Vīrietim pieklibo higiēna

Reitings 37
Reģ: 02.03.2014
Iepazinos ar vīrieti, gudrs, gādīgs, pelna labi, šķiet situēts. Viņš jau sāk runāt par dzīvošanu kopā, bet pirmais ko pamanīju, ka netīra zobus, nekopj tos. Tad, kad ir palicis pie manis pa nakti, nav visai nasks uz nomazgāšanos. Šim esmu jau tā viltīgi un nemanāmi tikusi cauri. Vienkārši arī pasaku, lai nomazgā rokas pirms nāk pie galda vai nomazgājas pirms gulētiešanas. Speciāli viņam nolieku dvieli.
Divējādas jūtas. Vīrietis nav slikts un ļauns, bet tai pat laika negribas tikties viņa paviršās higiēnas dēļ.
Ir kādi ieteikumi?
24.08.2015 22:51 |

Reitings 418
Reģ: 08.12.2011
Nedod Dievs tādu cūku satikt, kurš pat zobus iztīrīt nejēdz :-O
25.08.2015 07:59 |

Reitings 209
Reģ: 03.05.2014
Man arī tāda situācija bija, ar laiku sāku vienkārši atklāti runāt, jo man tas ļoti nepatika. Ja vīrietis ir tiešām pietiekoši gudrs un saprotoš, tad neapvainosies, bet saņems sevi rokās.

Man arī liekas pretīgi pat buču tādam iedot :D
25.08.2015 09:07 |

Reitings 344
Reģ: 27.10.2014
Ak, vīrieši. Man situācija visai līdzīga, pirms dažām nedēļām iepazinos ar vienu puisi, pēc skata riktīgi smukiņš, smuki ģērbjas, mati vienmēr kārtībā, nesmird ( :D :D ) utt.. Bet zobi, nē nu pa gabalu izskatas, ka viss okey, jo tie ir taisni un tā..bet nu tuvumā, ak vai, var redzet, ka nav tīrījis kādu laiciņu.
No sākuma pat nepiefiksēju.. Lieki piebilst, ka tad, kad to sapratu nebija visai komfortabli skūpstīties ar viņu.
Tad nu bijām vienā 3 dienu izbraucienā, dušā gāja 2x dienā, bet zobus neiztīrija ne reizi. Es vispār esmu baigā mutes kopšanas pedante, viņš taču redz, ka 2x-3x dienā tīru zobus, diegoju arī pēc ēdienreizēm, NU KĀ var neaizdomāties, ka pašam arī vajadzētu? :D
Vēl neesmu neko teikusi, jo arī īsti vēl viņu tā nepazīstu un esmu satikusi pāris reizes, un tas, man skiet, butu dīvaini, ka cilvēkam paliekot pie manis otro reizi, es jau būtu tur sapirkusi zobubirstes un vēl nez ko :D Šodien laikam brauks ciemos, ĻOTI ceru, ka būs iztīrijis, jo ja nē....tad nu nezinu :D
25.08.2015 09:34 |

Reitings 5632
Reģ: 17.07.2014
Tev ir tiesiibas pieprasiit, lai vinjsh savas bakteerijas nepaarvieto uz tevi

perfekts arguments :D sasmējos, bet taisnība...

Vispār daļēji saprotu situāciju...nevaru teikt, ka manam draugam TIK traki pieklibo, bet sākumā bija jāievieš kopīgais zobu tīrīšanas rituāls un no rītiem jāatgādina. Zeķu problēma būs mūžīga, esmu jau samierinājusies, jo viņam darbs tāds... (t) Un par dušu citreiz atgādināju vai devu mājienus, tagad jau pats kaut kā ir saņēmies laikam, jo es citreiz pasaku, ka nekāps gultā, kamēr nebūs tīrs :D par manikīru vispār citreiz konkrēti pasaku sejā, ja pats ir akls, bet nu...te jau atkal darba vaina(t)
Matus gan esmu pasākusi viņam žāvēt, jo pats viņš fēnu vispār nelieto... parasti izmazgā matus un ieslēdz filmu, kad beigusies, tad arī mati sausi :-D a es ar fēnu pažāvēju 5min un gatavs :-P
Bet vispār tādas lietas var pamanīt tikai bieži ciemojoties vienam pie otra vairākas dienas vai arī kopā dzīvojot un tad tas tiešām īpaši kaitina, ja otrs kā sušķis uzvedās ;-)
25.08.2015 09:41 |

10 gadi
Reitings 633
Reģ: 16.10.2013
Nu,labi,uz to ka aizmirstas tā zobu tīrīšana-es pievērtu acis. Viens un divi tas iestrādātos dienas režīmā,līdz ko attiecības nostiprinātos. Tīrītu tu-tīrītu viņš. Bet brīdī kad autore sāka pievienot aizvien jaunus un jaunus komentārus,par vīrieša kopšanos,man mute manāmi atvērās:-D
Randiņošanas periodā var nepamanīt ,ka vīrietis ir haotisks,nemīl liet un notikumu kārtību,vai tādas lietas kā alkohola mīlestību. Bet kā var uzsākt attiecības ar tādu "bomzīti"? Es jau vizuālizēju viņa tēlu ar tiem dzeltenajiem,aplikuma klātajiem zobiem,nekoptajām rokām,2 dienu zeķēm,5 gadus veco kreklu... kā? Kā tu to neievēroji? Kā radās vēlme attiecību uzsākšanai?:-O

Bet vispār,agrāk paziņu lokā bij viens puisis. Kādus stāstus es nebūtu dzirdējusi un kādus puišus satikusi-neviens nebij tik sušķīgs kā viņš:-/ Kā viņam izdevās izveidot attiecības ar meitenēm-tā arī aizvien nesaprotu:-D Dušā varēja neiet pat nedēļu,zobus man šķiet viņš nebij tīrijis nekad mūžā,lai gan zobu birstīte bija(atšķirībā no autores vīrieša),apģērbu praktiski nemainīja-bikses pat 2 nedēļas varēja būt vienas un tās pašas... Lieki piebilst,ka ātri vien no paziņu loka es viņu izslēdzu. Kā ar tādiem veidot attiecības,pat nevaru iedomāties.
25.08.2015 09:51 |

Reitings 2337
Reģ: 14.07.2014
Es savam draugam pēc kādas 3-4.nakšņošanas reizes pie manis nopirku viņam zobubirsti. Viņam tas likās forši - romantisks žests, iespēja bez vārdiem pateikt, ka gribi attiecības turpināt.
25.08.2015 09:52 |

Reitings 37
Es arī nesaprotu kā pats nevar iedomāties, ka jātīra zobi(e)
Man līdzīgi kā Aivijai, sākumā tā neievēroju, jo nesmaida ar atklātiem zobiem, bet tagd ievēroju, ka zobi izskatās neglīti, aplikuma kārta. Esmu nolēmusi netikties. Būs man bērni, audzināšu viņus, nevis vīrieti līdz 30 gadu vecumam. Tikai nezinu kā lai pamatoju to, ka vairs netikšos...
25.08.2015 09:55 |

10 gadi
Reitings 4365
Reģ: 03.08.2009
Man bijušajam bija niķis vakaros ne vienmēr iet dušā, bet seksu gan gribēt vienmēr. Es tad tā arī pateicu, ka katru vakaru ir jāiet dušā neatkarīgi no tā vai jūtiee sasvīdis vai ne.

Es Tavā vietā pieklājīgi aizrādītu par higiēnas lietām. Un ja vēl nesaprot, tad lai lasās, jo šitās lietas tiešām var būt turnoff.
25.08.2015 09:58 |

Reitings 37
dy
Neiedomājies tik traku to bomzīti. Es vienkārši pārspīlēju, jo pati esmu diezgan pedantiska. Nagi jau nav melni, vienkārši kādam slinkums tos nogriezt..tāpat slinkums katru dienu/otro dienu skūties.. Vienkārši es esmu pedante, lai gan viņam māja ir daudz kārtīgāka par manu. :D
25.08.2015 10:01 |

Reitings 615
Reģ: 20.10.2009
Man draugs citreiz pat pārmet kāpēc es nesaku, ka viņam pārāk attauguši mati. :-D
25.08.2015 10:05 |

10 gadi
Reitings 633
Reģ: 16.10.2013
Rōja
Vienalga,arī ja nav tik traki,tavā vietā neturpinātu ar tādu nevīžu tikties. Varbūt,pēdējo reiz pamēģini dot mājienu(tiešu vai netiešu),ka jāsāk par sevi rūpēties un ,ja to nesapratīs,tad gan-laimīgutaciņu:-D
25.08.2015 10:05 |

Reitings 5632
Man draugs citreiz pat pārmet kāpēc es nesaku, ka viņam pārāk attauguši mati.

Manējais vienkārši tiek pierakstīts pie frizieres un nostādīts fakta priekšā, jo viņš pats nejūt, kad mati paliek par garu, a mani tracina :D
25.08.2015 10:07 |

Reitings 1983
Reģ: 13.01.2012
Tak tā arī pasaki, ka nespēj būt kopā ar vīrieti, kurš par sevi nerūpējas un nav pat spējīgs iztīrīt zobu, moš čalis aizdomāsies, būs nākošajai normāls vīrietis.
25.08.2015 10:10 |

10 gadi
Reitings 1496
Reģ: 21.03.2009
Pajautā viņam, ko viņš domā par nekoptām sievietēm - atauguši matiņi nevietā, nemazgāti mati, pēc zobiem var saprast, ko pēdējā nedēļā ēdusi. Kad viņš atbild lielo FUUUU, pasaki, ka piekrīti viņam, Tev ar vīriešiem tas pats,Tev arī ļoti nepatīk nekopti vīrieši. Ja sapratīs, viss mainīsies, ja nē, acīmredzot, nemaz tik gudrs nav.
25.08.2015 10:14 |

Reitings 4224
Reģ: 26.09.2009
Man šis atgādina, kad mamma ir stāstījusi par manu tēvu. Kad viņi sāka tikties, tēvs vienkārši bija audzis un audzināts pabriesmīgos apstākļos. Mamma teica, ka citreiz, kad tēvs novilcis zeķes, tās tā arī ir palikušas (kājas formā). Zobu birste kā tāda vispār nav bijusi. Nu drausmīgi. Bet tas viss bija no apkārtējiem apstākļiem.
Tagad tēvs mums ģimenē ir tīrākais cilvēks pasaulē. Pats iet regulāri pie higēnistiem, tīra pucē, birstē. dušā pat pārak regulāri un ilgi, vasarā pat biežāk, reāli visu silto ūdeni patērē :D kad nav slinkums iet noskaloties. Sūtījis visādas eko veļas gultai utt.

Ja ir pacietība, varbūt nevajag mest plinti krūmos.
25.08.2015 10:21 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
A gadījumā vispār nav tā ka viņš pie tevis drusku neerti jūtas vienkārši? Varbūt savās mājās tomēr gan mazgājas gan arī tā zobu birste ir vai varbūt kaut kāds cits līdzeklis ar ko tīra zobus(velns viņ sazin), bet pie tevis nekā nav tāpēc ar nevar nomazgāties un nevēlas tev uzbāsties ar to. Ķipa vieglāk ir vienu vakaru nemazgāties nekā uzbāsties par to. Vai arī viņš varbūt jau nomazgājās pirms braukšanas pie tevis? Par tiem nagiem runājot, man pašai reizēm gadās par viņiem aizmirst un tad ataug drusku par daudz.
25.08.2015 10:23 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
Man tas uzreiz atgrūstu un visticamāk otrais/trešais randiņš nesekotu. :D
Reiz biju uz randiņu ar puisi , kuram nebija iztīrīti nagi- otrs randiņš nesekoja. Nu es nevaru, man tas uzreiz atgrūž, un lai cik labs būtu- nē un nē.
25.08.2015 10:33 |

Reitings 17203
Reģ: 08.05.2010
Vienīgais ko es puisim randiņā nevarēju paciest ir tas ka viens priekšējais zobs bija nolausts. Nu tā viņam tik smuks smaids, nauda ir, tak mierīgi varēja aizskriet un salabot, bet šis negribēja iet un tas nu man nepatika ka negrib uzlabot savu vizuālo izskatu.
25.08.2015 10:36 |

Reitings 5632
Nu es nevaru, man tas uzreiz atgrūž, un lai cik labs būtu- nē un nē.

Man arī tā ir pirmā reakcija un likās, ka nojūgšos, kad sākšu dzīvot kopā ar tagadējo draugu, jo mums ir dažādas izpratnes gan par tīriem traukiem, gan daudz ko citu...bet tagad esmu iemācījusies pievērt acis uz ļoti daudzām lietām un audzēju sev pacietības mēru :D zinu, ka tas nav labi, bet nu...redzēs, cik tālu tas aizies :-D
25.08.2015 10:37 |

Reitings 150
Reģ: 21.05.2015
Ja es no sava vīra atteiktos tikai tādēļ, ka viņam ģimenē neiemācīja regulāti mazgāties, tas būtu stulbāais lēmums manā mūžā :) jo visādi citādi ļoti jauks cilvēks.
Es pateicu tiešā tekstā, ka jāmazgājas regulāri, tagad sevi apkopj biežāk, kaut man tāpat ik pa laikam jāatgādina. Nav jau tik grūti atgādināt.
25.08.2015 10:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!