Labs rīts!
Man arī kaut kāds miegainais ir, cēlos šorīt agrāk, gāju uz manikīru, tagad darbā jau.
Sauli gribu atpakaļ, citādi jau viss ok, gaidu ātrāk brīvdienas.
Nedaudz saskumu dēļ tā, ka vīrs septembrī brauks uz 5 dienām komandējumā, līdz šim viņam tādi nav bijuši un es tikai par to priecājos, bet tagad pasauc viņu vadītāja, pasaka, ka viņš ir labākais visā kolektīvā savā amatā, grib paaugstināt , bet jābrauc uz ārzemēm ik pa laiciņam. Es jau par viņu priecājos ļoti, un protams, atbalstu, bet klusībā nedaudz skumstu, jo pārāk esmu saradusi ar mūsu sarunām ik vakaru, mīļošanos pirms gulētiešanas un pamostoties. Tā jau garlaicīgi man nebūs, ir man savas lietas, kam pievērsīšos tajā laikā, tikai neesmu pieradusi , ka viņa nav, pat nemāku iemigt savādāk, ja neesam samīļošues :D 10 gadu laikā būtībā esam bijuši šķirti uz vairākām dienām vien pāris reizes. Gan jau pieradīšu pie tā.
Vispār man septembrī obligāti jānoliek braukšanas teorija, dažus gadus atpakaļ pametu un tagad ir pēdējais mēnesis, kad varu pabeigt, ja ne, viss būs jāsāk no jauna. Ar vīru kopā pildam vakaros testiņus, viņam jau vairāk kā 10 gadus tiesības ir, bet daudz ko nemaz nezina no tā, ko tagad māca :D
Jauku dienu, meitenes :)