Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Savs bizness

 
10 gadi
Reitings 3186
Reģ: 18.12.2012
Sveikas!

Tik tikko kā lasīju tēmu par nepatiku pret darbu un iedomājos par to - cik daudzām no jums ir pašām savi biznesi? Paralēli īstajam darbam vai varbūt uz pilnu slodzi. Labprāt dzirdētu pieredzes, labās lietas un sliktās! Vienkārši - ar ko kārojas padalīties! Interesē, kas un kā ir veicies :)

Ar šo diskusiju gribētos kādu gan motivēt, gan varbūt laicīgi apdomāt riskus, utt.

Pati esmu sava biznesa īpašniece. Mans stāsts ir gājis cauri visādiem laikiem, bet beigās ļoti pēkšņi atdūros pret ideju - ko un kāpēc vēlos darīt! Un līdz ar pilnīgu atdevi tam ļoti īsā laikā radīju pati savu iespēju darīt to, ko vēlos, kā vēlos, kad un kādos apstākļos. Jāatzīst gan, ka viss šis radīšanas process bija vienkāršs, jo naudas ieguldījums nebija nepieciešams - darbojoties paralēli savam pilnas slodzes darbam, izveidoju iespēju savus pakalpojumus piedāvāt internetā un strādāt ar ārzemju klientiem, kas tagad arī sniedz man iespēju darboties neatkarīgi.

Kā jau iepriekš minēju - šobrīd savam biznesam atdodu sevi visu un ar visiem 100% esmu ieinteresēta visā, kas saistīts ar sava sapņa piepildīšanu. Labprāt arī dalītos ar kādu padomu te vai privāti, ja ir interese! :)

Veiksmīgu nedēļu, dāmas!
24.08.2015 16:52 |
 
Kārtot pēc: jaunākā, vecākā
 

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!
   
vairāk  >

Aptauja

 
Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits