Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Labākais draugs

Reitings 335
Reģ: 26.01.2014
Sveikas, meitenes!

Cīnos ar savu dzīvi pēdējo mēnešu laikā un visu laiku tā mani pārsteidz.
Jau ilgu laiku vienu superforšu, smuku pēc vella un seksīgu puisi varu saukt par labāko draugu. Nu, smieklīgi, bet tādu es viņu savās acīs redzu, bet saprotu, ka mūs vairāk nekas nesaista, kā laba draudzība, kopīgi tusiņi, veikala apmeklēšana .. Saprotiet - gandrīz kā labākās draudzenes! :)
Problēma visā tur, ka esmu galīgi apmulsusi pēdējās divās dienās. Man attiecības nav bijušas ilgu laiku, viņam arī .. Un neesam mēs abi tādi, kas ies uz klubu meklēt sev partneri, lai apmierinātu seksa trūkumu organismā, tāpēc, jā, teikšu kā ir - esam abi nogribējušies, kā esam jau kādu laiku viens otram atzinuši. :-D Bet es nekad nebiju domājusi, ka šo vēlmi es varētu apmierināt ar savu labāko draugu.
Nu jau divas dienas viņš aicina mani pie sevis uz darbu un piedāvā vienkārši ''draudzīgu seksu''. Saka, ka nevienam jau nekas nenotiks, tas ir tikai sekss.
Šajā brīdī es apstājos un nesaprotu - Es viņam patīku vairāk kā laba draudzene? Vai arī .. Ja es piekritīšu, es varu saukties ''izmantota'' seksam?
Meitenes, ko Jūs manā vietā darītu?
Es atvainojos, ka tik gari rakstu. Es reāli jau divas dienas domāju tikai par šo tēmu. Jo mums vēl abiem ir savas simpātijas, ar kurām gan neesam kopā, bet tomēr .. Esmu pilnīgā aptumsumā. (t):'-(
25.08.2015 17:43 |

Reitings 335
Un jā, šeit būs meitenes, kas jautās - un kā Tu pati jūties? Es varu uzreiz atbildēt - es aizgāju pie viņa, biju gatava, uzvilku labāko apakšveļu, kas man ir. :D Bet brīdī, kad ieskatījos viņam acīs, es apmulsu, viņš arī un vairs nebijām spējīgi uz neko, mēs vienkārši atkal nosēdējām un norunājām kādu pusotru stundu.
Tad viņš pēc tikšanās raksta, ka mums tas jāizdara rīt, nav ko kautrēties. Bet es ticu, ka būs atkal tāda pati situācija. :-/
25.08.2015 17:45 |

Reitings 1338
Reģ: 15.03.2009
Protams, viņš grib ar Tevi tikai seksu, tas taču acīm redzams. Ja viņš vēlētos attiecības, tad uz to arī bīdītu.
Ja vēlies pliku seksu - droši. Zinu, ka es tā nevarētu - man sekss saistās ar emocijām, jūtām. Bet šeit jārēķinās ar to, ka nekas nesekos. Ja esi tam gatava - ne mums Tevi tiesāt :) Bet parasti jau sievietes ir tās, kas paliek ar salauztu sirdi, jo nevar nodalīt to robežu - sekss un attiecības. īpaši, ja jums ir emocionāli labi kopā ;-)
25.08.2015 17:46 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
Tad viņš pēc tikšanās raksta, ka mums tas jāizdara rīt, nav ko kautrēties
Tavs ''draugs'' izklausās visai izmisis... :-/
25.08.2015 17:47 |

Reitings 1338
Ko nozīmē - jāizdara? :-D OMG, mani kkas tāds uzreiz atgrūstu... Ja gribi vnk seksu, atrodi kādu random čali, nevis savu draugu. Ne Tev pēctam būs draugs, ne attiecības.. Un kā Tu jutīsies, kad viņam pēctam draudzene parādīsies?
25.08.2015 17:48 |

Reitings 335
Sisley Nu labi, tikai sekss .. Bet viņš ir vīrietis, kāpēc viņš vienkārši, nu kaut vai brutāli, pie tās lietas neķerās klāt un apmulst kā tāds mazs puisēns?
Man brīžiem ir tik grūti iebraukt viņa domāšanā. (t)
25.08.2015 17:48 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
Tak iedzeram, pasēžat un ja abi gribat tikai seksu - viss notiks. Skadrā, man liekas,ka vienmēr būs šāds stīvs scenārijs.
Protams,ka viņš grib tikai seksu! Vai tu gribi attiecības? galvenais vienojaties pa rto,ka neviens nelolos nekādas attiecību jūtas,ka tas vienkārši ir "labumam" un viss.
25.08.2015 17:51 |

Reitings 335
cormeum Jā, pārlasu tagad sarakstes un saprotu, ka tā arī ir.
Man tāds kauns vispār, ka ko tādu te jautāju. :D Man nekad tāda situācija nav bijusi, šausmas.

Sisley Nu lūk, tas arī ir viens no aspektiem, kas man liek samulst. Tāpēc es tagad šēžu un domāju vai tiešām mūsu starpā ir vienkārši labu draugu attiecības vai arī viņš ir sācis ko vairāk just? Ne pa velti saka, ka starp sievieti un vīrieti nevar būt parasta draudzība.
25.08.2015 17:51 |

Reitings 1338
Nevajag sevi muļķot. Ja vīrietis grib attiecības, viņš nekad neteiks, ka VAJAG seksu, un mums tas ir jānodara ( ??? :-D ), bet centīsies Tevi aplidot - kaut minimālā veidā. Nu protams, ka samulsis, nav jau nekāds iebāz - izvelc pasākums, ja tas ir ar pazīstamu cilvēku. Bet silti ieteiktu nelolot veltas cerības, un saprast, ka, ja būs sekss, tad būs tikai sekss
25.08.2015 17:52 |

Reitings 335
Un + vēl pēdējo mūsu kopīgo pasākumu aktivitātes no viņa puses.
Viņš uzvedās tā, it kā mēs būtu kopā. Bet tajā pašā laikā brīžiem ietur distanci.
Nu velns ar tiem večiem, es viņus nespēju saprast. Un vēl saka, ka sievietes grūti izprast! (e)
25.08.2015 17:53 |

Reitings 335
Sisley Sasmējos. :D Bet nu jā, taisnība jau vien ir.
Saprotu, ka spētu iekārot viņu, bet vai to vajag. Uzreiz tas viss atgrūž, jo mums kā draugiem ir tik labi.
Žēl jau, ka nav kā filmās, it īpaši kā filmā ''Friends with benefits''. :D
25.08.2015 17:56 |

Reitings 6263
Reģ: 22.02.2014
No malas izklausās,ka tu gribi,lai tu viņam patīc un meklē tagad pazīmes...bet no viņa puses, izskatās,ka tur ir pliks sekss un viss.
25.08.2015 17:56 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Draudzība starp vīrieti un sievieti nepastāv. Viņš piedāvā tev seksu - sekss neietilpst vārdā "draudzība", bet tu jau saceries, veido diskusiju, centies izskaidrot viņa apmulsumu utt., tādējādi gribi sevi pārliecināt, ka viņam no tevis vajadzīgs kas vairāk par seksu. Iedosi seksu - būsi zaudētāja, jo sirds dziļumos ceri uz ko vairāk, bet nekā vairāk nebūs, jo, ja viņš gribētu attiecības, tās nesāktos ar tik izmisīgu lūgšanos pēc seksa.. Neiedosi seksu - paliksiet "draugi" (man gan būtu jocīgi tālāk veidot draudzīgas attiecības ar šādu cilvēku) vai viņš tevi pasūtīs, jo nav dabūjis kāroto.
25.08.2015 17:57 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Cik nogribējušiem jābūt, lai kaut kas tāds prātā ienāktu? Manuāli sevi nomierināt ir ienācis prātā, lai muļķības nevajadzētu darīt?
25.08.2015 17:58 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Neguli ar viņu, pašai tikai sirds sāpēs, jo viņš vēlas tikai seksu, neko vairāk.;-)
25.08.2015 17:59 |

Reitings 220
Reģ: 05.06.2015
Tāpēc es tagad šēžu un domāju vai tiešām mūsu starpā ir vienkārši labu draugu attiecības vai arī viņš ir sācis ko vairāk just? Ne pa velti saka, ka starp sievieti un vīrieti nevar būt parasta draudzība.

Viņš nav sācis neko vairāk pret tevi just, tad viņš tevi aicinātu uz kino vai uz vakariņām vai tamlīdzīgi. Kuras normālas attiecības sākas ar frāzi - nāc uz darbu, gribu seksu? Un nākamajā dienā - rīt to obligāti jānodara? :D Viņš grib tikai seksu. Tu - acīmredzot ko vairāk.
25.08.2015 17:59 |

Reitings 1338
No malas izklausās,ka tu gribi,lai tu viņam patīc un meklē tagad pazīmes...bet no viņa puses, izskatās,ka tur ir pliks sekss un viss.

++
Diemžēl, manā pieredzē ir ļooti daudz gadījumi šadi bijuši. Ja vīrietis grib attiecības - viņš liks to noprast. Te viņš liek noprast ko citu, bet Tu meklē attaisnojumus. Ja vēlies seksu, tad, protams, bet rēķinies, ka nu nav vi;nam nekas cits padomā. Vīrietis nav sieviete, kas kko domā un perina.
25.08.2015 18:01 |

Reitings 335
Jā ..
Nē, tāpēc arī veidoju diskusiju, lai mani apgaismotu citi prāti, kas nav ievīti šajā situācijā. Varbūt arī ir man tās rozā brilles virsū tomēr un es esmu tā persona šajās attiecībās, kura nespēj uztvert šo draudzību par ''vienkāršu'' draudzību.
Tik nesmejaties, bet vai pie psihologa ir jēga ar šito jautājumu iet? Viņš spēs palīdzēt prātu vietā nolikt? Vai tikai man skalos smadzenes līdz brīdim, kamēr būšu vismaz 50 eiro atstājusi.
25.08.2015 18:01 |

Reitings 335
Ja sākam runāt par ''aplidošanu'' .. Esmu tikta aicināta uz kino, kopā braukt uz jūru, bijām vakariņās pēc kino ..
Bet nu labi, tā varbūt šajā situācijā ir vienkārša labu draugu padarīšana.
Es nezinu, šausmas.
25.08.2015 18:04 |

Reitings 11996
Reģ: 15.03.2013
Psihologs? Nopietni? Pati savu prātu pat tādā sīkumā nespēj sakārtot?...

Nu iedomājies kā tas sex jūsu starpā notiks - un pašai vēlme pazudīs. Būs neveikli, parupji un ātri, un tad sekos lētuma piegarša... Tevi vnk izmantos, varbūt parūpēsies arī par tavu baudu, varbūt nē. Tev tiešām vajadzīga tāda pieredze?...
25.08.2015 18:05 |

Reitings 335
Neons Kādam sīkums, kādam nē!
Katrai mums ir savas problēmas, savi plusi un mīnusi.
Ko es vēl gudru Tev no psiholoģijas varētu uzrakstīt .. Nav vajadzība. Fakts kā tāds, ka sieviete ir sieviete un grūti nodalīt ''patikšanu'' no vienkāršas draudzības. Es šoreiz esmu šīs sakarības upuris, to nu es nudien sapratu. Bet tagad arī pati esmu vainīga, izraku to savu norakto jūtu, sapratu, ka tur nav vienkārši labākais draugs no manas puses.
Es braukšu prom. :'-( :D Mana otra problēma, ka esmu ļoti emocionāla un ātri pieķeros. Tagad jūtos kā uz sliedēm. It kā gribas skriet prom, bet gribas arī palikt. :-/
25.08.2015 18:14 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits