Vēl jau nav nakts :-D
Mierīgs vakars gultā ar datoru, drīz jau jātaisās gulēt, jo rīt atkal 7.00 jādodas uz darbu. Pēdējās nedēļas grib nogalināt manu iekšējo pūci, jo gandrīz visu dzīvi biju pieradusi iet gulēt teju tādā laikā, kādā tagad ceļos :-D
Visu dienu pucēju māju, tagad viss izskatās perfekti, izņemot vienu vietu uz lamināta, tā arī Google man nepateica, kā lai tās švīkas, ar ko viņas pulēt...
Noliku mazo gulēt un atvēru vienu alu - jūtos pelnījusi. Skatamies kaut kādu krievu filmu, kur visus slepkavo. Laikam seriāls, bet pārliecināta neesmu :D
Sēžu gultā saritinājusies ar portatīvo, draugs skatās filmu, man nav ar ko parunāt :D Izsecināju, ka man kaut kāda mežonīga apetīte pēdējās dienas. Un tās vēlmes arī tādas savādās - te saldu, te sāļu(s)
Skatos ekstrasensus pa tv3 , un domāju vai tiešām tā notiek, vai ari tas viss ir iestudēts?...
Mēs šodien ar draugu attinām pirmdienas raidījumu - Ekstrasensi kā detektīvi. Tur bija divas tās gaišreģes, kopā strādāja. Nu tieši to arī runājām, ka reizēm liekas tik iestudēts. Tā kā abas sarunājušas - viena kaut ko pasaka, otra uzreiz piemetina, ka jā, jā, viņa arī to pašu redz. Es nebiju to tā ievērojusi, bet šoreiz likās nu tik uzspēlēts viss.
Labvakar, es arī skatos Ekstrasensu cīņas. Tie dēmoni, kas iemitinājušies tajā meitenē, liekas ļoti jocīgi. Var jau būt, bet varbūt tiešām histērija?:-/
Sēžu viena ar bērnu un mazliet škrobojos. Vīru izsauca uz darbu un nu viņš 2 diennaktis nebūs mājās. Reāli satikšu viņu tikai piekdienas pēcpusdienā. Un es vēl esmu pamatīgi saaukstējusies ar milzīgu nespēku un hiperaktīvu bērneli. Stulbi...:-/
Čau! Šo vakaru pavadu, klaiņojot pa youtube, jo visi randiņplāni izgāzās. Meh.
Garastāvoklis kopumā nav slikts, bet mazliet vilšanās, kaut arī zinu, ka rīt sekos tam kompensācija vēl daudz lielākā apmērā :D Bet jau biju gatava iet ārā no mājas un izrādās, ka tomēr nē.
Nokačāju filmu, tūlīt skatīšos. Izskatās, ka pieņēmu lēmumu un rīt iesniegšu dokumentus studijām.. Manī mājo uztraukums - vai varēšu, sanāks, patiks, jo joma galīgi nav saistīta ar manu pašreizējo.. Jā, man baigais uztraukums.. nepamet doma, vai pieņēmu pareizo lēmumu, nenožēlošu.. Ak, šaubas, šaubas :-)
uz lamināta, tā arī Google man nepateica, kā lai tās švīkas, ar ko viņas pulēt...
Man arī viena švīka nesmuka uz lamināta, pat nevaru saprast kā tur tā esot uzradījusies - ne tur mēbeles bīdīju, ne kaķis saskrāpējis :-/ Uz tumšā lamināta vispār perfekti pamanāms..
Jup, es ar noskatījos ekstrasensus, palika biš baisi:-/
Moš arī iestudēts, bet tā meitene diezin vai tik labi spētu notēlot to dēmonu iemiesošanos likās nu tik īsti..
Tikko izlasīju grāmatu, no sākuma patika, tāda jauniešu lasāmviela, bet nu pēc tam vairs ne īsti, stulbs nobeigums.