neizprotu šādu uzmācīgu cilvēku...

Reitings 555
Reģ: 22.04.2015
Runa ir atkal par bijušo...jo laikam, man no tā visa tik vienkārši neatsieties. Bet šoreiz jautāšu tāpat vien ko jūs domājat par šādu cilvēku:

grāmatā atradu vakar bijušās draudzenes vēstules manam draugam, kurā viņa pasaka viņam ka nevar ar viņu būt kopā, jo viņš neatbilst visiem viņas nosauktajiem vīrieša parametriem (rakstura), kādu viņa vēlas, tāpēc pamet un negrib viņu sāpināt, bet grib obligāti palikt kontaktos un vēl nākamās dienas satikties. Viņai vēl tai laikā bija vēl viens draugs...tātad ar manu tagadējo viņa tikai tā izklaidējās.
Tātad rakstīja, ka negribot sāpināt utt...bet pēc gada skatos vel viena vēstule tika rakstīta "vai atceries kā mēs šajā dienā iepazināmies...tu man esi vismīļākais cilvēks pasaulē, es tevi nekad neaizmirsīšu utt." Un šī raksta vēl tagad kad esam kopā jau 2 gadus, vienmēr grib zināt kā viņam iet un satikties, bet šis viņu pārsvarā ignorē.

Es tikai neizprotu, kāpēc ir jāpamet cilvēks un pēc tam pēc gada jāsūta romantiskas vēstules kur un kā iepazinās un visādus tādus izteicienus "es tevi...kušš.. mēs to nesakām viens otram vairs". Nu tagad vairs nesūta vēstules, ir nedaudz atsējusies, bet es tiešām neizprotu šādus cilvēkus.

Man nekad nav ienācis prātā savam bijušajam dienā kad mēs iepazināmies pēc šķiršanās vēl visādas romantikas sūtīt un solīt ka es viņu negribu sāpināt.

Vai jūs tā esat kādreiz darījusi? Kā jūs redzat šādas lietas?
30.08.2015 16:37 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Jā, par to glabāšanu - bilžu, vēstuļu, kādēļ viņš vnk neizmet??
ja ignorē, tad nav ko stresot - visādi jocīgi cilvēki ir pasaulē, ātrāk vai vēlāk sapratīs :-)
30.08.2015 17:31 |

Reitings 555
Ir jau prātīgie vīrieši, kuri labi saprot šādus bijušo nodomus un tas viņu acīs padara viņas par muļķēm, bet ir jau laikam vājie vīrieši, mīkstie, kā mans, kuram tas liekas normāli.
30.08.2015 17:31 |

Reitings 796
Reģ: 09.08.2015
Varbūt esmu dīvaina, taču, manuprāt, tas ir tikai pats par sevi saprotams, ja uzsākot jaunas attiecības, cilvēks atbrīvojas no pagātnes. Pati esmu metusi ārā gan dāvinātas mīļlietiņas, gan dedzinājusi vēstules no bijušā drauga mirklī, kad uzsāku jaunas attiecības, jo uzskatu, ka vecajām vairs nav jājaucas manā tagadējā dzīvē. Tāpēc es vispār nesaprotu kāpēc vīrietis vēl glabā ne tikai vēstules, bet, kā izrādās, arī romantiskas lapiņas. Nu priekš kam jaunās attiecībās vilkt līdzi pagātni...
30.08.2015 17:33 |

Reitings 1244
Reģ: 09.11.2012
Ja tā bija pirmā mīlestība (gandrīs 5 gadi kopā) tad arī viss ir skaidrs, man arī ilgi pēc šķiršanās nepārgāja vēlme rakstīt sms,jo tās atmiņas vienkārši GRAUŽ! Un viņam tāpat, bet kopā būt nevaram, jo tomēr laika gaitā sapratu ka tās īpašības,kas viņam bija derēja man tikai tad,kad man bija padsmit gadi....bet tas nemaina faktu, ka žēl....
30.08.2015 17:34 |

Reitings 555
Ophelia

gluži mani vārdi, kurus es viņam teicu "ievācāmies jaunā dzīvoklī abi kopā, pirmo reizi dzīvojam kopā un bija jāvelk līdzi šitie visi krāmi, kāpēc?".
Es sev visu izdzēsu kas bija saistīts ar bijušajiem, jo īpaši, ja zināju ka tūlīt ievākšos dzīvoklī kopā ar puisi.
Viņš parasti uz to atbild "izmetīšu, ja gribi" un tad tā situācija - ne jau es viņu gribu spiest izmest, bet lai viņš pats to saprot un izdara pēc savas vēlmes, nevis tādēļ ka es pateicu. Šo esmu viņam teikusi ntās reizes...viņam tas neliekas tik svarīgi, nu stāv tās bildes lai stāv. Labi, netaisu traci par bildēm, vēstulēm utt. bet ja godīgi, nepatīkami redzēt.
30.08.2015 17:44 |

Reitings 555
nu pats labākais no tās vēstules bija "es tevi....kušš mēs to vairs nesakām" kāpēc cilvēks to raksta otram kad jau ir gads kā šķīrušies.
Cilvēki ir dažādi, bet nu man šo te neizprast.
30.08.2015 17:50 |

Reitings 118
Reģ: 25.06.2015
Nupat ienēca prātā ideja, ka tu varētu mēģināt viņam pateikt, ka ar tām mantām kaut kas ir noticis. Nav obigāti viņas jādedzina vai jāmet laukā, vienkārši izdomā kaut ko tādu ticamu. Piemēram, tu tīrīji pagrabu un netīšām saplēsi kaut ko vai kaut ko tamlīdzīgu.
Pavēro viņa reakciju, pēc tās vien daudz kas paliks skaidrs. ;)
30.08.2015 18:01 |

Reitings 375
Reģ: 06.10.2010
ALisha,pēdējam komentam milzīgs pluss ;)
Pati esmu pašrocīgi metusi ārā drauga vecās bildes ar visiem rāmīšiem ar bijušo,bet tās bija riktīgas bučiņbildes,būtu vienk kopbildes,nemestu ārā,bet atstātu krāt putekļus,kur stāvēja nobāztas dziļi skapī. Pēc tā mana gājiena viņš pats izmeta krūzi,ko bijusī viņam dāvinājusi sen atpakaļ,par to gan es smējos,ka tā jau nu nevajadzēja man izdabāt :D
Mest un dzēst var jau visu ko,bet jēga nekāda,jo atmiņas jau paliek tāpat,neatkarīgi no bilžu/vēstuļu esamības.
30.08.2015 18:07 |

Reitings 1246
Reģ: 21.05.2014
Erde, tas ir okey, ja viņa raksta tādas vēstules, saproti, kad cilvēkam ir jūtas viņa tās vēlas izpaust, kaut gan viņi jau šķīrušies tur neko nevar padariit, ka viens ir pieķēries otram vairāk un nespēj palaist vaļà, viņà mīt cerība,ka varbūt kādreiz izdosies un viņa nevēlas, lai viņš viņu aizmirst, tādēļ laiku pa laikam šādi - ar vēstulēm atgādina par sevi.

Par to, ka glabā tavs draugs tās vēstules..... nu jāatzīst, ka tas nozīmē, ka pavisam izslēdzis iespēju kontaktēties vai kādreiz atkal satikties viņš nav. Ja vēlas atstàt tādas lietas, tad kaut kur dziļi sirdī maza vietiņa ir atstāta arii viņai. Man arii ir tamlīdzìgas lietas - tikai tie ir zìmējumi, no viņa un jā, es par šo cilvēku iedomājos vismaz reizi dienā, kaut gan satikties vai runàt neesmu gatava, es nevaru aizmirst un izmest tos, man tā ir piemiņa, atmiņas kas iespējams kaut kad kļūs atkal dzìvas.
30.08.2015 18:09 |

Reitings 1246
Ja taas veestules no bijušaas tiktu izmestas, tad peec reakcijas tu vareetu redzeeet cik noziimiigi viņam tas likaas.
30.08.2015 18:13 |

Reitings 517
Reģ: 28.03.2015
Oii, kā es vienas tādas uzmācīgās dēļ esmu pārdzīvojusi pāris gadu garumā... Šādas meitenes laikam nav retums, bet varu vien piekrist kādas lietotājas komentāram- viena pagale nedeg.;-)
30.08.2015 18:34 |

Reitings 10185
Reģ: 19.11.2014
Atvaino, bet tu tomēr laikam neesi īpaši gudra.
Saki, lai izmet, bet tad kad saka, ka izmetīs, tad tomēr gribi lai pats to izdara. :D Nu, paņem, izmet un miers, dzīvo tālāk. Cik ilgi tu raudāsi par to galvā neveselo meiteni un savu džeku, kurš glabā viņas mēslus???
Draugs tev beigās eņģelis, pati arī neko negribi ne izmest, ne kādam pateikt. Tad kāda jēga čīkstēt? Pasaulē ir daudz dumju, slimu un dīvainu cilvēku, acīmredzot, tava drauga bijusī ir viena no tām, ja tas ir tas ko vēlies saprast!
30.08.2015 18:43 |

Reitings 10185
P.S. Un tavs draugs arī!
30.08.2015 18:46 |

Reitings 1246
Undiya, viņa nav slima, viņa ilgojas.
30.08.2015 18:54 |

Reitings 10185
Slima! Sen bija jātiek pāri. Kā var divus vai cik tur tos gadus ilgoties un terorizēt džeku ar stulbām vēstulēm? Totāli slima vēl pie tam. Es erdes vietā sāktu baidīties vai nav sākusi kalt plānus par veidiem kādos mani varētu nogalināt, lai atkal varētu būt kopā ar savu "kuš, mēs to vārdu vairs nesakam!" :D :D :D :D
SICK SICK SICK
30.08.2015 18:59 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Ja viņš tev atļauj, izmet tās vēstules pati. Vispār nesaprotu, kur ir problēma, ja viņš atļauj izmest to visu.

Tādas meitenes ir ar zemu pašnovērtējumu, viņas grib vienkārši pašapliecināties. Bet es neticu, ka ilgstoši tas var notikt bez puiša atbildes, man tomēr liekas, ja tik uzstājīgi raksta, tad tam ir pamats, respektīvi, draugs atbild..
30.08.2015 19:08 |

Reitings 10185
Bet es neticu, ka ilgstoši tas var notikt bez puiša atbildes, man tomēr liekas, ja tik uzstājīgi raksta, tad tam ir pamats, respektīvi, draugs atbild..

Tieši tā!
Un, ja viņš neatbild, tad tiešām tā meitene uz psiheni jāved un tev jāsāk uztraukties par savu drošību!
30.08.2015 19:10 |

Reitings 555
Pati nemetu ārā jo neuzskatu to par pareizu - izdarīt pašai, izmest svešas lietas. Gribētos lai cilvēks apzinās un izdara to pats. Bet viņam tā jau ir grūti pieņemt lēmumus, īpaši ja pats tiem neredz vērtību. '
Tur jau ir tā lieta, ka gribas nevis teikt, atgādināt utt. bet lai cilvēks apzinās...taču viņš laikam nekad neapzināsies. Tad jau man ir jāmaina attieksme pret viņu, nedaudz attālināties arī nav slikti.
30.08.2015 19:27 |

Reitings 710
Reģ: 16.04.2013
Bet šoreiz jautāšu tāpat vien ko jūs domājat par šādu cilvēku....
Es tikai neizprotu, kāpēc ir jāpamet cilvēks un pēc tam pēc gada jāsūta romantiskas vēstules kur un kā iepazinās ...

- Sieviete, kas cīnās par savu laimi, mīlestību un vitu zem saules.
- Nav garlaicīga pelēkā pele, kas tikai gaida, kad viss pats klēpī iekritīs.
- Cilvēki pieļauj kļūdas, bet ne visi tās spēj atzīt. Iespējams, ka viņa spēj atzīt sava kļūdas.
- Iespējams, ka viņa nav apsēsta okšķerētāja un manipulātore kā raksta autore.
30.08.2015 19:52 |

Reitings 1246
Undiya, nerunā muļķības, cilvēki bieži vien par to kuru zaudējuši ilgojas pat visu mūžu, tas neliecina par psihisku saslimšanu.
30.08.2015 20:18 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits
vairāk  >

Lietotāji online (4)