Sveikas, meitenes!
Cīnos ar savu dzīvi pēdējo mēnešu laikā un visu laiku tā mani pārsteidz.
Jau ilgu laiku vienu superforšu, smuku pēc vella un seksīgu puisi varu saukt par labāko draugu. Nu, smieklīgi, bet tādu es viņu savās acīs redzu, bet saprotu, ka mūs vairāk nekas nesaista, kā laba draudzība, kopīgi tusiņi, veikala apmeklēšana .. Saprotiet - gandrīz kā labākās draudzenes! :)
Problēma visā tur, ka esmu galīgi apmulsusi pēdējās divās dienās. Man attiecības nav bijušas ilgu laiku, viņam arī .. Un neesam mēs abi tādi, kas ies uz klubu meklēt sev partneri, lai apmierinātu seksa trūkumu organismā, tāpēc, jā, teikšu kā ir - esam abi nogribējušies, kā esam jau kādu laiku viens otram atzinuši. :-D Bet es nekad nebiju domājusi, ka šo vēlmi es varētu apmierināt ar savu labāko draugu.
Nu jau divas dienas viņš aicina mani pie sevis uz darbu un piedāvā vienkārši ''draudzīgu seksu''. Saka, ka nevienam jau nekas nenotiks, tas ir tikai sekss.
Šajā brīdī es apstājos un nesaprotu - Es viņam patīku vairāk kā laba draudzene? Vai arī .. Ja es piekritīšu, es varu saukties ''izmantota'' seksam?
Meitenes, ko Jūs manā vietā darītu?
Es atvainojos, ka tik gari rakstu. Es reāli jau divas dienas domāju tikai par šo tēmu. Jo mums vēl abiem ir savas simpātijas, ar kurām gan neesam kopā, bet tomēr .. Esmu pilnīgā aptumsumā. (t):'-(