Vai sievietēm vajadzētu aizliegt balsot?

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Vai sievietēm vajadzētu aizliegt piedalīties vēlēšanās?

Manuprāt, jā, jo sievietes nav spējīgas loģiski domāt, analizēt un balso par smukākajiem , seksīgākajiem kandidātiem, vai tādiem, kas lej cukuru jeb populistiem, līdz ar to valsts ir un paliek dirsā.
23.08.2015 13:12 |

Reitings 747
Reģ: 21.09.2014
Toties Tev nav skaidrs, kāpēc bērniem nav jāmaksā par mācībām skolās, kāpēc pamatots ātrās palīdzības izsaukums ir bezmaksas un kas maksā algu tam policistam, kurš noķer zagli, kas nospēris Tavu jauno teļļuku.

Zini gudriniece :-D:-D:-D. Atgremot citu izgudrotus saukļus daudz prāta nevajag, bet redzi es esmu atšķirībā acīmredzot no tevis savulaik parēķinājis to ko cilvēks ar vidējo algu varētu atļauties apmaksāt tad ja nodokļu nebūtu. Un zini (cik apbrīnojami!) izrādījās ka tad ja pakalpojumu cenas nav uzpūstas kā tagad (tai skaitā - pateicoties nodokļiem) cilvēks ar vidējo algu (saņemot uz rokas to ko šodien nodokļos samaksā) var mierīgi pats samaksāt gan par izglītību gan par medicīnu gan savas ģimenes aizsardzībai stroķi nopirkt (visefektīvākais līdzeklis noziedzības apkarošanā) gan vēl savus vecākus no savas ģimenes kopējā zupas katla pabarot. Tā kā savas TV saklausītās superzināšanas šoreiz vari paturēt pie sevis. Nepārliecina.
23.08.2015 20:15 |

Reitings 501
Reģ: 28.07.2015
Salami jeb Ellisonzz

Savas muļķības varēsi stāstīt musulmaņiem, kad viņi pie tevis ar kalašu stāvēs un liks ietērpties parandžā

:D:D:D
23.08.2015 20:17 |

Reitings 747
Zigfrīd, man ļoti žēl, ka izglītībai Tavās acīs nav nekādas nozīmes/ir tik noniecināma un, ka iespējams, esi viens no tiem, kas vairo ēnu ekonomiku, ja jau to tik ļoti aizstāvi. Man arī ļoti žēl, ka uzskati, ka rietumu politiskā situācija ir tieši tāda pati kā Latvijas.

Izglītības sistēma ir ne vairāk kā instruments valdošajai elitei lojālu cilvēku izaudzināšanai. Ar to izglītību kāda tā ir šodien iepriekšminētā funkcija prevalē. Humanitārajās disciplīnās - 100%. Eksaktajās? Ir te kāds kko vērā ņemamu izgudrojis ar saviem augstskolu diplomiem? Nav? Tad kāda jēga no tādas izglītības?
23.08.2015 20:20 |

Reitings 7408
Reģ: 06.05.2013
Zigfrīd, vidējā alga mūsu valstī šā gada otrajā ceturksnī bija 812€ bruto. Tātad summa, no kuras nodokļi vēl nav atskaitīti. Pieņemot, ka medicīnas pakalpojumu cenas ir tādas pašas, kā ārzemēs (Tur tās nav uzpūstas), Tu nevarēsi atļauties neko. Tiklīdz medicīnai noņems valsts līdzfinansējumu, maksāsim tāpat, kā citur. Un kāpēc tad ārzemēs dzīvojošie latvieši skrien ārstēties uz šejieni? Tāpat rodas jautājums, vai Tev ir kaut mazākā nojausma par izglītības izmaksām?
23.08.2015 20:22 |

Reitings 747
Forši skatīties kā šie tipiņi tālāk par internetu ar savu seksismu nav tikuši. Ha.
Uj, kā sievietes un feminisms tagad attīstās... ujj. Un drīz tādus seksistus pa tiešām publikas priekšā pakārs. Ja ne burtiski, tad ar vārdiem.

Nezinu kas notiks vispirms - feministes uzvarēs vai rietumi izmirs. Jebkurā gadījumā tavu feminismu varēs ierakstīt nākotnes vēstures grāmatās kā vienu no galvenajiem iemesliem un lielākajām muļķībām pateicoties kam Eiropu ir pārņēmuši islamisti vai pareizticīgie.
23.08.2015 20:24 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Eksaktajās? Ir te kāds kko vērā ņemamu izgudrojis ar saviem augstskolu diplomiem? Nav? Tad kāda jēga no tādas izglītības?

Es pārstāvu eksakto zinātņu novirzienu un tici vai nē, arī mūsu mazajā Latvijā ir piedzīvoti vērā ņemami atklājumi/uzlabojumi, kā arī, diez vai vēlēsies doties pie ķirurga vai ārsta, kurš nav ieguvis attiecīgo izglītību - es personīgi, noteikti negribētu.

Lūdzu pastāsti, par kuru politisko partiju atdevi savu balsi?

Atvainojos, bet neatbildēšu, manuprāt, ļoti nekorekti stāstīt par kuru partiju atdota balss, jo vispār, šī brīža situācija liecina, ka valdība, kaut kad, iespējams, ne tik tālā nākotnē varētu "krist" un līdz ar to, jau tagad sarosījušies cilvēki, kas nodarbojas ar propagandu un netiešām priekšvēlēšanu kampaņām.
23.08.2015 20:31 |

Reitings 274
Reģ: 12.08.2015
Fantāzijas meitene pēc 0,7l

Pastāsti lūdzu smalkāk sev pieejamo informāciju citiem! Pagaidām propagandu es lasu no tevis..

Man nav slēpjams par ko es balsoju- Saskaņas Centrs

Uzskatu ka balsi atdevu pareizajiem cilvēkiem, un nekaunos par savu lēmumu. 8-)
23.08.2015 20:36 |

Reitings 168
Reģ: 20.07.2015
Saūda Arābiju ir piemeklējis posts un eiropedarasti svin uzvaru :-(

http://www.delfi.lv/news/world/other/dalibai-sauda-arabijas-velesanas-pirmo-reizi-vesture-registrejas-ari-sievietes.d?id=46368161

Sievietes ir pielaistas pie vēlēšanu urnām :'-(
23.08.2015 20:37 |

Reitings 747
Zigfrīd, vidējā alga mūsu valstī šā gada otrajā ceturksnī bija 812€ bruto. Tātad summa, no kuras nodokļi vēl nav atskaitīti. Pieņemot, ka medicīnas pakalpojumu cenas ir tādas pašas, kā ārzemēs (Tur tās nav uzpūstas), Tu nevarēsi atļauties neko. Tiklīdz medicīnai noņems valsts līdzfinansējumu, maksāsim tāpat, kā citur. Un kāpēc tad ārzemēs dzīvojošie latvieši skrien ārstēties uz šejieni? Tāpat rodas jautājums, vai Tev ir kaut mazākā nojausma par izglītības izmaksām?

Ja cenas aprēķina tā kā šobrīd tad jā - es neko nevaru atļauties. Tikai ja nebūs nodokļu tad neaizmirsti atskaitīt no visām cenām liekēžu uzturēšanas daļu kura reizēm sastāda lauvas tiesu no tā kas jāmaksā. Ja skolā mācās 1200 skolēnu (40 klases pa 30 bērniem) un skolas darbiniekiem - 60 cilvēkiem ir jāizmaksā pa 700 EUR mēnesī tad no par katru bērnu gadā ir vecākiem jāiemaksā 700*60*12/1200 = EUR 420 gadā jeb EUR 35 mēnesī. Kosmoss, ne? Es vienā reizē lielveikalā vairāk iztērēju. Afigennās izmaksas - EUR 35 Mēnesī jeb drusku vairāk par EUR 1 dienā. :-D
23.08.2015 20:43 |

Reitings 7408
60 cilvēkiem ir jāizmaksā pa 700 EUR mēnesī

Tas ir 700 par vienu slodzi. Papildus ir pulciņi, pēcstundu nodarbības un ārpusklašu pasākumi (Kaut vai tās pašas skolas disenes, sporta dienas utt). Tāpat pašas skolas uzturēšanas izmaksas - elektrība, remonti, krīti, salauztie krēsli, saplēstie aizkari, izsistie stikli, puķu dobes, sporta inventārs, šķīvji ēdnīcā, kancelejas izdevumi, telefonu un interneta rēķini...
23.08.2015 21:22 |

Reitings 747
Skolas uzdevums ir izglītošana sekojoši var iztikt bez disenēm un citām nesaistītām figņām. Ja gribas un vari atļauties lietas kuras būtībā nav obligātas - maksā un meklē tās citur. Elektrība ... Jau teicu ka cenas pie mums ir uzpūstas. Zviedru nabagi cik zinu atšķirībā no bagātajiem latviešiem par kWh maksā ap EUR 0.10. Krievijā vispār ja kas pēdējos gados nav mainījies - ap 0.035 EUR par kWh. Bet viņiem pārvades līnijas un saistītie zudumi ir par kārtu augstākas nekā mazajā LV teritorijā. Savulaik Latvenergo pērkot elektroenerģiju no Krievijas un pārdodot to LV patērētājiem cenu paaugstināja 16 !!!!!!!!!!!!!! reizes. Tad ja šeit viss maksātu tik cik tam būtu jāmaksā normālas tirgus ekonomikas apstākļos tad - OK - vēl EUR 10 Mēnesī un visas izmaksas būtu nosegtas.
23.08.2015 21:35 |

Reitings 747
... un ja ņem vērā to nodokļu summu kuru es šodien samaksāju tad tie EUR 45 mēnesī vispār nekas nav!
23.08.2015 21:37 |

Reitings 7408
Cik AES ir ROSatom valdījumā? Krievijas cenas, jā... 0,035€ x 16 = 0,56€ Tarifs par elektrību svārstās no 16 līdz 17 centiem. Par iepirkumu jāmaksā nav, par līniju uzturēšanu jāmaksā nav, par remontiem, kas rodas dabas stihiju rezultātā (Ziema Latvenergo skatījumā ir stihija - kas gan būtu domājis, ka Latvijā sniegs ir katru gadu :D ), ir jāmaksā. Tehnikas uzturēšana kaut ko maksā, cilvēkiem algas arī jāmaksā. Šķiet, Tev nav ne mazākās izpratnes par to, no kā rodas izmaksas.
23.08.2015 21:59 |

Reitings 270
Reģ: 19.06.2014
Tāda pļūtīšana par kaut kādu vienlīdzību, tā ir butaforija. Vīrieši var visu to pašu ko sievietes, tikai vēl fiziskus darbus un citus tehniskus darbus. Ne par velti visu kas ir radīts, to ir radījuši vīrieši (nevis sievietes), turklāt to ir radījuši un izgudrojuši eiropeīdās rases vīrieši nevis imigranti, kurus jūs tik ļoti mīlat un vēlaties šeit. Pat internets, ko jūs lietojat lai ievemtu par kaut kādu vienlīdzību ir vīriešu radīts un visticamāk šo forumu ir uzprogrammējuši vīrieši.
23.08.2015 22:22 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Jā, un kāds varonīgs vīrietis ir arī dzemdējis valtu! :-D:-D:-D
23.08.2015 22:26 |

Reitings 270
Dzemdēšana jau nav sasniegums, tas ir dabīgs process.
23.08.2015 22:28 |

Reitings 292
Reģ: 30.11.2014
Šī ir sieviešu žurnāla mājaslapa. Te pārsvarā ir sievietes, vēl arī tīņi, kam brīvdienās nav ko darīt, geji un cilvēki ar vīriešu ģenitālijās, ko par vīriešiem nav iespējams nosaukt.
NEVIENS sevi cienošs vīrietis NEKAD nekomentēs šādā saitā.
+++:-P
23.08.2015 22:34 |

Reitings 270
Šī ir sieviešu žurnāla mājaslapa. Te pārsvarā ir sievietes, vēl arī tīņi, kam brīvdienās nav ko darīt, geji un cilvēki ar vīriešu ģenitālijās, ko par vīriešiem nav iespējams nosaukt.
NEVIENS sevi cienošs vīrietis NEKAD nekomentēs šādā saitā.
+++

Kad tiek pateikta vistīrākā patiesība un to nav iespējams atspēkot, tad tiek likti lietā šādi paņēmieni... :-D
Kur tieši ir norādīts, ka šis ir sieviešu forums un, ka tajā var apspriesties tikai sievietes? Tavi argumenti ir galīgi garām, bet neuztraucies, tādas personas kā tu ir mans uzdevums vest uz gaismu un sapratni, nepretojies tam.
23.08.2015 22:37 |

Reitings 312
Reģ: 22.07.2015
Valt, varbūt padomā divreiz, pirms kaut ko apgalvo:

http://idiva.com/news-work-life/10-unbelievable-cool-inventions-by-women/15050661

http://www.buzzfeed.com/hannahjewell/inventions-by-women-that-changed-the-world#.lgVN0XqrQ
23.08.2015 22:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits