Sveikas,
jau kādu laiku mani ļoti interesē viens puisis, neesam personīgi pazīstami, taču zinu vārdu, uzvārdu, nedaudz informācijas arī par viņu pašu. :-D Ikdienā bieži sanāk tikties, saskrieties, jo netālu viens no otra dzīvojam. Pēdējā laikā manu prātu nenodarbina neviena jēdzīga doma, visu laiku tikai viņš. Zinu, ka viņš ir ļoti kautrīgs, tādēļ no viņa puses, domāju, man maz cerību sagaidīt pirmo soli, un lai gan sevi nemaz nesauktu par kautrīgu, neesmu no vispašpārliecinātākajām būtnēm, kas, protams, visu par sarežģī, TAČU beidzot esmu nolēmusi uzsākt sarunu pirmā un būt pirmā soļa spērēja...
Zinu, ka nekad neuzzināšu viņa patiesās domas par mani viņu neiepazīstot, taču vai kas vairāk par acu skatieniem jums no puiša ir devušas zīmi, ka viņš ir jūsos ieinteresēts?
Pirmo reizi dzīvē šāda situācija un labprāt uzzinātu jūsu pieredzi, ieteikumus, varbūt kādu padomu vai arī, kā šāda vai līdzīga situācija ir izvērsusies jums. Apzinos, ka neko jau nevarētu zaudēt šādi rīkojoties, taču apziņa, ja pēc atraidījuma diendienā nāktos atkal ar viņu satikties mani laikam baida visvairāk. :-(
Vai, par daudz jau ieslīgu, bet, paldies, meitenes par jūsu atsaucību!