Celojums un mazs berns.

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Jus ar mazajiem esiet braukusas atpusties arzemes ? No cik gadiem, jusuprat, butu okey nemt bernu lidzi un kaa ir celot ar tik mazu?!
20.08.2015 18:19 |

Reitings 6750
Reģ: 16.01.2011
Jā! Mamma vienmēr visu forogrāfēja un man visur lika stāvēt un fočēties. Es 70% bildēs raudu

Haha, man ir viena tāda pati bilde :D Ar ģimeni pirmo reizi bijām aizbraukuši tādā nopietnā ekskursijā uz Rīgu - Zoodārzs, vecpilsēta, utt. Ja zoodārza bildēs es vēl esmu smaidīga, tad pie Brīvības pieminekļa jau raudu :D:D Vienmēr sasmejos ieraugot - aptuveni četrus gadus veca knīpa zaļā kleitā bimbā pie viena no Latvijas simboliem :D
21.08.2015 20:03 |

10 gadi
Reitings 2746
Reģ: 03.02.2015
Mana kolege Turcija bij ar meitu un lidzi panema aukli, ko viesnica piedavaja. Auklei vajadzeja ar bernu sedet kkada kafeinica vai ko vini tur gribeja , tas bij lieleveikala, kamer mamma gaja shoppinga. Pagaja 15 min, mammaa atnak parbaudit - aukle ed, a berns pazudis. Nu vinai tada pieredze nelaga bij. Un es ar svesa valsti neuzticetu savu bernu citam.
21.08.2015 20:21 |

Reitings 1552
Reģ: 04.05.2010
Un es ar svesa valsti neuzticetu savu bernu citam.

Es pat mantas neuzticētu, kur nu vēl savu bērnu. Nesaprotu šitos variantus. Vai nu atstāj bērnu mājās un brauc divatā vai brauc visa ģimene!
21.08.2015 20:27 |

Reitings 6245
Reģ: 19.08.2009
Jāsāk būt ar to, uz kurieni un ar ko, plānots doties - uz kūrortu laiskai zvilnēšanai, aktīvā atpūta, lidot ar lidmašīnu, braukt ar auto utt.
Mani puiši (5 gadi) ir bijuši daudzās Eiropas valstīs. Iesākām ar Igauniju, Lietuvu, Zviedriju, Somiju utt. Esam braukuši gan ar mašīnu, gan prāmi, gan lidojuši. Esam bijuši gan atpūtas, gan darba braucienos. Viss ir bijis kārtībā - problēmu nekādu - galvenais visu paņemt līdzi (un pat vairāk)!
Uz eksotiskāku valsti, droši vien, dotos ar piesardzību, jo klimats un ēdiens var bērnu visai būtiski ietekmēt.
21.08.2015 21:42 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits