Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Kūkas recepte - feili

 
Reitings 31
Reģ: 11.02.2009
Sveikas!
Rakstu ar jautājumu par padomiem - vai Jūs varat ieteikt kadu kūkas recepti, kas 100% izdosies arī pilnīgām neprašām?

Gribēju uzcept kūku, bet man ir tik briesmīga kūku cepšanas vēsture: cepu kūku ar biskvītu, bet biskvīts sanāca tāds eļļains, tad taisīju kūku bez biskvīta, bet ar želatīnu - tas man sagāja kunkuļos un kūka bija kā gumija (es sekoju visām instrukcijām, bet nesanāca), tad reiz taisiju kūku, kuras apakšu liku ar sadrupinātiem cepumiem, kurus arī bija jācep cepeškrāsnī- šī kūka vienīgā sanāca garda, tikai tā apakša mazliet garšoja pēc kaut kā taukaina :-D.

Vienu vārd sakot - vai nu izvēlētās receptes internetā ir gadījušās ne tās labākās vai arī saldie ēdieni man laikam nesanāk...taisu tikai gaļu :-D

Vai Jūs zināt tādu garsīgu kūkas recepti, kas iznāk vienmēr un garšīga?

Paldies!
25.08.2015 22:42 |
 
Reitings 217
Reģ: 20.11.2012
Domāju, ka ar biezpiena Selgas cepumu kūku nevar noiet greizi. :-D
25.08.2015 22:44 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Šī man vienmēr sanāk ideāla un apēsta tiek ļoti ātri.
http://m.cetrassezonas.lv/receptes/recipe.php?id=15850
Vasarā gan riekstu vietā kūku bagātīgi dekorēju ar ogām.
Vīram viena no mīļākajām ir klasiskā ābolu Šarlote, rudenī cepu to vismaz reizi nedēļā. Bet vispār esmu keksiņu un cepumu cilvēks. Tie man padodas vislabāk.

Vislielākais feils bija ar plūmju drumstalu kūku. Kaut kā nepareizi izvēlējos pannu, mīklas sanāca par maz, tā izšķīda, pamatne sanāca ļoti plāna un sadega.
25.08.2015 22:47 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Bella, pēc kādas receptes taisīji plūmju drumstalu kūku? Man vienmēr sanāk ideāla, visi slavē un kūka pazūd stundas laikā :-)
25.08.2015 22:51 |
 
Reitings 62
Reģ: 24.08.2015
Es arī piekrītu , Trisha. Selgas cepumu kūka gan garšīga, gan vienkārši pagatavojama. Arī gatavošanas process aizņem maz laika, tikai, tas, ka vēl jāpatur ledusskapī! ;-)
25.08.2015 22:55 |
 
Reitings 643
Reģ: 12.05.2015
Oi, es vairs neatceros. Tas bija pirms kādiem diviem gadiem un tā bija vienīgā reize, kad mēģināju to cept. Man šķiet, ka kaut kur internetā biju ieraudzījusi recepti.
25.08.2015 22:56 |
 
10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
tiramisu nevar neiznākt un ir ļooti garšīgs! :-)
25.08.2015 22:57 |
 
Reitings 2573
Reģ: 14.08.2013
Neceptā siera kūka arī diezgan viegli pagatavojama!
25.08.2015 22:59 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
Tad varu ieteikt šo, tiešām ļoti laba un ne pārāk salda, sulīgi sanāk (l)
Vienīgais visas sastāvdaļas jāņem par 1/3 vairāk (jeb x0,3), cepju silikona formā.

https://njamnjams.wordpress.com/2013/01/21/plumju-drupacu-kuka/
25.08.2015 22:59 |
 
Reitings 1183
Reģ: 15.02.2012
man atkal šķiet, ka tiramisu daudziem nesanāk :-D man gan pašai arī patīk un vasarā it īpaši - zemeņu tiramisu... mmm
25.08.2015 23:00 |
 
Reitings 217
Reģ: 20.11.2012
Man tiramisu ir nezinācis. :-D Jo sanāca pārāk šķidrs.
25.08.2015 23:00 |
 
Reitings 217
Reģ: 20.11.2012
nezinācis neiznācis
25.08.2015 23:00 |
 
Reitings 314
Reģ: 08.07.2015
Ar tiramisū nekad nav bijis ka nesanāk
Un arī ar selgas cepumu kūku nav bijis ka nesanāk
25.08.2015 23:00 |
 
Reitings 62
Reģ: 24.08.2015
Vēl arī var ar 3 olām, glāzi miltu un glāzi cukura uztaisīt kūkai pamatu, respektīvi saputot olas un pievienot glāzi miltu un cukuru. Ielikt cepeškrāsnī līdz izcepjas. Lai nebūtu tik sausa, var pievienot kādu ievārījumu, augļus, varbūt ābolus ar kanēli un krējumu uzlikt. Pati bieži vien rozīnes mīklā ielieku. Tas pamats patiešām ļoti viegli pagatavojams, galvenais, lai nepieplok. Respektīvi nevajadzētu pārāk bieži virināt cepeškrāni.
25.08.2015 23:02 |
 
10 gadi
Reitings 471
Reģ: 13.10.2011
es tiramisu parasti taisu bez olām, neredzu jēgu tās pievienot, ne garšu, ne konsistenci nemaina.. putukrējums+mascarpone, dāmu pirkstiņi mērcēti kafijā un viss.. tik easy, bet tik labi !(l)
25.08.2015 23:02 |
 
Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
sodien taisiju so aboku kuku
http://apollo.tvnet.lv/zinas/abolu-sacepums-ar-drumstalam/503420
drumstalas ar auzu parslam garso lieliski
25.08.2015 23:05 |
 
Reitings 575
Reģ: 20.06.2012
Bella , pēc kādas receptes Tu gatavo ābolu šarloti?

Un biskvītu cept taču easy game - cik olu, tik viss pārējais! :) Respektīvi, 4 olas, 4 ēd.k. cukura, 4 ēd.k. miltu. Grādus un cepšanas ilgumu nepateikšu, man viss automātiski uz sajūtām. (t)
25.08.2015 23:50 |
 
Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Siera kūka.
25.08.2015 23:50 |
 
10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
Pieredzējusi nepraša, šķiet, divām kreisajām rokām ,bonusā nemāku apieties ar plītīm un krāsnīm utt. kas ir virtuvē. Es māku lietot tikai mikroviļņu krāsni.:-D Tātad, manu ādu ir glābi šis. https://www.youtube.com/watch?v=63bzQN-vpgU
Tiesa es sviestu negāzu un olas izņēmu ārā, un pienu aizvietoju ar mandeļu pienu, sakarā ar to ,ka esmu vegāne. Sanāca, sanāca tiešām labi, tik izrotā ar augļiem un aidā.:-D
26.08.2015 00:45 |
 
10 gadi
Reitings 3556
Reģ: 13.03.2013
https://www.youtube.com/watch?v=63bzQN-vpgU
Links neiekopējās sākumā kā vajag:-D
26.08.2015 00:46 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits