Sveiki, man gribas rakstit par sa briza situaciju Te, ar velmi Lai kads vismaz mani uzklausa jo apnicis visu sevi turet un krat. Dzivoju kopa ar savu virieti, vins ir uznemejs, strada sev patikama nozare, kura vinam ari padodas. Es esmu vinam ka otra puse, kurai vienmer vins var piezvanit, vai pateikt, lai izdaru to to un vel to. Man vardu sakot viss laiks aiziet vina iegribas, sanak, ka es pie vina bez maz vai stradatu. Biju izdomajusi, ka velos sevi pilnveidot, bet nezinu isti kura nozare. Tad vins ieteica visadas jomas, tas, protams, kuras butu noderigas vinam un Tada veida ja vinam kas vajadzigs, tad es butu zinosa. Es ari sobrid esmu pie vina darba, uztaisu pusdienas, pec precem uz veikalu dodos es, prieks darba vajadzibam. Un tie darbi, piem. Pie datora, kurus es parzinu vai kaut ko sev interesejosu paveikt velos, tad, redz vins ir aiznemts un ja es gribu tad varu vnk sedet uz divana vai uztaisit vinam kafiju. Es dzivoju arpus Latvijas, pazinu lokam par visu atklati nestastu. Tacu attiecibas viennozimigi man ir svarigas ar draugu. Tacu ka lai atdala vina profesionalo jomu un laut man pasai sev rast jaunu darbu, kurs patik man?