Es arī pabrīnījos par dažādajām attiecībām. Bet neko sliktu nedomājot.
Lai cik abstrakti man pašai tas liktos, draugs vairākas reizes ir teicis, ka es viņam patīku... tikko pamodusies. Respektīvi, izpūrušiem matiem, bez kosmētikas un viņa lielajā kreklā. :D Bieži vien, kad man ir ne-kosmētikas dienas, es dzirdu, ka viņam tā patīkot labāk.
Nepatīk... hmmm... laikam jau tie paši UGGi, harēmbikses, utt. Nekad neesmu dzirdējusi "nē, tas ir briesmīgs, nevelc/izmet". Bieži vien kopā staigājam pa veikaliem un tad godīgi prasu - patīk viņam vai nē. Bet viņa viedoklis noteikti nav tas noteicošais :D:D
Pat nezinu, kā rīkotos, ja viņš man pēkšņi pateiktu, piemēram "Man nepatīk gēla nagi, neliec vairs tādus". Droši vien to uzskatītu par viņa problēmu un neko nemainītu. Man laikam rastos šausmīgas antipātijas uzreiz, jo man tēvs nekad neļāva pat lakot nagus (jā, jā, pat 17 gadu vecumā bļāva, lai ņemu nost!!), tāpēc šādu ierobežošanu noteikti neciestu. Tas neattiecas tikai uz nagiem, bet manu gaumi un apģērbu visā visumā.
Zinu, ka viņam ne īpaši patīk, ja velku ļoti īsas kleitas, svārkus, utt. Bet pati tādās nejūtos ērti, tāpēc man tādu diži nav. Kopumā esam abi uz viena viļņa.
Kas man viņā nepatīk? Visi tie briesmīgie traktorkrekli, grrrrr... Un šito viņš labi zina :D Bet arī jau velk.