Jūsu domas?

Reitings 2288
Reģ: 10.02.2013
Nesaprotu kā var kaut ko tādu popularizēt kā skaistu. Protams, kārns nav labi, bet slima aptaukošanās ir tik pat slikta. Fuj.
Kādas Jūsu domas par šo rakstu?
http://www.delfi.lv/izklaide/dzivesstils/vizuala-maksla/resns-ir-skaists-piecu-drosmigu-sieviesu-kailfoto.d?id=46349951
20.08.2015 14:44 |

10 gadi
Reitings 1925
Reģ: 02.07.2009
Šis ir drusku par traku, bet man patīk, ka daudzas sievietes vairs nedzenas pēc tiem izģindušajiem vēderiem un nebeidz nost sevi ar diētām. Ir tikai normāli, ka cilvēks sev neaizliedz neko, protams, ar mēru, tam nav jāaiziet tiktāl, ka no gultas vairs nevar izsvempties ārā. Šie dotie piemēri diemžēl ir patālu no pievilcības, bet nevar neievērot un neuzskatīt par drosmīgu šo sieviešu smaidu un pašapziņu, kas viņām acīs. Kaut dažām diētistēm tāda būtu!
Manuprāt, mīlīgas formas ir kā Adelei. Ne par kārnu, ne par resnu.
20.08.2015 15:44 |

Reitings 954
Reģ: 08.11.2012
fui...jau vakar šito atvēru un nelabi palika.
šodien atkal :-/

Nav tas skaisti!
Tas ir slimīgi un nevīžīgi!
Mani neuzrunā nedz pārlieku kalsni, nedz arī šī galējība.

Veselā cilvēkā , vesels gars. šajos to neredz. Pietiekama ķermeņa masa, tas ir skaisti, bet ne šis!

Fui , vakariņas nēēdīšu!!
20.08.2015 17:24 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Fui , vakariņas nēēdīšu!!

Pareizi! Nedod Dievs, vēl tāda kļūsti. Mani laikam vairāk smīdina tā pārlieku emocionalitāte un šausmināšanās.. ak mī un žē, nabadzīte :D

Neiekarota Pilsēta, +
20.08.2015 17:45 |

Reitings 1049
Reģ: 03.05.2015
Es arii principaa esmu par veseliigaam formaam nevis slimiigu kaarnumu, bet shis jau ir pavisam traki. Liekais svars tachu nav tikai izskata jautaajums, aptaukojas arii ieksheejie orgaani. Zheel, ka it kaa pieaugushas sievietes nedomaa par savu veseliibu.
20.08.2015 19:19 |

Reitings 41
Reģ: 13.01.2013
Nu, man tās resnās sievietes dzīvot netraucē. Ja viņām tā patīk dzīvot, lai jau. Bet sev to nodarīt gan es negribētu. Nešķiet ne estētiski, ne veselīgi. Lai gan jāpiekrīt, ka sejas viņām tīri simpātiskas. Ja vien kādus pāris desmitus kg nomestu, būtu īstas skaistules.
20.08.2015 19:31 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Es arii principaa esmu par veseliigaam formaam nevis slimiigu kaarnumu, bet shis jau ir pavisam traki. Liekais svars tachu nav tikai izskata jautaajums, aptaukojas arii ieksheejie orgaani
++ Šim piekrītu...
Es saprotu, ka visa doma ir - nekompleksot un justies labi par sevi pat tad, ja neatbilsti sabiedrības ekspektācijām, kāds ir skaists ķermenis (runa ne tikai par svaru - vienai no modelēm bija katra krūts savā lielumā, citai dikti mazas un nošļukušas krūtis, vēl citai - dīvaini "uzburbusi" pēcpuse - OK, visām viņām celulīts saplaisājušu bruģi atgādina, bet vienai tas jau citā līmenī).
Bet - sasodīts, nē, šajā gadījumā NEVAJAG justies labi par sevi, tā ir problēmas noliegšana un neveselīga uzskata popularizēšana.
20.08.2015 19:56 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Lai kā resnās necenstos mainīt sabiedrības uzskatus, bet izskatās, ka joprojām neizdodas :D
Un pareizi ir- nav ko slavināt slimus ķermeņus, ko pēc tam par nodokļu maksātāju naudu jāārstē.
Kārnums ir otra galējība, bet ir taču tik daudz formu starp šīm galējībām, kam ir normāls, veselīgs ĶMI.
20.08.2015 20:05 |

Reitings 4343
Reģ: 01.10.2012
Principā, ja būtu gribēts vienkārši parādīt, ka arī apaļīgas sievietes var būt skaistas, būtu taču iespējams atrast eksemplārus, kas ir labākā formā (ko var labi redzēt, paskatoties uz plus size modelēm).
Domāju, ka to bilžu jēga ir nevis - kā teikts rakstā - mainīt sabiedrības viedokli, bet gan tieši par spīti tam skaļi paust "esmu skaista, skaista, skaista, un iepūtiet jūs visi man!!!". Kas, visticamāk, nav taisnība :D Sakiet, ko gribat, bet - vidēji skatoties - sieviete ar normālu svaru savā dzīvē jutīsies labāk (gan fiziski, gan emocionāli), nekā sieviete ar pārāk lielu vai pārāk mazu svaru.
20.08.2015 20:23 |

Reitings 3551
Reģ: 23.11.2012
Labi justies un būt laimīgam ar pamatīgu lieko svaru. Jā protams katrs dzīvo kā grib, ēd cik grib un jūtas apmierināts ar sevi.

Tas nekas ka grūti pieliekties, grūti ātri kustēties, grūti nostaigāt lielu gabalu, grūti uzkāpt vairākus stāvus. Mūsdienās tas nav svarīgi. Toties var labi krietni paēst un atpūsties.
20.08.2015 20:25 |

Reitings 1469
Reģ: 01.02.2014
Kopsh kura laika jaalepojas ar veseliibas probleemaam? Normaali cilveeki taas censhas aarsteet, nevis lepni likt apskatei. Ateelaa redzamajiem valjiem bonusaa riishanai liidzi gan jau iet vesela bukjete ar vielmainjas, hormonu un n-tajaam citaam probleemaam. Ja vien nerij kaa cuuka no siles, vesels organisms paartiku paarstraadaa, kaa arii saata sajuuta eksistee. Te nu nebuutu tas gadiijums.

Pieplusosim veel sirdi, asinsspiedienu, paarslogotas lociitavas utt. Nu tieshaam iemesls buut lepnaam un raadiit savas miesas.

Tad jau nagu seeniite, kashkjis vai sifiliss arii jaasabildee un jaapublicee, skaisti tak, vai ne?

8-)
21.08.2015 09:49 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009

Tas man liekas pa traku, bet šis gan ir skaisti, sieviete, kas māk pasniegt sevi skaisti, neskatoties uz to ka nesver 40kg :-D
21.08.2015 14:23 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits