googli pārskatīju, vecās diskusijas arī. nu ir 2015. gada puse un tad mani interesē kas ir jauns atklāts, izmantots vai pie kā pieturaties vēl aizvien, kad jāizmanto šampūns bez sulfātiem!
stiprais_dzimums, man tie iegādāti vairumā, lēnām testēju. Viņi visi nekairina galvas ādu un nesausina matus, - tas man ir ļoti svarīgi.
Kumelīšu - vienkāršs, ar papirusa pienu patīk labāk (konsistence tāda tīkamāka).
Tagad pēdējās mazgāšanas reizes izmēģinu jauno trendu samainīt secību (jebšu sākumā ielikt kondicionieri visā matu garumā un tad mazgāt ar šampūnu), šķiet, mati ilgāk paliek svaigāki. :)
Bet Tu vari pamēģināt aiziet uz specializēto veikalu, kur ir pieejami dažādu firmu produkti, tur, ja pārdevēja ir pieredzējusi, noteikti atradīsi sev piemērotus līdzekļus! ;)
Manā īpašumā ir nonākuši Wella Professionals Elements un ir tiešām labākie, ko esmu lietojusi (un mēģināts ir tiešām daudz kas). Domāju pie šiem pieturēties.
Nezinu par sulfaatiem, bet jau no beerniibas maniem matiem vislabaakie ir beebju shampuuni. Ik pa laikam pameeginu jaunus (gan parastos drogu tipa, gan pro), bet vienmeer atgriezhos pie shiem:
Ar shiem pat iisti kondicionieri nevajag. Es parasti mazgajau matus katru otro riitu, un uz nakti pirms mazgaashanas matos iesmeereeju bio kokosriekstu ellju. Kopsh saaku likt ellju, mati ir palikushi vienkaarshi superiigi :)