Ja cūka po žizņi, tad izmainīsi tikai uz laiku, vēlāk tāpat vecā mode nāks ārā un neklausīs tevi.. fujfujfuj..
Pēc zobiem var redzet, ka tie netiek tīrīti arī mājās, pleķaini
Pēc zobiem var redzet, ka tie netiek tīrīti arī mājās, pleķaini
Tie pleķi nav plombes? Varbūt vnk vajag aizsūtīt pie zobārsta tās nomainīt, jo pleķi var veidoties arī no vecām plombēm, izņemta zoba nerva utml.
Es brīnos par to mācīšanu.. tas ir kā, jūs pāris reizes satiekaties un jau norādat, ka jānomaina zeķes, jāieiet dušā, jāmazgā zobi? es vnk šādu situāciju nevaru iedomāties un kā var būt vēlme un patika satikties ar cūku?
Taa arii pasaki : "Vannasistabaa taa zaljaa zobubirste ir taveejaa. Skatos, ka saveejo aizmirsti pakjert liidzi, taapeec nopirku.".
Ja saak kaut ko piiksteet, ka nee, prieksh kam, taa arii saac sarunu (kaut vai augstpraatiigi), ka TAVAM viirietim IR jaabuut tiiram, smarzhiigam un veseliigam, ja grib guleet blakus, ja grib buchoties , minetu vai vienkaarshi seksu. Tev ir tiesiibas pieprasiit, lai vinjsh savas bakteerijas nepaarvieto uz tevi
Es brīnos par to mācīšanu.. tas ir kā, jūs pāris reizes satiekaties un jau norādat, ka jānomaina zeķes, jāieiet dušā, jāmazgā zobi?
Nē, nu es šitādu caur puķēm runāšanu nesaprotu. Tas tak tomēr nav kolēģis vai kaut kāds garāmgājējs. Tu ar to cilvēku taisies skūpstīties, gulēt, apmainīties ķermeņa šķidrumiem, kopā ēst brokastis, nokleksējot halātiņu ar majonēzi utt. Man liekas jēdzīgāk paprasīt - tu parasti zobus netīri?, kad redzi, ka viņš nav iztīrījis visa rīta gaitā. Vai man liekas jocīgi, ka tev negribās nomazgāties pēc seksa (pieņemot, ka tu ar viņu guli) Tāpat kā man šķiet normāli izsaukties: ne jau tu skaties ekstrasensu cīņas?! un tad sākt skaļi smieties. Vai kaut ko tamlīdzīgu. Bet tā esmu es. Man patīk tikties ar čaļiem, ar kuriem var tā brīvi visu. Tāpat kā es neapvainojos, ja draugs manu pumpu uz pieres nosauc par ragu vai ierauga spalvu uz krūtsgala un pasmejas.