Maz sakarīgu cilvēku tur. Tiešām grūti atrast, nav nereāli, bet vai ir tā vērts - nezinu, man liekas, ka dzīvē iepazīstoties tomēr viss ir vienkāršāk, var uzreiz cilvēku novērtēt, nerodas nekādi pārsteigumi, neatklājas sīkie meli (kas, starp citu, daudziem no otras puses ir populāri), utt.
Tie visi copy-paste teksti vienmēr mani sasmīdināja.
+++
Sen atpakaļ dažas reizes tur piereģistrējos. Pirmajā reizē ienācu, tik daudzi uzreiz raksta, pat nevar paspēt visas vēstules izlasīt :D Lielākoties diezgan skumji
''caw iepazisimies'' teksti, daži kaut cik normāli, un tad manu uzmanību piesaistīja viens ''īpašs'' un diezgan oriģināls sarunas uzsākums.. Puisis bija tiešām asprātīgi un glaimojoši uzrakstījis, es, muļķīte, pirmajā momentā uzķēros. :D Nedaudz sarakstījāmies, tad saruna pārtrūka. Neilgi pēc tam to portālu pametu, pēc kāda mēneša, diviem, piereģistrējos vēlreiz. Atkal daudzas vēstules, un šeku - reku, no tā paša čaļa precīzi tā pati uzruna, vārds vārdā. :D Tad nu ir jāizvēlas, vai nu ''caw ka iet ko dari'', vai līdz vēmienam izpušķots copy-paste variants, vai arī jāvelta laiks cenšoties atrast ko jēdzīgu.