Kāds ir bijis jūsu šīs vasaras spilgtākais, foršākais notikums (notikumi) - varbūt festivāls, koncerts, ceļojums, brīvdabas izrāde, kāzas utt. utjpr. Kas patika, nepatika, prieki, vilšanās!:-)
Ak, tādu ir bijis tik daudz, šī vasara bija traka! Bet paliekošākais, laikam, ir pirmais tetovējums, ko, protams, nu jau 3x esmu paspējusi nožēlot, bet, nu jau neko, jāizlabo tik. :D
Mūsu kāzas! (l) Tā bija superlieliska diena!
Arī vecmeitu ballīte bija vnk fantastiska!
Tikai diemžēl tā kā gatavošanās paņēma daudz laika, tad nācās atvaļinājumu pavadīt cakinot dekorācijas nevis guļot pludmalē, līdz ar to standarta vasaras priekus sanāca daaaudz mazāk izbaudīt. Bet nu nekas - bija to vērts, protams! :-) Tikai neticas, ka vasara jau cauri.
1kārt - bildinājums (l)
2kārt - draugu kāzu gada jubileja.
3kārt- visi izbraucieni. vasaras sākumā to bija maz un likās, ka šogad pavisam ar tiem būs čābīgi, beet tagad atskatoties atpakaļ - nemaz tik maz nebija un bija ļooti forši.
Godīgi sakot, man īsti nav ko nominēt :D laikam būtu jāraud... Bet nu vispār lepojos ar to, ka biju Mežakaķī un izņēmu baltās tiesības (l) Prāta vētras koncis arī bija labs :-)
Ceļojumos, kāzās, izrādēs un festivālos nebiju...
Un vispār Jāņi šogad bija tīri forši :-P
Patika un priecājos, ka apjēdzu, ka gribu iegūt autovadītāja apliecību (t)
Nepatika savs atvaļinājums un tas, ka vasaru neesmu paspējusi izbaudīt, iedegumu neesmu noķērusi un vispār daudz kas palicis neizdarīts no plānotā...
netiku neaprecināta, ne bildināta (mani dzivei nav jegas). apsveicu visas, kas savienojušās ar savu otru pusīti šovasar.
bijam ar draugu spanija, sapratam, ka nakamreiz brauksim brivdienas un nemsim "all inclusive".
Pavisam noteikti mūsu kāzas un universitātes pabeigšana (l)
Tāpat - iestāšanās maģistros. Un, ja vēl uzzināšu, ka esmu stāvoklī, tad vispār laime pilnīga un vasara izdevusies, neņemot vērā nebūšanu nevienā festivālā, to, ka peldējos tik vienu reizi un ceļojumos nebiju :-D