Striju stāsti

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Sveikas dāmas! Man te diezgan sāpīga tēma jau kādu laiku - strijas. Pagaidām man viņas jau kādu laiku ir cisku iekšpusē (tur vistrakāk, biezas un garas), tad vēl nedaudz uz ciskām un dibena. Jāmin, ka pagaidām man viņas ir izteikti violetas. Par to, kā viņas rodas, lieliski zinu, šoreiz mazliet par citu tēmu interese. Gribētu zināt, pēc cik ilga laika jums, tām, kurām bijušas, viņas palika baltas? Saprotu, ka tad viņas mazāk ievērojamas. Un kā vispār jūs cīnaties, kādi līdzekļi, cik iedarbīgi? Pati pašlaik nopirku to "Re:gen Oil", cerams, ka ko līdzēs, jo iepriekš ar strijām saskārusies neesmu un nezinu neko citu, vien šo, ko ieteica Drogās. Un kā vispār jūs sadzīvojat ar viņām?! Pašai liels kauns no tiem monstriem, par bikini varu aizmirst, no drauga vēlos ciskas slēpt :( No šīs diskusijas laikam sagaidu kādus veiksmes stāstus, kā tikušas galā ar strijām vai vienkārši kādus vārdus, kas man liktu ar viņām vieglāk sadzīvot. Paldies jau tagad, padalieties pieredzē! :)
06.09.2015 22:51 |

Reitings 4628
Reģ: 06.07.2013
Golden, ar svara palielināšanās rezultātā iegūtajām strijām ir vieglāk tikt galā (panākt, ka tās paliek baltas) nekā ar tām, kas rodas augot. Nometīsi svaru - tās kļūs gaišas, jo āda vairs netiks stiepta. Īsāks cilvēks nepaliek, bet tievāks gan var kļūt. Tiesa gan, ja atgriezīsies pie tagadējā svara vai būs vēl kāds kilograms pa virsu, tad būs jaunas vietā, bet tas jau ir pavisam cits stāsts...
07.09.2015 17:42 |

Reitings 5497
Reģ: 31.01.2013
Man nosauļojot strijas ir krietni redzamākas. Tās īsti nenosauļojas. Paliek baltas svītras.
07.09.2015 18:29 |

Reitings 166
Reģ: 29.01.2009
Strijas pārveršas par baltām , gada laikā,un tad no viņām vairs nevarēs tikt vaļā.
vienīgais veids , kad viņas var iespējams uzveikt vai vismaz padarīt nemanāmākas ir pirmo mēnešu laikā kamēr viņās vel ir rozā. pēc tam Tu ar viņām neizdarīsi pilnīgi neko.
jāiet ir pie kosmētiķa uz procedūrām , pats kosmētiķis ieteiks kādas vislabāk
07.09.2015 18:52 |

Reitings 597
Nivea, ko tad kosmetologs var šajā gadījuma izdarit ?
07.09.2015 19:01 |

Reitings 340
Reģ: 22.05.2011
Pie speciālista var ar lāzeru slīpēt, līdzīgi kā parastās rētas. Bet tas ir dārgi.

Pašai arī ir strijas, tiku pie tām salīdzinoši neliela svara pieauguma rezultātā, sākumā nesapratu vispār, kas tas par zvēru. Tad izlasījos visādos blogos un citur internetos, ko var iesākt ar jau esošām un secināju, ka no atsauksmēm noderīgākais izklausās šis līdzklis: http://www.cocooncenter.co.uk/lierac-phytolastil-solute-2-x-75ml/12246.html Jāsmērē uz jo svaigākām, jo labāk, uz baltajām lielas jēgas nebūs. Nevaru vēl pateikt, kāda būs mana galējā atsauksme, bet šobrīd liekas, ka pavisam neizzudinās, bet samazina gan. Cena arī, ja pērk cocooncenter, nevis LV aptiekās, likās diezgan OK un ērtāk lietot nekā Lierac ampulas.
07.09.2015 21:53 |

Reitings 597
Mio, izskatās labi, paldies liels. Nu jau smērēju to savu "Re:Gen Oil" trīs dienas un šodien izmetās tādas pumpas un alerģija pa visām kājām un tām vietām, kur smērēju, ka nu tikai. Viss, varu nobāzt skapī, lieki izmesta nauda un strijas paliek.
08.09.2015 10:22 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man uz dupša ir mazas, baltas švīkas. Vai nu no aktīvas augšanas, vai sportošanas. Tagad grūtniecības laikā redzu, ka būs pāris arī uz krūtīm. Bet man kaut kā galīgi vienalga par viņām, šķiet pat mazliet seksīgas.. nav jau celulīts. :D Un, jā, nekā necīnos.
08.09.2015 10:26 |

Reitings 597
Undiya nu jā, ja maziņas, viss ok, bet ja tādas garas un biezas uz ciskām + izteikti sarkanas - nekas seksīgs tur galīgi nav...
08.09.2015 10:37 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits