Labdien, dāmas,
Nu jau vairākus mēnešus man ir problēmas ar intīmo veselību. Viss sākās ar to, ka ieguvu urīnceļu iekaisumu, kas, visticamāk, radās no aktīvas mīlas dzīves uzsākšanas (pirms tam seksuālu attiecību nebija gandrīz gadu). Devos pie ģimenes ārstes, kura izrakstīja "Furamags" kapsulas. Tad arī sākās lielās klapatas - nieze, balti izdalījumi, sāpes mīlēšanās laikā. Standarta piena sēnes simptomi. Pie ginekoloģes vēl nedevos, bet aptiekā iegādājos Canifug svecītes. Izlietoju, šķita, ka jūtos labāk, tomēr mīlēšanās laikā tik un tā nevarēju atbrīvoties, jo jutu sāpes. Sapratu, ka bez ārsta apskates neiztikt, pierakstījos pie ginekoloģes. Viņa paņēma uztriepi analīzēm, kur atklājās, ka manas mikrofloras dabiskā vide ir izjaukta un šobrīd "tur lejā" ir labvēlīga vide, visiem sliktajiem mikroorganismiem. Izrakstīja antibiotikas, no kurām nosaukumu atceros tikai vienām - "Nolicin" kapsulas. Tā nu nedēļu dzēru zāles, pašsajūta strauji uzlabojās un arī mīlēšanās laikā sāpju vairs nebija. Pēc aptuveni nedēļas ar draugu nodevāmies mīlas mirkļiem, sasniedzu savu pirmo vaginālo orgasmu dzīvē (pirms tam tikai kliktoriālais), kurš gāja roku rokā ar urīna noplūdi kulminācijas brīdī (lieki piebilst, ka tā man vēl nekad dzīvē nav bijis). Pāris stundas pēc mīlēšanās, sāku izjust vajadzību pēc tualetes apmeklējuma, bet tādu, kā parasti urīnceļu iekaisuma gadījumā - vēlme ir, bet patiesībā nekas nenāk ārā, vai arī, ja nāk, tad ir sāpes urinēšanas beigās. Un jau atkal viss no gala. Tā kā man vēl bija palikušas "Furamags" kapsulas, sāku dzert atkal tās. Sāpes urinēšanas laikā mitējās, bet jau atkal piena sēnes uzliesmojums. Momentāli pierakstījos pie ginekoloģes, bet viņai rindas un tikšu tikai 31. augustā.. Atkal nopirku "Canifug" svecītes, šķiet, paliek labāk, bet nesaprotu, kāpēc kas tāds notiek? Man nekad dzīvē nav bijušas šādas problēmas..
Sakiet, vai kādai no jums ir bijis šāds "melnais" periods, kad nekādi nav iespējams tikt laukā no šī iekaisumu riteņa? Varbūt man apmeklēt kādu homeopātu, kas varētu palīdzēt sakārtot manu intīmo veselību? Vai arī varat ieteikt kādus profilaktiskos līdzekļus, ko lietot, lai nenotiktu atkārtots piena sēnes vai urīnceļu iekaisums? Un vai kādai ir bijusi urīna noplūde orgasma laikā?