Jauna sezona, jauni mērķi, jauns cīņasspars! Dalāmies pieredzē, motivējam viena otru, izbaudām veselīgas dzīvošanas procesu un priecājamies par rezultātiem kopā!
meitenes kuras lieto, kā Jums Stēvija?vakar medus vietā nopirku Stēviju(tabletēs), kaut ko tik negaršīgu, tiešām negaidīju...Varbūt vienkārši sākumā tā un jāaprod?
Vakar norāvos uz banāniem, vīnogām un mazu gabaliņu kūkas. Zinājāt, ka ēst vīnogas ir tas pats kas ēst balto šokolādi?
Vakar tā norāvos, ka šodien negribas brokastis :D
Pie Stēvijas ir ir jāpierod, bet man viņa gaŗso, nav ne vainas. Man gan labāk viņa šķidrā veidā patīk:-)
Nu protams, vīnogas ir labāk. Jā, viņās ir daudz cukurs, bet tā ir fruktoze, ko mūsu ķermenis pārstrādā labāk, bet viņā nav mākslīgais cukurs, augu tauki, visādi piena pulveri utt, kas būs baltajā šokolādē:-P
Vienubrīd gan man mazliet nokaitināja viens tāds pavecāks onkulis, kas man mācīja kā pareizāk tupties ar stieni. No sākuma jā, paldies par padomu, bet tad jau viņš nāca pie manis katru reizi un skatījās kā es daru un vai pareizi
Tas bija kurā sporta klubā? Sky&More Myfitnesā ir viens tāds onkulis :D vienu reizi pamācīja ko un kā un tagad katru reizi sveicina, smaida, nāk runāties un traucē :D
Es nekomentēju neko treniņzālē, jo baigās kļūdas neredzu, neesmu pro. Ja kāds nemācētu ar kādu trenežieri apieties, tad to gan es varētu parādīt. To es zinu :D
vanillasugar paldies par info...bet nu nepirkšu nekādā citā variantā izgatavotu Stēviju...Jūtu ķīmijas pamatīgu piegaršu...nēsāšu somiņas kabatiņā, gadījumā ja kādā kafē nebūs medus :D
Rimi ir pie plauktiem, kur ir gluten-free produkti un citi brīnumi:-)
atcerējos, ka pirmās arī mēģināju tabletes un arī ļoti nepatika:-( kas izmēģināju beramo, domas mainījās. Ķīmijai nevajadzētu būt, jo stēvija ir augs:-)
Šodien nebija laika uzkodai, nopirku diezgan dārgu, bet nu ņammīgu batoniņu Rimi, kur tikai 3g cukura un 40g OBV!! Esmu sajūsmā, šodien kādi 100g noteikti sanāca. Nebūtu tik dārgs, katru dienu pirktu :-D
NEpērciet
Jo garšo tīri pēc taukiem. vienkarši fui, nekāds snacks dižais nesanāca un izmetu ārā. Draugs arī pirms aizlidoja un nopirka, lai lidmašīnā ir ko uzgrauzt un viņam arī negaršoja.