"Nu ja jau TU TIK ļoti gribi, ka braucu ar tevi, tad nu laaaaaabi, braukšu arī"
Šitais arī nedarboies, jo baigi viņš necentās pielauzt, to, kapēc viņš sapīka, es pati izvilku :D
Līdz pirmdienai jāizdomā kā pacelt to tēmu un sadomāt tā ka jābrauc :D
Pārsliņa, he he :D Nu, jā, mani kursabiedri arī pa taisno no vidusskolas laikam, kaut gan būšu neklātniekos, tad jau varbūt ne būs gluži zaļi gurķīši visi :) Man gan būs 1. līmeņa augstāka, bet nu .. anyway uztraukums :)
Un pats interesantākais, ka uz pirmo dienu vispār nebūšu, jo esmu ceļojumā.. Ai.. visādi notiek :D
Minci, man reiz arī sanāca pabūt labi situētā kompānijā, kuri dzēra dārgus vīnus, cienāja ar liellopa steikiem un visādiem gardumiem, kuri nemaksā lēti. Kā cienastu aiznesām lāču cepumus. Lai gan sākumā jutos mazliet neērti, sapratu, ka nav ko,es esmu students un nav nekādā veidā jākaunas par to, ka šajā dzīves periodā nevaru atļauties to, ko var citi, jau strādāošie( turklāt labos amatos esošie). Ar to es gribēju teikt,ka neuztraucies par to kūku,jo tā taču ir tikai kūka! :D
Tās meitenes, kas ievēro atslodzes dienu, varat lūdzu pastāstīt vai no tā tiešām ir jēga,tiešām ir redzami rezultāti? Un vai var izturēt tās 12/24 h bez ēšanas, pārtiekot no sulām, tējām un kefīra?
gribas pamēģināt, bet neesmu droša vai no tā tiešām ir jēga, un vai vispār var iztik tik ilgi tikai no šidrumiem :-D
tas ir savādāk, visi mani paziņas kas smēķē, apgalvo, ka var ikdienā īpaši neēst. tā kā es nesmēķēju, tad man kā tādam zaķim visu laiku gribas kaut ko grauzt, kau vai burkānu maisu dienā apēdīšu :-D
Agrāk ievēroju biežāk atslodzes dienas, tagad retāk. Parasti pēc svētkiem vai lielas izēšanās vai arī, ja esmu ēdusi nepareizi un vēders liekas milzīgs.
Visu dienu neēdu, dzeru tikai šķidrumus bez cukura. Nākamā dienā ir nost parasti 1 kg un jūtos lieliski, jo attīrās organisms no visa liekā, kas sakrājies. Nākamā rītā vēders plakans un smuks. Palīdz arī tad, ja jāiet uz kādu pasākumu un jāvelk apspīlēta kleita, jo smuki savelkas vēders un pašai sajūta arī uzreiz slaidāka.
Es arī lasīju ka 6dien pilnā atslodzes diena, tādēļ gribas izmēģināt. Bet nezinu vai varēšu 24 h pārtikt no ūdens un kefīra kā tur rakstīts :-D Bet ja Lieninieks apgalvo, ka nākamajā dienā plakans vēders un 1kg nost, tad laikam ir vērts mēģināt :-D
Man grūtniecības laikā noteica atslodzes dienu - 1l kefīra un 0.5kg biezpiena pa dienu. Un ūdeni/tējas. Knapi apēdu, kefīrs rada sāta sajūtu un jutos krietni pārēdusies.:-D
Aizmirsti paēst, bet kad tad Tu atceries? Izklausās speciāli
Gadās darbā, kad darbi sakrājušies, man 8h darba diena liekas īsa. Mēdzu neaiziet pusdienās, vienkāŗsi nepamanu kā laiks paskrien. Bet vakaros es prakstiski nekad neēdu. Tas nav speciāli. :) Neuzskatu, ka dažas izlaistas dienas ir kas traks, ja pārsvarā ēdu normāli.
Esmu bišķīt happy. Mans randiņbiedrs pats piedāvaja izbraukt pa nedēļu, pa kādu vakaru tā nedaudz pasēdēt, pastaigāt pie dabas. Lai man nav jāatceļ savu plāni. |-) lalalaa. Kāds darbs tagad. :-|