Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Sirdssāpes

Reitings 41
Reģ: 29.01.2009
Nodzīvojām kopā divus gadus. Tā kā ļoti ātri sākām dzīvot kopā, randiņu periods mums praktiski izpalika. Visu šo laiku ne reizi neizteicām viens otram "es mīlu tevi", lai gan tas jau bija tāpat manāms. Tobrīd man tas nebija savarīgi, bet tagad sāp...
Atdevu viņam sevi visu, gan garīgi, gan fiziski - viņš man bija pirmais 21 gada veucmā. Visu laiku sevi taupīju tam vienīgajam un īpašajam, likās, ka sagaidīju, bet acīmredzot nē... Tas sāp. Tik ļoti sāp, ka liekas, ka krūšu kurvi rauj uz pusēm. Nē, nožēlot es nenožēloju, vismaz man tā škiet..
Pārāk atšķirīgi bijām, pēdējos mēnešus tikai plēsāmies, tik daudz lieku vārdu, strīdu un lamu... pateiktais, kam nevajadzēja "kāpt pāri lūpām". Tagad atceroties, sāp.
Nekad nelikās, ka ar viņu esmu tik ļoti aizrauta, bet izrādās, ka mīlu viņu. Tik velnišķīga sāpe.
Centos viņu izprast, pielāgoties.. Vienīgais, ko lūdzu, bija cieņa, kas strīdu laikā izgaisa sekundē. Jau attiecību sākumā noteicu, ka krāpšanu un fizisku vardarbību nekad nepiedošu. Paldies Dievam, tās otrās nekad nav bijis.
Vienu rītu pamodos un paskatījos viņa telefonā (sirds lika tā darīt, jutu, ka kaut kas nav ne tā) un sapratu, ka iepriekšējā vakarā viņš nebija gājis laukā ar savu draugu, kā teicis, bet ar kkādu sasodītu bābu un norunājis arī nākošajā vakarā satikties.
Es piecēlos, apģērbos un, ne vārda neteiktdama, aizgāju uz darbu. Visu ceļu asaras bira kā pupas, neispējami apstādināt. Tās dusmas un tas aizvainojumus. Tas augošais niknums. Tas plēsa mani uz pusēm. Tajā dienā, kamēr viņš bija darbā, es atbraucu uz mājām, salasīju mantas un aizgāju, atstādama zīmīti uz galda.
Nu jau divas nedēļas dzīvoju bez viņa, bet nekādīgi nav palicis vieglāk. Katru vakaru raudu. Ārēji cenšos būt stipra. Mamma/ māsa pārdzīvo. Bet iekšēji jūtos sagrauta. Man viņa tik ļoti pietrūkst, ja jūs zinātu.
Kā smags akmens, kā rēta sirdī..
23.08.2015 19:17 |

Reitings 17280
Reģ: 29.01.2012
pēdējos mēnešus tikai plēsāmies, tik daudz lieku vārdu, strīdu un lamu... pateiktais, kam nevajadzēja "kāpt pāri lūpām".
...
Centos viņu izprast, pielāgoties.. Vienīgais, ko lūdzu, bija cieņa, kas strīdu laikā izgaisa sekundē.

Pasāpēs, pāries.

Un tad sapratīsi, cik ļoti tev ir paveicies, ka esi no šīm attiecībām ārā. Labi, ka bāba nostrādāja kā pēdējais piliens. Tajā brīdī, kad attiecībās pazūd abpusējā cieņa, jāsāk kravāt peķeles.
23.08.2015 19:23 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Un viņš tev ziņu nekādu nedod? Bet pareizi darīji. Ar laiku pāries, izsapēs un būs labi. Tici man :)
23.08.2015 19:44 |

Reitings 8272
Protams, tev ir sapigi. Bet ņem no šīm attiecībām to labāko-mācību. Man prieks par tavu drosmi un sievišķību. Ne visas spēj tā aiziet. Citas tā vietā sēdētu pie vīrieša sāniem un turpinātu zāģēt tikai, bet galvenais, ka vecis blakus.
Priecājies, ka esi guvusi pieredzi. Par to, ka viņš tev bija tavs pirmais-nu mūsdienas reti, kad pāri nodzīvo līdz mūža galam laimīgi. Izskatās, ka citas attiecību problēmas jums jau ir bijušas.
23.08.2015 19:44 |

Reitings 16391
Reģ: 09.10.2011
pēdējos mēnešus tikai plēsāmies, tik daudz lieku vārdu, strīdu un lamu... pateiktais, kam nevajadzēja "kāpt pāri lūpām".

Vienīgais, ko lūdzu, bija cieņa, kas strīdu laikā izgaisa sekundē.

viņš nebija gājis laukā ar savu draugu, kā teicis, bet ar kkādu sasodītu bābu un norunājis arī nākošajā vakarā satikties.

Radās iespaids, ka jūsu savienība bija destruktīva, kuru saturēja Tava ciešā pieķeršanās.. Ar laiku tiešām pāries. Eksistē vīrieši, kas mīl un ciena savas 2. pusītes ;)
23.08.2015 19:45 |

Reitings 41
karty
Pirmās divas dienas rakstīja, ka viņam tur ar to sievieti nekā nav. Tikai sarakstās un tas viss esot Sū**! utt. klasiskās atmaskas. katrā ziņā nekādus atvainošanās vaŗdus, par to, ka ir izdarījis man pāri, es nesagaidīju, lai gan cerēju, ka tādi būs.
njā... ar varu mīļš nekļūsi. :(
23.08.2015 19:55 |

Reitings 246
Reģ: 08.07.2013
Autorei- kadel paradiji savu augstpratibu, savacot mantas pat neizrunajot situaciju!!?? Protams, ka gaidiji, ka pakal Tev skries.. Neka.. Laikam jau tiesam puisis Tevi tik loti nemil :/

Bet sadi gan nerikotos, gribetu kaut vai acis paskatities un dzirdet vina viedokli kas un ka...
------
Mans virs ari izklaides pasakumos runa un iepazistas ar citam meitenem( uz randinu gan noteikti nav gajis :D ) bet neuzveru to ar greizsirdibas scenam!
23.08.2015 20:59 |

Reitings 17280
sapratu, ka iepriekšējā vakarā viņš nebija gājis laukā ar savu draugu, kā teicis, bet ar kkādu sasodītu bābu un norunājis arī nākošajā vakarā satikties.

Bird, nu, te nav izklaides pasākumā saviesīgas sarunas ar citu meiteni. Te ir bijusi tikšanās ar citu meiteni. Viņš ir melojis, ka iet tikties ar čomu. Tātad ir liels pamats uzskatīt, ka jā, tas ir bijis tieši RANDIŅŠ. Greizsirdības scēna šoreiz pamatota.

Bet štrunts par to, pamatota greizsirdība vai nē.

jūsu savienība ......, kuru saturēja Tava ciešā pieķeršanās..

Un uz tikai vienas puses pieķeršanos / mīlestību balstīt attiecības nav īsti prātīgi. Strīdi, vienpusēja mīlestība ---- nu nav nekāds brīnums, ka tas beidzas ar randiņu ar citu sievieti. Tas bija tikai laika jautājums. Reāli nokrāpa vai tikai rociņās sadevušies turējās - tam pat nav nozīmes.
23.08.2015 21:44 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Pilnīgi tevi saprotu. Esmu jutusies tieši tāpat. Atceros,ka man bija vēl trakāk,kad vakaros sāku domāt par to..tad dūra sirdī,palika slikti un nebija ko elpot. Pazaudēju (vai arī viņš mani) cilvēku,kuru uzskatīju par īsto,kuram uzticējos pilnībā,kurš bija mans labākais draugs. Noraudāju kādus trīs mēnešus. Bet zini,laiks tiešām dziedē.. Agrāk doma par to,ka būs cits,man nepatika. Bet tagad jau spēju tikties ar citiem.

Galvenais vajag mācīties no kļūdām. Saprast,kas bija darīts nepareizi no tavas puses..jo varbūt,ka šīs attiecības bija nepieciešamas,lai sagatavotu tevi citām?

Lai nu kā,novēlu tev iemīlēt pašai sevi! :-) Jo neviens cilvēks tevi nemīlēs tik ļoti kā tu spēj mīlēt sevi.
23.08.2015 22:12 |

Reitings 41
Bet tur jau tā lieta, ka kaut kādu scēnu rīkot man nebija spēka. Es biju/ esmu tik sāpināta, ka vienkārši aizgāju.
Ko man vajadzēja klausīties? Kārtējos melus? Lai viņš man atkal aizpūderē austiņas.... un ..kurš vipār, pie velna, var zināt, pavisam iespējams, šī ir tikai viena no reizēm, kurā viņu pieķēru.
Nu, To, ka nemīl, es sapratu, jā..
Nē, es negaidīju, ka skries pakaļ, bet kkādu nožēlu dzirdēt gan vēlējos.. kaut kādus atvainošanās vārdus..
Nekā.
23.08.2015 22:13 |

Reitings 17280
Zini, kas ir labi? Ka tev bija, uz kurieni iet. Ne visiem ir tā luksusa iespēja pieejama, kad var sakrāmēt mantas un aiziet.

Ne pa tēmu, bet tomēr. Iz sērijas - re, kā tev veicas! :)
23.08.2015 22:19 |

Reitings 538
Reģ: 02.02.2015
Oj, šis tev sāpēs vēl ļoooooti ilgi. Bet, kad būsi no viņa atbrīvojusies, tad sapratīsi, ka tas viss bija tā vērts!
23.08.2015 22:44 |

Reitings 41
57days
Man nebija kurp iet, aizgāju uz kojām. Meklēju dzīvesvietu :)
23.08.2015 22:47 |

Reitings 57
Reģ: 21.08.2015
Es Tevi tik ļoti labi saprotu, arī es uzskatu, ka neuzticība ir nepiedodama.
Mēs gan nestrīdējāmies bieži, diezgan harmoniskas attiecības bija, ka pat savā veidā rada vēl vairāk neatbildētus jautājumus, arī diezgan aši sākām dzīvot kopā.
Būs labi! Laiks ir tas, kas vajadzīgs.. Turies, Tu esi stipra un viņš ir idiots!
Tici man, skries pakaļ, tikai tad Tev viņu vairs nevajadzēs. ;)
23.08.2015 22:47 |

Reitings 538
Noraudāju kādus trīs mēnešus

Es gadu noraudāju. Tikai pēc pusotra gada biju kaut cik atjēgusies.
23.08.2015 22:49 |

Reitings 280
Reģ: 31.01.2011
Labvakar alohha!

Lasot Tavu tekstu esi ļoti nikna, emocionāli sagrauta, tas ir saprotams.
Jo mums visiem dziļi sirdī ir tā cerība satikt to īsto un vienīgo, iemīlēties un kopā laimīgi dzīvot.
Mazliet sasteidzāt, izpalika no viņa tā aplidošana, iekarošana, sava veida balsts kas atbalsta, kad jūties nelaimīga.
Viss ātri sākās, vīrietis paņēma to ko vēlējās, ieguva Tavu uzticēšanos, mīlestību, Tu pilnībā atvēries.Tas ir pats trakākais, jo labāk visu uzreiz nesniegt to ko viņš vēlas, jo ātrāk vīrietis saņems, pēc kā viņš gājis, vairs nebūs par ko cīnīties un attiecības sāks svārstīties, ja vairs nav uz ko tiekties, kā piemēram neplāno bērnus vai saderināties.Tāpēc rodas interese pēc citām sievietēm.Ir viens BET!
Viņš vismaz būtu pelnījis skaidrību, vismaz pēdējo kopējo sarunu.Jo varbūt viņam nekas nebija ar to sievieti.Bet, kad sievietes emocionāli sagrautas, pārdzīvo ļoti grūti sarunāt sarunu pēdējo.Lai noskaidrotu patiesos cēloņus, kāpēc meloja Tev.Un viss vieglāk ir pazust un nekad neredzēt, bet tad visu dzīvi domā, varbūt ja būtu izrunājusies, neskrējusi tā, tad būtu savādāk.Bet, laiku jau atpakaļ neatgriezīs.Bet tos patīkamos momentus, mirkļus, bildes, vārdus ko katram esiet teikuši atmiņā paliks, vēlu veiksmi! Ja kas man profilā, info FB.Ja vēlies pēc kāda padoma!
23.08.2015 23:13 |

Reitings 1717
Reģ: 24.05.2013
Tu jau esi parādijusi, ka esi stipra, gudra un ar pašcieņu. Apsveicama rīciba, jo citas gadiem cieš un nespej (pareizak negrib) partraukt attiecibas. Cieš, piever acis un gaida, ka varbut kas mainisies. Negrib palikt vienas un domā, ka neatradis citu.
23.08.2015 23:14 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Zinu šo sajūtu, bet reiz tas beidzas, un tu saproti, ka esi tikusi vaļa no muļķa un viss būs labi :)
Viņš pat nezvanīja, nerakstīja?
Nu tad lai iet dillēs :)
Ne dēļ viena vīrieša nav vērts raudāt sāpju asaras :)
Priecājies, ka tas nevilkās ilgi!
23.08.2015 23:15 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
ko raudi par 2 gadiem?2 gadi ir nieks! es esmu iztērējusi 8(!!!) gadus!
23.08.2015 23:22 |

Reitings 559
Reģ: 08.06.2014
Tik žēl tās meitenes,kas raud čaļu dēļ. Meitenēm bērnībā vajadzētu ieaudzināt nemīlēt,nepieķerties un neuzticēties.
23.08.2015 23:33 |

Reitings 538
Neveiklā,

Tas arī nav variants. Cik labi ir dzīvot aukstai,nemīlamai un nemīlošai? Domājams, ka katrai bagāžā ir tādas attiecības, kurās pieraudāta asaru jūra. Bet tikai tad, kad sirdssāpes norimstas, mēs saprotam, cik liela dāvana ir bijušas šādas attiecības. Jo tikai pēc tādām saproti, kādu cilvēku vēlies redzēt sev blakus. Ja vien šī mācība ir apgūta.
23.08.2015 23:42 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits