Man agrāk patika iet uz darbu. Patika kontaktēties ar cilvēkiem, saņēmu komplimentus, jutos labi, nekas netika uzspiests, darīju kas man jādara, cik varēju, mācījos jaunas lietas... Uzradās jauns darba kolēģis. Šefs nolēma, ka man jāiet viņa nodaļā un ka viņš man mācīs strādāt ar jaunu programmu, man jaunas iespējas iemācīeties jaunas lietas, jauni pienākumi, lielāka atbildīb utt. BET! šis kolēģis, kurš mani apmāca ir visai nepatīkams cilvēks. :-/Šķiet, ka sociopāts. Pret cilvēkiem ir laipns tikai tad, lai kaut ko dabūtu. (Lai pievilinātu klientus, lai tie vairāk naudas atstātu) Bet tā klientu klātbūtnē mani manāmi izrīko, ja kaut ko nesaprotu sāk dusmoties un es jūtos tā kā tā būtu mana vaina (kaut ja man māca ko jaunu, būtu tā kā saprotami, ka uzreiz viss nepieleks un viss ar laiku!) Nu nejūtos vairs labi darbā. :( Laikam mazāk smaidu un neizskatos tik starojoša, arī komplimentus pēdējā laikā neviens nav teicis. Nezinu - vai varu ko mainīt šajā situācijā? Darbs principā patīk, bet ar kolēģi ir nekomfortabli.