Mani tūlīt noēdīs bez sāls, BET.
(Disclaimer: Šis neattiecas uz profesiju pārstāvjiem, kur tiešām daudz nemaksā - skolotāji; neattiecas uz pensionāriem un vēl un vēl..)
Es uzskatu, ka ir jābūt pilnīgam loham, lai nevarētu nopelnīt vismaz 700EUR mēnesī.
Es pelnīju 500, tad 600 un tad, mazliet pacenšoties un piestrādājot klāt haltūras, arī 800 EUR 20-21 gada vecumā, ar nepabeigtu augstāko izglītību (lasi: pametu augstskolu) un vienkārši tāpēc, ka biju apsviedīga, pratu sevi pasniegt un ātri mācījos.
Respektīvi, manuprāt, JA GRIB STRĀDĀT, DARBS IR. Ja cilvēks ir prātīgi domājošs, DARBS IR.
Ja cilvēks ap 30 ar grādu vai diviem un karjeru joprojām nevelk līdz 700, tad vai nu tā ir zemu atalgota nozare, vai arī.. es pat nezinu, kas.
Man tas vienkārši liekas dīvaini.
Labi, ir cilvēki, kuriem zvaigznēs rakstīta Maxima, ir jaunieši, ir studenti (jā, lielās naudas pelnīju tad, kad paralēli nemācījos), un citas kategorijas, uz kurām tas neattiecas. Nevar tomēr pilnvērtīgi strādāt, ja jāvelta sevi skolai, utt utt, un šis nav pārmetums nevienam, kurš no visas sirds cenšās, bet nevar. Ir karjeras, kurās jāsāk no apakšas, kamēr uzkalpojies līdz tām naudiņām.. Es noteikti nerunāju par šiem cilvēkiem.. Vairāk domāju slinkos. Savulaik, kad meklējām darbiniekus manai vakancei - es gāju prom - tad konstatējām, ka darbinieku nav. Ir tikai cilvēki, kas māk kačāt pravas, vērtē sevi par augstu/par zemu un visādas citas problēmas.