Pašlaik lietoju biona organic virgi raw kokosriekstu eļļu. Esmu apmierināta. Esmu lietojsi vairākas, mēdz atšķirties konsistence, citas tādas šķidrākas, arī dažām garša un smarža intesīvāka.
kā jums vislabāk patīk lietot kokosriektu eļļu? Padalamies ar ieteikumiem.
Ko es esmu lasījusi un mēdzu piekopt. - Kokosriekstu eļļa izmantošana mutes dobuma kopšanai un veselībai, tai ir antibakteriāla un arī ļoti labi cīnās pret sliktu elpu. No rīta, pirms zobu mazgāšanas, nepilnu tējkaroti ar masu liek mutē, mutē tā izkūst un var skalot pa muti kadu laiku, piemēram, kamēr dušā. Pēctam izspļauj un normāli izmazgā zobus. Šis proces noņem arī no zobiem aplikumus, kā arī sakopj mēli. Kā blakusefekts zobi paliek arī gaišāki un novērš zobu kariesa veidošanos. ir lasīts, ka arī liek koksriekstu eļļās masu uz zobu birstītes , kopā ar zobu pastu un mazgā zobus.
- Izmantošana matu kopšanā. Nelielu daudzumu ar plaukstām iestrādā matu galos un arī iemasē galvas ādā. Lai mitrina galvas ādu, kopj matu galus, padara spīdīgus. To dara pirms gulēt iešanas un no rīta matus izmazgā.
- Ādas kopšanā eļļu var nedaudz pievienot pie ķereņa losijona, krēma. Tas uzlabo ādas elasticitāt un pasargā ādu no ārējās vides ietekmes. Palīdz arī ātrākai ādasiekaisumu ārstēšanai, jo ir antibakteriālas īpašības.
- Lietojot iekšīgi palīdz skābju regulāciju. Piemēram, gatavojot auzu pārslu putru, to aplej ar ūdeni un pievieno tējkaroti kokosriekstu eļļas.
- lietojot uz lūpām kavē atkārtotu herpes parādīšanos, mitrina lūpas.
- izmanto skujoties, lai neveidotos tie punktiņi, mazās pumpiņās. Izmantojot vienreizlietojamo skuvekli, jo eļļains būs.
Ir arī lasīt kā izmanto kā deo, un cīņā pret celulīti.
Es izmantoju mutes dobumam.