Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Intīmā veselība

Reitings 84
Reģ: 27.05.2010
Labdien, dāmas,

Nu jau vairākus mēnešus man ir problēmas ar intīmo veselību. Viss sākās ar to, ka ieguvu urīnceļu iekaisumu, kas, visticamāk, radās no aktīvas mīlas dzīves uzsākšanas (pirms tam seksuālu attiecību nebija gandrīz gadu). Devos pie ģimenes ārstes, kura izrakstīja "Furamags" kapsulas. Tad arī sākās lielās klapatas - nieze, balti izdalījumi, sāpes mīlēšanās laikā. Standarta piena sēnes simptomi. Pie ginekoloģes vēl nedevos, bet aptiekā iegādājos Canifug svecītes. Izlietoju, šķita, ka jūtos labāk, tomēr mīlēšanās laikā tik un tā nevarēju atbrīvoties, jo jutu sāpes. Sapratu, ka bez ārsta apskates neiztikt, pierakstījos pie ginekoloģes. Viņa paņēma uztriepi analīzēm, kur atklājās, ka manas mikrofloras dabiskā vide ir izjaukta un šobrīd "tur lejā" ir labvēlīga vide, visiem sliktajiem mikroorganismiem. Izrakstīja antibiotikas, no kurām nosaukumu atceros tikai vienām - "Nolicin" kapsulas. Tā nu nedēļu dzēru zāles, pašsajūta strauji uzlabojās un arī mīlēšanās laikā sāpju vairs nebija. Pēc aptuveni nedēļas ar draugu nodevāmies mīlas mirkļiem, sasniedzu savu pirmo vaginālo orgasmu dzīvē (pirms tam tikai kliktoriālais), kurš gāja roku rokā ar urīna noplūdi kulminācijas brīdī (lieki piebilst, ka tā man vēl nekad dzīvē nav bijis). Pāris stundas pēc mīlēšanās, sāku izjust vajadzību pēc tualetes apmeklējuma, bet tādu, kā parasti urīnceļu iekaisuma gadījumā - vēlme ir, bet patiesībā nekas nenāk ārā, vai arī, ja nāk, tad ir sāpes urinēšanas beigās. Un jau atkal viss no gala. Tā kā man vēl bija palikušas "Furamags" kapsulas, sāku dzert atkal tās. Sāpes urinēšanas laikā mitējās, bet jau atkal piena sēnes uzliesmojums. Momentāli pierakstījos pie ginekoloģes, bet viņai rindas un tikšu tikai 31. augustā.. Atkal nopirku "Canifug" svecītes, šķiet, paliek labāk, bet nesaprotu, kāpēc kas tāds notiek? Man nekad dzīvē nav bijušas šādas problēmas..
Sakiet, vai kādai no jums ir bijis šāds "melnais" periods, kad nekādi nav iespējams tikt laukā no šī iekaisumu riteņa? Varbūt man apmeklēt kādu homeopātu, kas varētu palīdzēt sakārtot manu intīmo veselību? Vai arī varat ieteikt kādus profilaktiskos līdzekļus, ko lietot, lai nenotiktu atkārtots piena sēnes vai urīnceļu iekaisums? Un vai kādai ir bijusi urīna noplūde orgasma laikā?
23.08.2015 16:57 |

10 gadi
Reitings 8191
Reģ: 01.11.2009
profilaktiski iedod smēri arī draugam. kā arī lai dakteris izraksta viņam zāles.
23.08.2015 17:15 |

Reitings 203
Reģ: 19.08.2015
Jā, piena sēnes simptomi man ir kopš tīņu gadiem. Esmu gājusi vairākkārt pie ginekoloģes, taisīja gan uztriepes, gan visvisādas smēres, svecītes, kapsulas esmu mēģinājusi, nekas nepalīdz. Lieki piebilst, ka tāpēc centos izvairīties no seksa, vienkārši nejutos ērti. Tagad ir mazliet labāk.
23.08.2015 17:20 |

Reitings 57
Reģ: 21.08.2015
Jāpiekrīt Wintrrai, ka jāiesaista draugs.
Iesaku ar viņu aprunāties un palūgt, lai arī viņš aiziet pie ārsta. Ir tik daudz dažādu iespējamo saslimšanas veidu, piemēram, vīrusi, kuros vīrieši ir tikai pārnēsātaji, viņiem nekādu traucējumu it kā nav, tomēr meitenei no iepriekšējām partnerēm var parādīties kaut kas..
Ja esat kopā, ārstējaties kopā. Būs labi, turās! :)
23.08.2015 17:23 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
profilaktiski iedod smēri arī draugam. kā arī lai dakteris izraksta viņam zāles.

+++
23.08.2015 17:23 |

Reitings 1121
Reģ: 14.05.2015
Bija ari situacija, ka tiesi urinacijas beigas no ritiem bija sapes. sataisija urin analizi, dabju dzer antibiotikas 5 dienas, Ciprofloxacin 500 mg, 1 tablete 2x diena., miltenaja teja, dzervenu kasulas un ta fitolizin pasta. Vis lieliski, izarstejos pavisam. Ieprieks, kad lietoju tikai dabas lidzeklus bija labak, bet medza uzliesmot, tad dabuju antibiotikas.

Un pa sieviesu liniju izrakstija Arilin svecitas, 6 naktis, pectam dabigas bakterijas no Eccillin svecitem uz nakti, un iekskigi Liveo intimae kapsulas 2 nedelas. Pec antibiotika jaatjauno atpakal dabiga vide, bakterijas pozitivas un mikroflora.

Un noteikti daudz skidrums,
un vari ari urincels parbaudit vai neveidojas akmenisi.
23.08.2015 17:25 |

Reitings 1121
Ja, lidz izarstjies, labak piebremzet ar milas priekiem.
Ka jus izsargajaties? Varbut kada alergija no lateksa condomiem?(t)
23.08.2015 17:26 |

Reitings 3278
Reģ: 18.02.2009
Man arī liekas, ka daļa atbildības jāuzņemas arī puisim!
Man gan tāda piena sēne nav bijusi, bet es kļūtu aizdomīga uz draugu :D
23.08.2015 17:32 |

Reitings 7079
Reģ: 11.10.2013
bet es kļūtu aizdomīga uz draugu

Jā kļūsti aizdomīga, labāk pārbaudi. ;)
23.08.2015 17:34 |

Reitings 1121
Antibiotiku lietosana var ietekmet piena senes uzliesmosanu un diskomfortu intimaja zona
23.08.2015 17:36 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
Abiem jāārstējas.Tu izārstējies,bet viņam paliek visas tās baktērijas,kuras izraisa Tavu slikto pašsajūtu. Dzeriet abi vienā laikā zāles,ārstējaties un tajā laikā mīlējāties ar prezi.
Ja tas nelīdz uz ilgu laiku,tad visdrīzāk ir nepareiza diagnoze un uztaisi analīzes uz visām sts.
Iesaku uztaisīt kumelīšu tēju tējas uzlējumu un pielikt karoti sodas un paskalot tur lejā.
23.08.2015 17:40 |

Reitings 1121
Izrakstīja antibiotikas, no kurām nosaukumu atceros tikai vienām - "Nolicin" kapsulas.

antibiotikam klat noteikti jaizraksta ari labveligas bakterijas, ka man to ginekologe skaidroja, lai dabut atpakal to vidi
23.08.2015 17:43 |

Reitings 5726
Reģ: 27.08.2011
izklausās,ka Tev ārsts ir nevērīgs un pat elementāras, svarīgas lietas nevar pastāstīt. Nepietiek vien,ja ārsts izraksta zāles un uzskata,ka ar to viņa misija ir beigusies.
23.08.2015 17:50 |

Reitings 274
Reģ: 12.08.2015
izklausās nepatīkama situācija! Sasodīti nepatīkami būtu laizīt vāverīti, kurā visādas nejaucības! :-/:'-(

Novēlu ,lai Tev laba veselība , īpaši tur lejā ;) Un garšīga vāverīte!
23.08.2015 18:01 |

Reitings 27
Reģ: 22.10.2009
Man bija tāda pati problēma. Gāju pie dažādiem ģinekologiem un katrs izrakstīja dažādas svecītes un antibiotikas un bla bla. Vienīgais, kas palīdzēja, bija Clotrimazolum GSK smēre. Var nopirkt aptiekā bez receptes. Ir arī svecītes, bet tās gan laikam ar recepti. Bet nu es izārstējos ar to smērīti vien. Jālieto bija mēnesis no vietas un arī puisim. Ja pirms tam ar to sēni vairāk nekā divus gadus mocījos, tad nu jau gandrīz kā gadu pēc tā mēneša kursa, nekas vispār nav bijis :) Tiešām iesaku!
23.08.2015 20:45 |

Reitings 84
Dāmas, paldies par atbildēm!

Noteikti lūgšu arī draugam doties pie ārsta, lai pārbaudās un dzer medikamentus kopā ar mani, ja tas nepieciešams.

Laikam liela dakteres kļūda bija tā, ka paralēli antibiotikām, man netika izrakstītas labvēlīgās baktērijas. Pirms pāris dienām aptiekā iegādājos "Pearls", tad šobrīd dzeru tās reizi dienā un tūlīt būs trešā diena svecītēm. Pagaidām šķiet, ka simptomi sāk izzust, bet nezinu, kā būs ar mīlēšanos, vai atkal nejutīšu diskomforu.

Katrā ziņā man šobrīd ir lielas dusmas uz manu ginekoloģi, kurai maksāju lielu naudu, bet savu darbu izdara tik pavirši.. Kas mūsdienās notiek ar medicīnas darbiniekiem? (t)
24.08.2015 14:15 |

Reitings 5346
Reģ: 03.01.2012
Nemīlējaties, kamēr neesi vesela. Jūs izsargājaties ar OK vai ar prezervatīviem?
24.08.2015 14:18 |

Reitings 8272
Reģ: 29.01.2009
Maini ginekologi. Par tavu kaiti jau citas izstastija. Ari no loti bieza seksa rodas piena senes. Profilaktiski lieto skabpiena produktus,it seviski kefiru un izvairies no saldumiem.tas ari daudz ko dod
24.08.2015 14:23 |

Reitings 184
Reģ: 22.09.2012
Abiem jāārstējas.Tu izārstējies,bet viņam paliek visas tās baktērijas,kuras izraisa Tavu slikto pašsajūtu. Dzeriet abi vienā laikā zāles,ārstējaties un tajā laikā mīlējāties ar prezi.

+ lieto kādas svecītes un intīmās mazgāšanas līdzekli, piem., Vagisan, kas neļaus aktivizēties sēnīšu infekcijai AB lietošanas laikā.
24.08.2015 23:13 |

Reitings 142
Reģ: 01.06.2014
Ja kādreiz vēl dzersi antibiotikas, paralēli tam padzer Linexu. Par skādi jau nenāks jebkurā gadījumā, bet man parasti palīdz.
24.08.2015 23:19 |

Reitings 84
Dāmas, tiešām liels paldies par komentāriem! Žēl, ka mana ginekoloģe nav spējusi to izstāstīt. Varbūt varat ieteikt savas dakteres? Saprotu, ka tēma ir pārcilāta simtiem reižu, bet, ja kādai no jums nav grūti padalīties ar savu dakteres vārdu, uzvārdu un veselības iestādes nosaukumu, būtu ļoti pateicīga. :-)
Artemzija, šobrīd ar pārtraukto, bet par palikšanu stāvoklī varat mani nebiedēt. Būtu tikai pateicīga Dievam par to, jo man ir policistiskas olnīcas, kas nozīmē, ka pie bērniņa tikt man būtu daudz grūtāk kā citām.. :-|
24.08.2015 23:40 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits