Vīriešu gaume attiecībā uz sieviešu stilu

Reitings 26
Reģ: 09.07.2015
Virsraksts tāds neprecīzs, bet nezināju, kā lai citādāk pasaka :-P Tātad, kas no jūsu apģērba/frizūrām/manikīra visvairāk nepatīk/patīk jūsu vīriešiem? :-)
Vai ir kas tāds, par ko jūsējie šausmās saķer galvu? Un, ko darāt? Velkat tik un tā, vai ir kads kompromiss? :-D
Manējam nepatīk džinsi bez kabatām, kurpes ar bantīti, ļoooooti nepatīk nekas puķains, pogājams, blūzveidīgs un no šifonīga auduma. Un man ir viena blūzīte, kas atbilst visiem parametriem, ko viņš vēlas pa kluso izmest :-D Tā kā arī viņš mēdz vilkt kaut ko, manuprāt, pabriesmīgu, tad arī es velku tās drēbes, briesmīgo blūzi tikai, ja neejam kopā :-P
Bet visskaistākais, ko es varētu uzvilkt, viņaprāt, ir ādas legingi :-D Patīk garās kleitas, svārki, svītrainas maiciņas, mati astē un tikai un vienīgi franču manikīrs :-D Un, kas ir dīvainākais, kas jums piestāv, pēc vīrieša domām?
03.09.2015 20:44 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Manam lielākoties ir vienalga, vienīgais par ko viņam sāp sirds ir mati.
Kad sākām tikties man bija gari mati, šobrīd īsi. Viņš jau neko nesaka un neaizrāda, tik lika noprast, ka garie viņam patika daudz labāk :D a man kaut kā liekas, ka īsie labāk izskatās :D
04.09.2015 10:07 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Ak jā, par nagiem...vienalga savi vai gēla vai lakoti vai nelakoti, bet lai ir gari :D protams, nolakoti viņam patīk labāk un gēla man nekad nav bijuši :-P vienīgi, cik zinu, viņš nav pozitīvi komentējis spicos un pārāk garos gēla nagus, un ja vēl krāsaini, tad vispār... :D
04.09.2015 10:09 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
raganu nagi ari nepatīk, nepatīk mākslīgās skropstas.
04.09.2015 10:17 |

Reitings 597
Reģ: 17.12.2013
Manējam nepatīk platās drēbes - tie maisveidīgie krekli, izbrāķēja arī vienu man tik ļoti mīļu un ērtu pļurīgo bītelnīti :( :D Nepatīk baigie volāni, ppārāk sportisks stils, jā,m kā daudzas minēja, arī harēmbikses, mati viņam patīk vienkārši iztaisnoti (nepatīk, ja saņemu astē) . mums vispār domas par stilu atšķiras, bet tas nenozīmē, ka ģērbjos tikai tā, kā viņam patīk - reizēm uzvelku to, ko grib viņš, bet reizēm velku tos, kas viņam riebjas :D Viņam vispār patīk tāds pieklājīgais un vienkāršais stiliņš, kur nekas nav pa daudz, vienkrāsains vairāk un nu tā. Saka, ka krāsaini apģērbi krievenēm piestāv :D Matus ari griezt neļauj. Nu vislabāk viņam patīk, ja pielieku skropstiņas, tad pavisam laimīgs. Bet tā jau viņš vispār nav no tiem, kas kontrolē manu stilu vai kko pukst - lielākoties staigāju kā bomzene :D
04.09.2015 11:06 |

Reitings 2286
Reģ: 02.01.2014
Vienīgais tabu, kas viņam nepatīk ir pieaudzēti nagi. Saka, ka tie kropļojot pirkstu kustības. Ar dabīgajiem nagiem, rokas kustoties citādāk.

Apģērba ziņā es protu saskaņot sievišķīgi un skaisti un viņam gaume mana patīk. Gandrīz katru rītu izsaka komplimentu par veiksmīgu salikumu :-D .
04.09.2015 11:10 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Nu vislabāk viņam patīk, ja pielieku skropstiņas, tad pavisam laimīgs

manējam arī patika, kad man 2x bija pieaudzētās :)
04.09.2015 11:17 |

Reitings 266
Reģ: 05.07.2013
Manējam patīk brīvdienas, vai mana slinkuma dienas, kad uzvelku džinsas ar zemo stakli, kādu rūtaino pogājamo kreklu, nike kediņas un kādu snowa tipa jaku.
Bet tā kā uz darbu es tāda neeju un pat negribētu iet, tad patīk arī mani redzēt svārkos un kleitās.
Viņš priekšroku dod tam, ja velkāju stringus vai mežģīnes, pārējās biksītes viņš uzskata par bumbierenēm.

Īsti nepatīk puķains apģērbs- sevišķi bikses/žaketes- tur es viņam varu piekrītu.
Arī īsi mati, sevišķi skūti sāni, spilgti krāsoti mati- ja par matiem, tad viņš man ļauj krāsot tikai melnus matus, lai gan vispār esmu blondīne.
Augstpapēžu kurpes neiet pie sirds, jo esam viena garuma- tādējādi viņš būtu īsāks.
UGG zābaki ir viņa nīstamo lietu sarakstā.
04.09.2015 11:27 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nepatik maksligas skropstas, nagi, parak nomalets gimis. Vienmer pilna nopietniba sausminas kad ierauga kadu kurai gan spaktelis, gruntskraasa, virskarta, apakskarta uz gimja. Tapat no rita redzot kads briesmonis apaksaa ja taa jamalejas.
04.09.2015 12:28 |

Reitings 7682
Reģ: 31.01.2013
Nepatik omiishkraasas, vis blavie , bruniegie, besie toni.
04.09.2015 12:29 |

10 gadi
Reitings 2563
Reģ: 29.01.2009
ugg zābaki, kurus viņš dēvē par "lāču pī*dām".

Ak dievs, ka es rēcu :D:D:D:D
04.09.2015 12:30 |

Reitings 6040
Reģ: 09.03.2012
Manam patik viss dabiskais un klasiskais.
Nepatik - maksligie nagi, mati, ietetovetas uzacis, skropstas, parak daudz makeup, visas sexy stila apspiletas kleitas ar lieliem dekoltee, izaicinoshas bluzes, spickurpes, legingi, nekadi spiguljauskari, "dimantgredzeni", leta bizuterija

Patik - klasisks apgerbs, dabigs grims (vislabak vinjam es patiku bez grima), dzinsi ar kedaam (NB, converse), vienkarshas kleitas utt.

Mums gaume sakrit +/-
04.09.2015 12:34 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Ir šis tas, kas nepatīk, bet man patīk un es velku. :-P Kopumā viņam vienalga, saka, ka es varu kartupeļu maisu ģērbt, tāpat būšu skaista. (l)
04.09.2015 12:36 |

Reitings 15092
Ak jēziņ, jums visām tādi modes kritiķi, ka nu tikai. :D :D
Es pat īsti nezinu, kas manam vīram nepatīk... Hmm... pļūteņbikses nepatīk, bet es arī nenēsāju īpaši. Kādreiz kaut ko čīkstēja par sarkaniem nagiem, bet tā kā man ļoti patīk, tad ir samierinājies.
Vairāk tiešām nekas nenāk prātā. Vai nu es labi ģērbjos vai nu viņš vnk neaizdomājas par tādām lietām.
04.09.2015 12:37 |

Reitings 1603
Reģ: 22.06.2012
Man vienmēr bijis uzstādījums, ka var ģērbties, lai pašai ērti un patīkami. Man nav iebildumu pret apģērbu, kamēr tas ir tīrs un nav skrandains.

Īpaši patīk sievišķīgs apģērbs - kleitas, svārki. Vispār patīk, ka sieviete māk būt sieviete. Nepatīk, ka divas stundas nevar izdomāt, ko vilkt mugurā, bet skapis ir pilns ar šmotkām ..
04.09.2015 12:43 |

Reitings 41
Reģ: 13.01.2013
Manam patik viss dabiskais un klasiskais.
Nepatik - maksligie nagi, mati, ietetovetas uzacis, skropstas, parak daudz makeup, visas sexy stila apspiletas kleitas ar lieliem dekoltee, izaicinoshas bluzes, spickurpes, legingi, nekadi spiguljauskari, "dimantgredzeni", leta bizuterija.

Varu piemetināt arī nepatiku pret leopardrakstu un īsiem matiem.
04.09.2015 12:56 |

Reitings 7908
Reģ: 05.02.2011
cik esmu piefiksejusi, vīriešiem ne visai patīk visas mākslīgās lietas, leopardi un kaut kādas bezgaumīgas, nekvalitatīvas lietas/apģērbi.

bet, kas man visvairāk besī, ka, ja man pasaka, piemēram, ka tev šī kleita skaista, bet ne tavam augumam - viduklis par augstu nedaudz, neproporcionāli izskatās. viss, tā ari ir pēdējā reize, kad to kleitu uzvilkšu, lai arī līdz šim bijusi viena no manām mīļākajām kleitām :D
04.09.2015 13:06 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Man arī nav paveicies ar modes ekspertu. Es nevarētu ciest ja vīrietis man diktētu ko vilkt, ko pirkt. Vienīgi zinu, ka viņam riebjas tās aladina bikses, bet tās man arī riebjas.
Nagi, mati viņam pie vienas vietas. Noteikti nepatiktu, ja nogrieztu īsus, bet es nekad to nedarītu.
No mana apģērba viņam kretinē viena mana pidžamma (konkrēti pidžammbikses). Saprotu, ka nav seksīgas, bet tik siltas un mīkstas. Ārā nemetīšu kamēr nenolietosies un tāpat pēc tam nopirkšu tādas pašas.
04.09.2015 13:11 |

Reitings 151
Reģ: 11.06.2010
Forša diskusija.
No sākuma domāju, ka manējam nav nekā tāda, bet palasot sapratu ir gan :-D
Nepatīk savākti mati (astes, arī copes) īsi griezumi, man regulāri tiek izvilktas no matiem gumijas un aizlidinātas tālu, tālu:-D
Nepatīk pumpaini vai ļoti puķaini apğērbi, bikses, grib lai es vairāk staigāju svārkos un spilgtākas krāsas apģērbā.
Nepatīk harēmbikses, oksfordi. Visi manikīri pedikīri spilgtās krāsās ir pilnīgi pie kājas.
04.09.2015 13:36 |

10 gadi
Reitings 1660
un ja par izskatu kopuma, tad viņam nepatīk arī:
- īsi mati;
- pieliktie mati;
- tetovētās uzacis;
- sašpricētās lūpas;
- tetovējumi;
- daudz zelta aksesuāru;
- fliteri;
- Drogu mākslīgās skropstas.
:-D
Sanāk tāds sexīgās Lee koptēls, kas riebjas.
04.09.2015 13:50 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Te jau nav runa par diktesanu, bet gan par to kas patik, kas ne. Diskusijas, kur mes kritizejam viriesu apgerbu tada pati kaa si. Dzivojot ar cilveku ilgu laiku, tomer zini kas vinam patik, kas ne.
04.09.2015 13:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits