Teikšu tā - ja resns vecis, kam ir lielāki pupi par manējiem, var staigāt caurspīdīgā tīkliņauduma krekliņā vai pat vispār bez tā, un neviens par to pat neaizrāda, tad kāpēc gan sievietēm tas ir liegts? Dzimumdiskriminācija! :-D
Novienas puses to es negribētu, bet tas ir dēļ tā ka tas vienkārši nav pierasts, bet principā gribētos lai tam būtu dota atļauja.
Vienīgais es domāju vai tas tiešām būtu solis uz priekšu, vai tomēr atpakaļ?
Dalītas sajūtas. Jā-var! Un nē-nevar! :D
Šķiet nepierasti, amorāli, bet ni otras puses, kapec gan sieviešu krūtis ir amorālas, bet vīriešu ir ok? :D ja gadu gadiem abi dzimumi staigātu puskaili, tas liktos piiiilnigi normali. Vai otradi-ja sievietes staigātu kailām krūtīm,bet vīrieši ne, liktos, ka tas nebūs normāli,jo tā nav pieņemts :D
Pludmalē - lūdzu. Pilsētas centrā nē. Varētu padomāt, ka visapkārt staigā nenormāls daudzums ar pusplikiem večiem :D Arī par tādiem es nebūtu sajūsmā, piemēram, sabiedriskajā sev blakus. Un tie tīkliņkrekli vispār man liekas kaut kads bezgaumības kalngals.
Miss Joker, man tas atgādina Āfriku, kur kailas krūtis uz katra stūra un neviens čalis tam nemaz i nepievērš uzmanību. Tātad-solis atpakaļ? Vai varbūt Āfrika ir labs piemērs liberālismam šajā ziņā? :D
Teikšu tā - ja resns vecis, kam ir lielāki pupi par manējiem, var staigāt caurspīdīgā tīkliņauduma krekliņā vai pat vispār bez tā, un neviens par to pat neaizrāda, tad kāpēc gan sievietēm tas ir liegts? Dzimumdiskriminācija!
Rīgā nav izteikts,kad vīrieši staigā bez krekliem,bet biju mazākā pilsētā un tur pa stundas laiku kādi 5 vīrieši bija sastopami bez krekliem..un ne jau ar to labāko figūru .tā arī nesapratu,kāpēc vīrietis ar alus vēderu ,lielām krūtīm var staigāt bez krekla ,bet visām sievietēm jānosedz krūtis un var uzlikt sodu par atkailināšanos?
Kaapeec tad tikai kruutis? tad jau staigaasim pilniigi kailas. Atgrieziisimies evoluucijas pirmsaakumos, kad visi staigaaja puspliki. Intiimaas kjermenja daljas nav jaaizraada visai pasaulei.
Tās radikālās feministes ir aizgājušas jau par tālu. Nebrīnīšos, ja pēc tam cīnīsies par to, lai sieviešu tualetēs liktu pisuārus.
Noteikti neatbalstu. Mēs dzīvojam tādā sabiedrībā, kur sieviešu krūtis tiek uzskatītas par pietiekami seksuālu ķermeņa daļu. Pretīgi iedomāties, ko apkārtējie cilvēki (vairumā vīrieši un pusaudži) domātu. Nebrīnītos, ja arī dzimumnoziegumi palielinātos.