdu to, no kā slikti nav, neskatoties kāda tam produktam uzturvērtība. Par diviem es neēdu, otrajā trimestrī 2 mēnešus biju gultai piesieta, biju uz saglabāšanu, tajā laika periodā vispār neko neveselīgu neēdu, jo vienīgais cik tālu man drīkstēja iet, bija līdz tualetei un atpakaļ, tātad kustību fiziskās aktivitātes nekādas, neskatoties uz ēdiena veselīgumu, tāpat tas nosēdās tur, kur nevajag, un pa tiem 2 mēn +8kg bija. Kad beidzot spontānā aborta draudi bija garām, man atļāva vingrot, bet ļoti mierīgi, tad nu līdz gr-bas beigām gāju uz grūtnieču nodarbībām vingrot fizioterapeita pavadībā, ēdu normāli, nekādu junk foodu, bet šad ta atļāvos kaut ko, ja prasījās. Tad jau sākās ķiršu un zemeņu sezona, tos kārtīgi saēdos, 3. trimestrī 8. mēn neuzņēmos necik, 9. +1. Nostaigāju pilnas 42. nedēļas, placentas novietojuma un bērna guļas dēļ, man bija vienkārši milziiiigs vēders.
Pēc dzemdībām, kas beidzās ar ķeizaru auklēju meitu, skatos, ko ēdu, ēdu vēl mazāk kā pirms GR, vēders katru nedēļu velkas un velkas kopā, bet vēl tikai 1,2mēn pagājuši, pagaidām ejam ar meitunpastaigās, vēl man vēders takā sāp, presītes vēl pataisīt nevaru, ceru pamazām ar šiem kg veiksmīgi tikt galā 8-)