Šodien aizdomājos par to, ka šovasar ēdu ļoti maz. Piemēram, šīsdienas ēdienkarti veidoja neliela bļodiņa cūku pupu, četri burkāni, četri Selgas cepumi, viena liela krūze kafijas, tēja. Pamodos ap pusdienlaiku, gulēt iešu vēlu, tāpēc vēl kaut ko sanāks apēst, bet tā drïzāk būs uzkoda, ne pamatēdiens.
Karstākā vasaras daļa, šķiet, ir pagājusi, tāpēc laika apstākļus šajā "mazēšanā" diez vai var vainot. Piedevas - rīsus, kartupeļus, griķus neēdu tikpat kā nemaz. Pārsvarā pārtieku no nelielām porcijām pākšaugu, dārzeņiem, augļiem, bezpoedevu jogurta, biezpiena, olām. Ir dienas, kad apēdu pāris sauju Indijas vai lazdu riekstu un vairākus litrus vietējo ogu - mellenes, ķoršus, avenes.
Kā ir Jums?