27:08:15 beztēma

Reitings 174
Reģ: 12.06.2015
Labrīt mega agrajā beztēmā, man nenāk miegs gribu zināt kam vēl nenāk. Dzeru tēju plānoju kas šodien ir jāizdara.

Kādi plāni šodienai....
27.08.2015 00:05 |

Reitings 503
Reģ: 29.01.2009
protams, ka tas kg nav nost uzreiz tauki, bet attīra labi organismu, ja ir no kā attīrīties. :)
27.08.2015 16:43 |

Reitings 1660
Reģ: 15.08.2014
Kur izdevīgi nopirkt veļas mīkstinātāju?
Kaut kur ir atlaides labam tilpumam? :D
27.08.2015 17:01 |

Reitings 3903
Reģ: 03.03.2015
Man laikam drīz būs laulības krīze. Es tā jau nevaru izturēt, ka vīrs raujas pa 2 darba vietām un mājās ir tikai pāris stundas dienā. Tagad viņš piezvana un paziņo "prieka" vēsti - pamatdarbā pēkšņi ir aizgājis viens darbinieks un vīram tiek piešķirta otra darba slodze turpmākos 2 mēnešus. Tagad viņš ik pēc 2 dienām pazudīs uz 48h. Paliek vēl otrs darbs, kur viņš strādā līdz kādiem 17-18. Tad ātri apdara vīriešu mājasdarbus, pasēž ar bērnu, kamēr taisu vakariņas. Reāli būs jāpriecājas, ka mēnesī būs kaut viena brīvdiena. Būs jānoliek bērnam tēva bildi priekšā, lai neaizmirst, kāds izskatās. Diez uz kādu bildi es lai skatos? Kurš mani gultā sasildīs? :'-(Kaķis arī pazudis... Smagi šodien kaut kā.
27.08.2015 18:06 |

Reitings 985
Reģ: 27.04.2015
Lollipop, kāpēc tik traki jāatrādā?
27.08.2015 18:14 |

Reitings 1311
Reģ: 16.01.2015
Manejais ari bija pasaacis papildmainas nemt,stradaa svetkos. Pateicu,ka nekaa nebija.man vienalga,ka dubultaa maksaa-svetkos jabuut maajaas! Un tiesham-kapec taa jaraujaas?(t)
27.08.2015 18:19 |

Reitings 249
Reģ: 17.07.2014
Nesen te klīda tēma par atbildēšanu uz nezināmiem telefona numuriem un durvju vēršanu, kur es drosmīgi atbildēju, ka veru durvis vaļā visiem, jo vienīgie kas var zvanīt iepriekš nebrīdinot ir kaimiņi. šodien divas reizes jau kaimiņi bija atnākuši, tādāļ tikko kad zvanīja arī nodomāju, ka kaimiņi un atveru durvis, a tur priekšā nepavisam ne kaimiņš. svešs vīrietis, kas apgalvo ka atnācis skaitītājus norakstīt. Es teicu ka nelaidīšu mājās jo man mājās nav vecāku (izdomāju ka labāk tēlot ka neesmu pilngadīga :-D) un viņš man teica ka var sanākt pamatīgas nepatikšanas. Apskatīju apliecību, piezvanīju mammai, ielaidu dzīvoklī, un parakstījos ka skaitītāji tika norkastīti.
Jautājums cosmo gudrajām - man ir tiesības viņu nelaist dzīvoklī?
27.08.2015 18:22 |

Reitings 4320
Reģ: 24.04.2012
Es uzskatu, ka nauda un darbs nevar aizstāt kopīgos brīžus. Labi, ka mums ar vīru domas par to sakrīt. Mēs darbus nostādām tā, lai vakari un brīvdienas vienmēr ir brīvas.

Vispār čau! Slinkoju mājās, gaidu vīru , tūlīt jau būs, brauksim vakariņās. Un rīt jau piektdiena. Ārprāc, kā laiks skrien. Brīvdienas plānojas būt jaukas, brauksim uz Mežotnes pili un vēl šur tur.

Šodien kaut kāda miegaina esmu, un ēst visu laiku gribu, nu vienkārši riebjas (t)
27.08.2015 18:24 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Ginger is back and kickin' manos matos:-D:-D:-D Klausos šo https://www.youtube.com/watch?v=PpQisEFhSx4
Jā, skatos uz šo un nevaru beigt smieties
Patreiz nevaru izdomāt ko sadarīt.:-D
27.08.2015 18:44 |

Reitings 4962
Reģ: 24.08.2013
Man tik burvīgs pārsteigums šodien!
Vīram no komandējuma bija jāatgriežas tikai svētdienas vakarā, bet šodien atnāku mājās no darba un priekšā viņš. Ar puķēm un vakariņām (l)
Un vēl šorīt neteica ne vārda, ka šodien būs mājās, pat stāstīja man, ko šovakar plāno darīt, kādu filmu skatīties.

Biju sailgojusies un tagad tiiik forši!

Vienīgi tagad sanāk tā, ka man rīt viņš jāatstāj viens, jo man jau saplānota nedēļas nogale ar draudzenēm. Šoreiz ir tā, ka gribētos palikt ar viņu.

Darbā vienkārši nereāli kaitina, ka 10 minūtes pirms taisos iet mājās, vienam idiotam savajagas atskaiti par vienu procesu par septiņiem mēnešiem. It kā es to tā uzreiz varētu no pirksta izzīst, viņš droši vien domā, ka man kādas ekstrasensa spējas un es katram gadījumam tādu esmu jau sagatavojusi, tikai jāizvelk no atvilktnes. (e)
27.08.2015 19:46 |

Reitings 4962
Man ir ieslēgusies kaut kāda trauksme par vasaras beigām un gribas ķert un grābt katru pēdējo brīdi tagad vasaras priekiem!

Man par šo vispār sirds sāp. Jūra gandrīz pie durvju priekšas, peldēt iet gribas, ka gandrīz acīs cērtās, bet tās medūzas, tās nolādētās medūzas...viss krasts pilns, ūdenī arī čupām, kā man kāda pieskaras, šķiet, ka ar sirdi aiziešu. Cenšos visādi sevi pārliecināt, bet nevaru sevi pārvarēt. Pretīgi. Pēdējo reizi ūdenī iegāju, gandrīz ārā netiku.
27.08.2015 19:52 |

Reitings 2558
Reģ: 01.04.2014
Vīram no komandējuma bija jāatgriežas tikai svētdienas vakarā, bet šodien atnāku mājās no darba un priekšā viņš. Ar puķēm un vakariņām
Un vēl šorīt neteica ne vārda, ka šodien būs mājās, pat stāstīja man, ko šovakar plāno darīt, kādu filmu skatīties.

Oij, man arī šitā vienu reizi izdarīja :D Tik pārliecienoši stāstīja par saviem "it kā" plāniem, vēl stāstīja, ka ilgojas, bet pēc divām dienām tiksimies beidzot. Normāls man šoks bija esot mājās dzirdēt, ka kāds durvis taisa vaļā un tas ir viņš :D Bet bija forši, man patīk tādi pārsteigumi :)
27.08.2015 20:03 |

Reitings 793
Reģ: 15.09.2013
Viņš teica, ka neilgi.. Viņš uz kādiem diviem mēnešiem aizbrauca uz ALsungu strādāt.. Nu un ķipa tur arī esot dabūjis.. Bet pirmajās dienās pēc tam, kad viņš atbrauca, viss mums bija tik forši.. Man ir aizdomas, ka vnk savas vajadzības gribēja apmierināt.. bļāā, man ir TIK sūdīgi... visu pagājušo nakti negulēju, mazliet pa dienu, ēdusi kopš vakardienas arī neko neesmu.. Līdzi man ir dzeramais jogurts, šokolāde un zaļā tēja.. Aizdomas, ka izmantota tiks tikai zaļā tēja.. Es ienīstu to mērgli.. Tiešām ienīstu..
27.08.2015 20:06 |

Reitings 3903
Lollipop, kāpēc tik traki jāatrādā?

Nezinu, laikam tā viņš jūtās kā baigais mamuta nesējs mājās, jo viņam ir ģimene, ko barot. Tas jau nekas, ka arī es saņemu pieklājīgu BKA naudu un īpaši nav jāiespringst uz tēriņiem. Nu labi, lai strādā savas papildus slodzes, bet bez servisa gan varētu iztikt. Bet nē, bez mašīnām dzīvot nevar, nevienai haltūrai atteikt nevar. Interesanti, bez ģimenes viņš varētu dzīvot? Dusmas šodien palielas. Sarēķināju, ka turpmākos 2 mēnešus redzēšu vīru tikai kādas 15 stundas nedēļā. Prieks, kur tu rodies!(t)
27.08.2015 20:06 |

Reitings 3903
Viņš uz kādiem diviem mēnešiem aizbrauca uz ALsungu strādāt.. Nu un ķipa tur arī esot dabūjis..

Alsungā ne to vien var dabūt:-D Dažas labas mātes meitas tur pa apli vietējiem iet:-D Bez medicīniskās izziņas tu sev to āzi klāt nelaid!
27.08.2015 20:10 |

Reitings 15092
Reģ: 29.01.2009
Lollipop, paskaties no gaišās puses - tie ir tikai 2 mēneši, būs vairāk laika, ko veltīt sev.
Bet ok, es tādā līdzīgā režīmā savulaik esmu dzīvojusi ilgāk nekā 2 mēnešus, tāpēc man tas nešķiet nekas traks..
27.08.2015 20:15 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Lollipop♡, tie ir tikai 2 mēneši, netrako, bet novērtē kāds viņš lielisks. sievietēm vienmēr nav labi, bet centies saprast viņu, izrunājies mierīgi ar viņu. kad es auklēju bērnu kā tu ( tagad es jau pāris mēnešus atkal strādāju), vīrs daudz strādāja, es biju nodarbināta un priecīga viņu redzēt, kad bija tāda iespēja, nevis trakoju.

saņemies! tev ir lielisks vīrs! (l)
27.08.2015 20:21 |

Reitings 4962
Lollipop, izpūt gaisu. ;-)
Tie ir divi mēneši, sīkums. Un gan jau viņš arī tikai to labāko savai ģimenei vēlas.
Par mašīnām, garāžām, servisiem-man šķiet, ka vīriešiem tas ir kaut kas līdzīgs kā sievietēm sūtīt n-tos sūdus e-bayā. Nevar apstāties.
Man dažreiz šķiet, ka vīrs tūlīt, tūlīt piedāvās arī man pārvākties dzīvot uz garāžu, jo pats jau gandrīz tur dzīvo.
27.08.2015 20:28 |

Reitings 3903
Trīne1 - ir jau ir viņš lielisks, kad ir mājās. Strādāt arī grib, priecājas, ka nopelnīs papildus naudiņu. Tikai šie 2 mēneši būs tie trakākie. Tomēr pietrūkst kopējā laika man jau sen. Kopš pavasara darba ir aizvien vairāk un vairāk, uzrodas visādas haltūras un vīrs nemāk pateikt "nē". Jau tagad redzēju viņu tikai vakaros pāris stundas, viņš visu laiku ir noguris. Neatceros, kad mums diviem vien būtu bijusi kaut viena brīvdiena. Savu ikdienu es pavadu viena ar bērnu.
27.08.2015 20:30 |

Reitings 3903
Marissa - vīrs man ir autoelektriķis, visi viņu rausta uz pusēm, katram vajag mašīnu tūlīt un tagad. Vīram tā ir smaga aizraušanās, kas robežojas ar apsēstību. Pat vakaros lielākā daļa sarunas ir tas, ko viņš man atreferē, ko kurai mašīnai viņš ir nomainījis vai salabojis.
27.08.2015 20:33 |

Reitings 1414
Reģ: 20.05.2014
Lollipop♡, es tevi saprotu, bet tie ir tikai 2 mēneši, pēc tam par pacietību tiksi atalgota, saprotu, ka tev grūti vienai ar bērnu, gribas vīra klātbūtni, bet esi mazliet iecietīgāka un gādā par savu kaķi. ;-)

+++ marisai.
27.08.2015 20:45 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits