Lollipop, turu īkšķus, lai minka atrastos.. Skatos kā reiz uz savu un až nelabi paliek domājot, ka varētu pazust. Tā ir briesmīga sajūta! :'-(
Runājot par alko, kas apreibina, bet nav pohu un galva nākamajā dienā nesāp.. Man tādi ir visi dzirkstošie (šampji, sidri) un baltvīni..
Man sirsnińa iesāpējās.. Meitene manā vecumā sēż sabiedriskajā un raud. Gribēju apjautāties vai būs viss ok, bet nobijos no pretreakcijas. Ko jūs darītu?
Ja man būtu tāda vēlme, tad pienāktu, jo ne jau divmetrīgs ambals tur sēž, bet meitene. Ļaunākais, kas var notikt, viņa vienkārši teiks, ka palīdzību nevajag un tā... Bet man parasti tāda vēlēšanās nerodas ne jau tāpēc, ka nav žēl, bet saprotu, ka varbut cilvēkam gribās pabūt vienam..
Atceros, ka esot ārzemēs, uzzināju sliktas ziņas un vienkārši raudāju metro kā maza meitene.. Tajā brīdī negribētos, lai kāds vēl lien klāt..
Vispār čau!
Šodien 5diena un vispār nedēļas/laiks kopumā lido. Ai, laikam tā uz vecumu ir :D Šodien no rīta biju treniņā un tad plānoju pasauļoties, bet tai vietā aizgāju tikties ar jauku cilvēku, t.k. galu galā viss līdzsvarā :) Šodien vakarā ballīte (l) Ceru iedzert vīnu vai šampi un tad dejot līdz rītam :-D Bet interesantākais ir tas, ka rīt braucu ekskursijā uz Preiļiem un Aglonu, tad jau agri no rīta jābūt formā :-P Labi, ka ekskursijai pievienošos savā pilsētā, savāks mani pa ceļam, nebūs uz Rīgu jāsperās...