Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Vai sievietēm vajadzētu aizliegt balsot?

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Vai sievietēm vajadzētu aizliegt piedalīties vēlēšanās?

Manuprāt, jā, jo sievietes nav spējīgas loģiski domāt, analizēt un balso par smukākajiem , seksīgākajiem kandidātiem, vai tādiem, kas lej cukuru jeb populistiem, līdz ar to valsts ir un paliek dirsā.
23.08.2015 13:12 |

10 gadi
Reitings 3734
Reģ: 09.02.2014
Un kāpēc valstī situācija ir tāda, kāda ir?
Tāpēc ka visa valsts saimnieciskā attīstība ir nodota tautas rokās. Pēcpadomju laiks pagaidām ir bijis pārāk īss, lai tauta ar tigus palīdzību spētu būtiski pacelt labklājību. Un valsts loma šai jautājumā ir nulles vērta vai pat traucējoša ar pārlieku augstajiem nodokļiem maziem uzņēmumiem un dancošanu pēc ES stabules.
24.08.2015 07:25 |

10 gadi
Reitings 3734
Un kāpēc tad ārzemēs dzīvojošie latvieši skrien ārstēties uz šejieni?
Alexxa! Tu varbūt runā par tādiem, kas skrien ārstēt garīgas kaites? :D Tā varētu būt. Normāli cilvēki uz šejieni neskrien. Un kāpēc, piem., angļi vai amerikāņi neskrien šurp ārstēties, ja te tāda zelta bedre? Bet vispār tavs komentārs ir liels apvainojums tiem, kas no šejienes bēg, lai varētu izārstēties.
24.08.2015 07:42 |

10 gadi
Reitings 3734
Palasot šo diskusiju, vēl vairāk nostiprinājās doma, ka tautu vispār nedrīkst laist pie teikšanas - ne vīriešus, ne sievietes! :) Tauta kopumā ir aunu bars un nobalso par to partiju, kura sevi visvairāk izreklamē, jo politiskā reklāma zombē cilvēku prātus tāpat kā jebkura cita reklāma. Un visvairāk sevi izreklamē tās partijas, kurām ir visvairāk naudas. Pašlaik Latviju var glābt tikai divas iespējas: vai nu ieviest diktatūru vai arī izveidot valsts pārvaldi līdzīgu ASV vai Francijai, kurās ir divpalātu parlamenti un ir spēcīga prezidenta vara. Pie mums premjerministrs ir tikai peška. Prezidents - izkārtne.
24.08.2015 08:03 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Arābi ir ieviesuši dažādas inovācijas medicīnā.. sākot no pirmajām slimnīcām līdz par ķirurģiskajiem instrumentiem (arī mūsdienās viņi manās izgudrot superīgus instrumentus ķirurģijā)

Pat zobubirste..lieta, kuru Tu (visticamāk) izmanto ikdienā, nav balto cilvēku izgudrojums.

Un deserts matemātiski tehniskajiem prātiem - 12gs Europā tika ieviesta (pārtulkota no arābu valodas) pirmā algebras grāmata.. yay!!

Tie ir tikai daži piemēri, rasist

Jā tikai interesanti pie kuras rases tad pieder vairums arābu. Negroīdi? Mongolīdi? :-D:-D:-D
24.08.2015 11:11 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Cik AES ir ROSatom valdījumā? Krievijas cenas, jā... 0,035€ x 16 = 0,56€ Tarifs par elektrību svārstās no 16 līdz 17 centiem. Par iepirkumu jāmaksā nav, par līniju uzturēšanu jāmaksā nav, par remontiem, kas rodas dabas stihiju rezultātā (Ziema Latvenergo skatījumā ir stihija - kas gan būtu domājis, ka Latvijā sniegs ir katru gadu ), ir jāmaksā. Tehnikas uzturēšana kaut ko maksā, cilvēkiem algas arī jāmaksā. Šķiet, Tev nav ne mazākās izpratnes par to, no kā rodas izmaksas.

Tev laikam problēmas ar rakstīta teksta uztveri. Es rakstīju ka 16 kārtīgs uzcenojums bija savulaik, bet 0,035 EUR Krievijā ieviesa pirms gadiem pieciem. Otrkārt, acīmredzot tev ir grūti saprast ka cena par kuru krievi pārdod elektroenerģiju savām mājsaimniecībām un cena par kuru - vairumā Latvenergo varētu atšķirties. :-D:-D:-D
24.08.2015 11:16 |

Reitings 24
Reģ: 26.07.2015
Vīrieši audzina bērnus, bet bērni vairs tēvu neuzskata par autoritāti, jo ir dažādas bērnu tiesības un vēl visādas tiesības, bet pienākumi nav. Ja tu bērnu audzināsi pēc saviem ieskatiem, kuri varbūt nav tik saudzīgi, tev to bērnu var atņemt. Visu vēl sliktāku padara tas, ka sievietes izlaiž savus bērnus.
Tāda ir mūsdienu sabiedrība un te ir tas ko es minēju - pārspīlētais liberālisms, kurš tikai paliek arvien slimīgāks un degradē cilvēci.

Pilnīgi piekrītu! Nejau velti musulmaņi var precēt nemusulmanietes(kristietes, jūdaistes), bet musulmanietes never precēt nevienu citu izņemot musulmaņus. Tas ir pilnīgi saprotami un apsveicami, savas kultūras un reliģijas saglabāšanai. Savukārt ieminies šeit kautko par to, ka precās ar ārzemniekiem tad uzreiz būsi nacists, fašists, rasists, islamofobs utt. Vienā FB postā, kur gāja runa par imigrantiem/bēgļiem, kārtēja latviešu "meitene" zākāja un sauca latviešus par nacistiem, rasistiem utt....par to, ka viņi kritizē tās, kuras pēc viņas pašas vārdiem ir aprecējušās ar nepareizo reliģiju(musulmaņiem)....ak ironija, zinātu tik viņas, ka viņas pašas vīra reliģija jau pašos pamatos neļauj precēt ne-musulmani, nez vai tad tik gudri viņa tur spriedelētu.

Esmu mācījies vairākus gadus Londonā, šajā laikā esmu redzējis tādus piemērus no latvietēm, ka man pat pretīgi uz viņam ir virsū skatīties. Ko tik viņas nav gatavas darīt, lai dabūtu naudu...un neiet runa par "smago" strādāšanu piemēram Tesco veikalā... Man kaimiņos dzīvoja viens kurds, kad es pateicu no kurienas es esmu, tad viņš uzreiz pasmaidīja un teica: "I used to date a latvian girl, latvian girls are fun!" tulko pats starp rindiņām.

Ja paskatās, cik tūkstoši no latvietēm ir gatavas precēties par naudu, lai kautkāds NELEGĀLAIS tikai dabūtu tiesības dzīvot ES rodas iespaids, ka mēs tik maukas te audzējam un starpcitu, Polijā ar 20x vairāk iedzīvotāju daudzumu bija mazāks fiktīvo laulību skaits nekā latvietēm. Nejau velti viņiem ir tāds uzskats par baltajām sievietēm, salīdzina ar "nederīgiem atkritumiem"(burtiski tulkojot no angļu valodas, nesenā skandāla UK, kur raksturoja baltās sievietes/meitenes: "worthless trash"), kuras var "padrāzt", bet liela daļa precēs kārtīgu sievieti no savas kultūras/reliģijas :).

Paskaties pats iepazīšanās saitos...cik liels daudzums mūsdienās ir "sieviešu", kuras ir sadzemdējušas vairākus bērnus, katru no sava tēva(dažām vēl pat no ārzemniekiem) un tad vēl pie sludinājuma ir pielikts, ka vajag būt mašīnai, materīali nodrošinātam utt...tradicionāla sabiedrībā ar tādām "sievietēm" būtu kauns pat uz ielas rādīties, kur nu vēl ar savu ģimeni iepazīstināt un tas būtu arī pareizi. Protams "liberālajā sabiedrībā tas ir ok, bet vēsturiski faktu, ka vīrietis audzina sveša vīrieša/vīriešu bērnus uzskatīja par "cuckold". Alfa tēviņs/bad boy atnāca, "apsēkloja" viņu un aiztinās, tagad meklē "beta" apgādnieku, kurš tik audzinās sveša vīrieša bērnus. :) :) :)

Pirms vainojat latviešu vīriešus, atceraties, ka vīrieši par tādiem paši neizauga, pašas sievietes vien viņus audzināja un bieži vien bez tēva klātbūtnes. Sevi cienoš vīrietis ar tādām ģimeni neveidos. Un cik vispār ir tādas latvietes ar kurām ir jēga veidot ģimeni? Cik mūsdienās māk kautko vairāk par "šopingu"? Pēdējos gados ir sanācis paceļot pa D-Amerikas valstīm un nevar salīdzināt sievietes Latvijā ar sievietēm Peru. Attieksme pret ģimeni un attiecībām kā tādām ir kā salīdzināt dienu ar vakaru.

Grūti laiki vienmēr ir bijuši Latvijā, bet tauta nekad nebija degradējusies līdz līmenim kāds tas ir tagad, man par to atmiņā ir palicis kadrs no šī video:

https://youtu.be/o_ZVCuQcr5E?t=2m8s

Un nejau bēgļi kā tādi ir drauds mūsu sabiedrības nākotnei,bet gan mūsu pašu "mauķeles", kurām vairāk nav nekādas cieņas pašām pret savu kultūru, kuru mūsu seņči gadsimtiem ilgi saglabāja un cīnijās, lai neizustu. Realitāte ir, ka nejau viņi integrēsies mūsdienu sabiedrībā, bet gan mēs integrēsimies viņu kultūrā, jo viņi tik par mūsu liberālismu un cilvēktiesībām pasmaida.
24.08.2015 13:42 |

Reitings 168
Reģ: 20.07.2015
Man jau liekas ka mūsu meitenēm vienkārši smadzene nav :-D
Jo reāli izdzird ārzemnieks un jau mikla :-D Lai gan pa 90% tas ir kaut kāds turks un jūsu nākotne ir uk īrētā dzīvoklī :-D Okey iphone būs, bet nekas vairāk.
Tajā pašā laikā ļoti zākā latviešu vīriešus :-D Jo redz nevar viņu aizvest katru nedēļas nogali izklaidēties un tāpēc ir noslēgts :-D
Lab par to jau cits stāsts, kāpēc mūsu meitenēm ieslēdzās $ pat tur kur skaidri redzams ka ārzemnieks tesco krāvējs :-D
24.08.2015 14:10 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Palasot jaunākos komentārus, nu "jauki, jauki". Ja jau Latvijas sievietes ir tik lētas un stulbas (un, diemžēl, pret savām mātēm te daudziem arī respekta nav nekāda), tad jau droši aicinu pārcelties kaut kur citur - pie Jūsu izslavētajām, pareizajām ārzemniecēm, - kurām būs tieši Jūsu ģimenes ideāli, varbūt pat atradīsiet labāk pelnošu darbu, ar jauku samaksu aploksnītē un beigu beigās, variet taču arī ķļūt par musulmaņiem, jo viņi var darīt ko grib, bet musulmaņu sievietes, kā paklausīgās "svētules", tik sekos Jūsu piemēram un izpildīs "katru" Jūsu vēlēšanos. (Un tā ir aina, kas pazib manā prātā, lasot Jūsu savārstījumus.)
24.08.2015 16:15 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Sievietes nav tik gudras kā vīrieši!

Un tas ir fakts!

p.s. sievietēm pat smadzenes fizioloģiski ir mazākas kā vīriešiem.

p.p.s. jūsu mēģinājumi pierādīt pretējo līdzinās mēģinājumam pierādīt , ka melns ir balts

:D
24.08.2015 18:23 |

Reitings 1224
Reģ: 17.08.2015
Es,sieviete būdama, savā ziņā piekrītu fusion,neņemos gan spriest par to kādas ir sievietes ārzemēs,jo viņas nepazīstu,bet par Latvijā esošo tendenci attiecībā pret vīriešiem gan varu piekrist. Nesaku,ka tādas ir lielākā daļa,nesaku pat,ka puse,bet ir sievietes, kurām tā ir. Saprotu,ka visi vēlas labus dzīves apstākļus,bet kādēļ gan necensties pie tādiem tikt esot kopā,tā vietā,lai meklētu bankomātu.
24.08.2015 18:51 |

Reitings 150
Reģ: 21.05.2015
Spriežot pēc tā cik gara izvērtās šī troļļa diskusija, lielākajai daļai patiešām vajadzētu aizliegt balsot.
24.08.2015 19:19 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Līdz šim Tavas iespaidīgākās pērles esmu citējusi saviem draugiem kā anekdotes Neņem ļaunā - viņiem patika

Tu viņiem saki
- čau, kā iet? Es te savā iemīļotajā forumā sēdēju un viens nacionālists teica, ka jūs šeit nevajag. -
Un tad kopā smejaties? :-/

Paprasi viņiem kāpēc viņu zemes Āfrikā ir mēslu bedre un kāpēc viņi nepaliek savā dzimtenē un neceļ labklājību tur. Varbūt būs iemesls padomāt, bet varbūt varēsiet atkal dumji pasmieties.
24.08.2015 19:45 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Daļēji pat varētu piekrist fusion teiktajam, lai arī visai vienpusējs skatījums. Gan ceļojot, gan dzīvojot ārvalstīs vairākus gadus nācies sastapties ar tik izteiksmīgiem 'tautu dēiem', ka atliek vien cerēt atkārtoti nekomunicēt, kur nu vel par vīru ņemt. Domāju, ka tāds tādu atrod; ja
Nedomāju, ka korekti zākāt teju tikai sievietes. Nomācoši lielā skaitā iepriekš minētie mēsli sastopami arī pretējā dzimumā. Tas, ar ko, kādā veidā un cik bieži komunicējam - lielākoties - atkarīgs no mums pašiem. Sekojoši - ja neredzi vai nespēj piesaistīt dāmas ar +/- saistošām vērtībām, tas vairāk stāsta par Tevi pašu, fusion. , nekā par sievietēm (neatkarīgi no tautības) kopumā.
P.s.
Visu diskusiju vēl neesmu caurskatījusi, šis attiecināms uz sarunas pēdējām lapām.
24.08.2015 20:08 |

Reitings 638
Reģ: 29.01.2009
Attiecinot uz bērnu audiznāšanu dažādu kultūŗu ģimenēs - kā jau visur - atkarīgs tikai no vecākiem. Neuzvedīgi bērni ir visās rasēs un kultūrās. Dzīvojot pilsētas 'ghetto', kur apkārt redzu teju vien musulmaņus, lieliski var redzēt, ka arī viņu kultūrā mātes neklausa un ignorē (labākajā gadījumā).
24.08.2015 20:14 |

Patīk
Reitings 151
Reģ: 07.02.2013
Njā... tas, ka šeit veirākas meitenes uzskata, ka ir jēga mēģināt spītēt šī trollīša provokācijām, tikai rada iemeslu šim indivīdam un piebalsotājiem turpināt mentāli pašapmierināties uz šī farsa rēķina.
24.08.2015 20:24 |

Kārtot pēc: jaunākā, vecākā

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits