Papildinot Alexas viedokli par IPhone - esmu tajos vīlusies.
Nesen tiku pie 5S. Pati būtu izvēlējusies ko citu, jo neesmu Apple fane, lai gan atzīstu, ka dizainiski viņu produkcija ir nostrādāta. Taču dāvinātam zirgam zobos neskatās, un mans galvenais nosacījums bija - pēc iespējas mazāks viedtālrunis, un tam 5S uz šābrīža telefonu piedāvājuma fona arī atbilst un tiešām šķiet ērts, bet kvalitāte... Pirmo telefonu nomainīju pēc pāris nedēļu lietošanas, jo kaut kas nebija kārtībā ar mikrofonu - kam zvanīju visi kā viens vaicāja, no kādas trubas runāju, katru otro vārdu nevarot lāgā saprast. Jaunais lietošanā ir ilgāk un ar skaņu viss kārtībā (uzreiz veikalā pārbaudīju), bet kādu nedēļu divas pēc maiņas konstatēju, ka, grozot telefonu, attēls negriežas līdzi. Sākumā domāju, varbūt ko neesmu pieslēgusi, jo sistēma man jauna, tomēr cilvēks, kas aifonus lieto pasen, apgalvo, ka visam būtu jānotiek. Bet to vēl nolēmu pieciest un neiet atkal uz servisa centru, taču rādās, ka būs jāiet, jo izrādās, ka nedarbojas poga sānā, kas paaugstina skaņu - klusāk varu nospiest, skaļāk - nē...