dienas diskusija/pārdomas

Reitings 1082
Reģ: 13.06.2015
Labrīt!
Vakar vakarā ar draugu kaut kā aizgāja saruna līdz bērniem un dzemdībām. Draugs uzskata, ka vīrietim nav jābūt blakus un tas jāredz, jo skats nav patīkams un nav vajadzīgs viņam būt blakus, ja pats to nevēlas. Kā arī viņš domā, ka parasti vīri nav blakus, es gan nezinu par šādu statistiku. Es daļēji piekrītu, taču iebilstu, ka, ja sievietei ir vieglāk, ja vīrs ir blakus kā atbalsts un viņai tas ir svarīgi, tad viņam ir jābūt blakus tieši dzemdībās.
Varbūt padalieties ar pieredzi, kuram ir bērni, kā arī ar viedokļiem tās, kuras plāno bērniņu, ir gaidībās vai vienkārši ir viedoklis :)
21.08.2015 08:40 |

Reitings 267
Reģ: 17.02.2014
Paziņai vīrs lidz pedejam raustījās, ka ne pa kādu cenu nepiedalīsies dzemdībās. Dzemdību dienā domas krasi izmainījās, piedalijās kā ar vēju dzīts, vel pagrūda malā visas ārstes sakot, ka pats pieņems dzemdības :D
Mans uzskats-kopa taisija, kopā dzemdē. Sievietei izvēle nav dota, ir jadzemdē. Ja vīrietis nevar pat tik daudz, kā galvgalī atbalstīt brīdī, kad iekšas vai pušu raujas, liekas gļēvi un nenopietni. Nav jau jālūr kājstarpē, bet cilveku,kurš laiž pasaulē tavu atvasi, vajadzētu atbalstit. Tas ir 1% no tā, kam sieviete gājusi cauri grutniecibas laikā, par dzemdibām nerunājot.
22.08.2015 14:35 |

Reitings 5533
Reģ: 26.01.2015
Man šķiet, ka bērna dzimšana ir viens no (vis, vis) emocionāli nozīmīgākajiem un intīmākajiem brīžiem cilvēka dzīvē. Tad, ja sievietes paziņo, ka tas attiecas tikai uz viņām, ka viņas nevēlas vai nespēj tajā dalīties, tad ir jautājums tieši par tuvību, kuras iespējamā mazināšanās tiek izmantots kā arguments - cik tuvas un intīmas ir jūsu partnerattiecības, ja jūs nevēlaties dalīties šajā mirklī?
22.08.2015 21:49 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits