Kur likt telefonu skrienot?

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man ir šāds, kas skrienot nedaudz traucē, bet mūziku klausīties un endomondo lietot patīk un gribas. Biksēm kabatiņas ir tikai tik lielas, lai varētu ielikt mājas atslēgu. Kāda ir mēģinājusi jostas ar vietu telefonam vai riteņbraucēju kreklus ar kabatām uz muguras? Kur jūs liekat telefonu skrienot?

23.08.2015 15:48 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
A. Uz apakšdelma locītavas, tieši tas pats maks, tik savilkts ciešāk, netraucē, ērti. Ja kāds zvana ,tad ir viegli atbildēt, nav jāčakarējas.
B. Lieku ap kāju augšstilba rajonā. Ja ir kabata tajā rajonā ,tad kabatā, vai arī līdzīgā telefona makā kā tev, tikai ne ap roku lieku bet ap kāju.
C. Skrienamo šortu kabatā aizmugurē.
Man bija arī jostas vietā stiprinājums ,dikti neērti, beiži vien sanāca noberzt gurnu kauliem ādu, kā aī neērti izņemt telefonu, ielikt atpakaļ, kā arī atbildēt uz zvaniem.
Man visērtākais ir manis aprakstītais A. varians;-)
23.08.2015 19:09 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Minjons, augšdelms ir tas pats bicepss. Man traucē, īpaši karstās dienās, tāda sajūta, ka asinsspiediena mērītājs ap roku :-D

Ap apakšdelmu aplikt nevar, jo krīt nost, bet uz kājas par mazu - pati lasu un ķiķinu kāda es nīdētāja un kādas man problēmas :-D Pielaikoju vīra riteņbraucamo jaku - ņemot vērā, ka man 3 izmērus par lielu, tad bišķi kratās, bet jo vairāk par to domāju, jo vairāk man šķiet, ka tā varētu būt laba opcija.

Andie, tu ūdeni uz garajām tūrēm ņem līdzi (vairāk par 10km)?
23.08.2015 22:52 |

10 gadi
Reitings 3559
Reģ: 13.03.2013
Man ap apakšdelmu, protams, ir visērtāk, bet ja telefona maks neļauj tad neko. Nē, es neņemu līdzi ūdeni, man nepatīk apstāties skrējiena laikā. Es reti skrienu virs 10km, pamatā 10km un 50 metri
23.08.2015 23:32 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits