Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

labākie draugi

Reitings 9
Reģ: 18.05.2015
Sveikas meitenes!Man ir labākā draudzene,kuru pazīstu jau vairākus gadus un labākais bērnības draugs.Mana labākā draudzene un mans labākais draugs ir pazīstami jau kādus 2 gadus.No sākuma vini tikai čatoja un tā.Vienā brīdi viņa man atzinās,ka viņai viņš patīk.Tajā brīdi es biju ļoti dusmīga uz vinu un mums bija liels strīds par to.Es zinu,ka varbūt tas nebija pareizi,bet es neko tur nevarēju padarīt,jo man bija sāpīgi klausīties kā vina par viņu runā un tā.Man liekas,ka viņš pat man nepatika,bet es vienkārši nevarēju.Tagad jau ir pagājis kāds gads,bet viņi vēl čato un mana draudzene saka,ka viņai viņš vairs nepatīk.Stūlbākais ir tas,ka viņš viņai raksta visulaiku un viņa viņam raksta.Man pa retam viņš arī uzraksta,taču es jūtos lieka vnk.Vēl nesen viņa man teica,ka viņš esot teicis,ka viņa viņu pazīst labāk nekā es.Saprotu,ka nevajadzētu to uztvert tā,bet ko man darīt.Kā man vienkārši pārstāt par to domāt,lai nejustos lieka?:-/
29.08.2015 22:39 |

Reitings 36334
Reģ: 11.02.2015
Atrodi dzīvi, interesantas nodarbošanās. Šī jau nav draudzība, bet gan sacensības - kurš ar kuru vairāk čato un kuru it kā labāk pazīst.. Iepazīsi arī jaunus cilvēkus, nevajadzēs vairs būt lieki greizsirdīgai.
29.08.2015 22:51 |

Reitings 2442
Reģ: 20.04.2014
Atrodi dzīvi, interesantas nodarbošanās. Šī jau nav draudzība, bet gan sacensības - kurš ar kuru vairāk čato un kuru it kā labāk pazīst.. Iepazīsi arī jaunus cilvēkus, nevajadzēs vairs būt lieki greizsirdīgai.

++

Izklausās pēc pusaudžu problēmām.
29.08.2015 22:58 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits