Sāpe

Reitings 64
Reģ: 31.10.2010
Gribas padalīties ar savu bēdu nezināmām meitenēm, kas zin, varbūt kādai gadījies tāpat kā man :/

esmu kopā ar puisi kādu laiciņu, 13 gadus esam nomācījušies vienās skolās, ik dienu bijām kkur blakus viens otram, bet nebijām nekad runājuši, un te-pēc izlaiduma ballītē, sapazināmies un viss aizgāja :)

sākumā viss bija nenormāli forši, es biju tik pārlaimīga, beidzot pēc tik ilga laika vienatnē, kāds pasaka, ka mani mīl...BET, viens nenormāli muļķīgs strīds un mēs pašķīrāmies, tā bija viņa iniciatīva, es varēju darīt visu, ko es gribu - bet manī viņš klausīties negribēja, teica, ka gribot padzīvot viens...es pārdzīvoju tik ļoti, ka nezināju, kur likties. :(

pagāja nedēļa un viņš gribēja satikties-stāstīja, cik viņam ir slikti un kā viņam neiet, bet par mūsu attiecībām runāt negribēja. Pagāja vēl viena nedēļa un mēs atkal satikāmies... šoreiz viņš ar trīcošām rokām mēģināja mani apskaut, sadevāmies rokās, saulrieta laikā viņš mani noskūpstīja...nu tik skaisti ^^ bēt, pagāja 2 dienas un es uzzināju, ka šo 2 nedēļu laikā viņš bija ticies ar savu bijušo, vēl pie tam vairākas reizes, esot runājuši un bla bla bla, bet pēc tām tikšanās reizēm viņš esot izlēmis, ka tikai es esmu vajadzīga un viņš grib visu aizmirst un sākt jaunu dzīvi, ar mani. Es jūtu, ka viņš saka taisnību, bet kā lai tiek galā ar tām rūgtām sajūtām - kamēr es pārdzīvoju un raudāju, viņš domāja, kura no mums ir labāka, braukāja pie viņas un sazin ko darīja... ;( gribās tik ļoti pakratīt sirdi, ar galvu saprotu, ka lepnumam jāņem virsroka, bet sirds pie viņa tiecās... ar viņu slikti, bez viņa vēl sliktāk ;(
19.08.2015 09:30 |

Reitings 157
Reģ: 29.06.2015
Vienmēr laipni! :-P
19.08.2015 12:01 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Pat ja visas te saka, ka puisis ņerga, kas skraida pie bijušās un tādu puisi nevienai nevajag - tu tāpat būsi kopā. Lai vai ko tev teiktu. Ok, ja jums attiecības ir mēnesi, tad vēl var padomāt, bet ja esiet kopā pusgadu, gadu, tad nu piedod. Kur prāts skriet pie bijušās tikties? Vienkārši gan jau gaidīja to brīdi, kad būs labs iemesls šķirties. Sagaidīja mazu strīdiņu un aizskrēja tālajās zilajās pie bijušās. Paraudāja uz bijušās pleca, bet viņa atraidīja. Nu neko! Nācās nākt atpakaļ pie tevis. Kādēļ jāpiedod ir tādas lietas? Vai nu tu , vai iet ellē. Nu un, ka izšķīrāties uz pāris dienām.
19.08.2015 12:38 |

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Izklausīsies kā melodrāmā,bet ja nu tas strīds bija tīšām? Lai saietu ar bijušo.Un tā bijusi saprāta kā neko negrib,un viņš metas pie tevis. Atvainojos, ja tas izklausās stulbi un nejauki. Bet izlasot tādā doma man ienāca. :-/
19.08.2015 16:45 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
Neticu otrajām iespējām tik agrā vecumā. Izklausās pēc kkāda haosa.
19.08.2015 22:23 |

Reitings 205
Reģ: 06.07.2015
Tā arī ir. Gan jau pameta tādēļ, ka draudzene izteica piezīmi par to, ka šķīvis ne tur nolikts un aiznesās pie bijušās.
19.08.2015 23:12 |

Reitings 792
Reģ: 04.03.2009
Te, starp citu, nesen arī bija diskusija, kur puisis baigi aizrautīgi savas jauno attiecību problēmas izrunāja ar bijušo un meitenei nepatika. Arī ja tavējam ir kaut 100 draugi, viņš ar viņiem negribēja apspriest attiecības, bet tikās ar bijušo un kkā viņas kā meitenes domas uzzināja. Nav jau teikts, ka viņš ar viņu tikās un uzreiz gultā leca iekšā. Varbūt puisis tur meklēja mierinājumu, neiedomājoties par sekām
20.08.2015 08:36 |

Reitings 64
protams,ka devu kārtējo iespēju.
esmu pamanījusi,ka viņa attieksme ir diezgan mainījusies, viņš vairāk ir sācis interesēties par mani, ciena manas vēlmes un tiešām tajās ieklausās. Viņš izdzēsis visas sarakstes, numurus, pārtraucis draudzību un visus kontaktus ar viņu. Ir dzirdamas arī domas par kkādu tuvāko un tālāko nākotni,kas agrāk nav bijis. Viņš ir sācis pārdzīvot mūsu strīdus, nevis vnk visu ignorēt.
bet esmu mainījusies arī es...uz slikto pusi diemžēl, bet varbūt jau arī tas ir labāk - esmu kļuvusi vēsāka un man kkā vienalga kas notiek un kāpēc.
Domas mainās ik pēc 5 minūtēm, te skatoties uz viņu domāju, cik viņš man ir skaists, prātīgs, vīriškīgs utt,bet paiet pus diena un es esmu gatava viņu ar spilvenu nožņaugt:-D:-D
nevaru saprast,kas ar mani notiek, vai tie ir hormoni, vai kkas nesaprotams :D
23.08.2015 20:49 |

10 gadi
Reitings 299
Reģ: 31.08.2012
Pelnrušķītes dzīve pēc kāzām. :-D
23.08.2015 21:06 |

Reitings 64
jā,tik no kāzām vispār ne smakas :-D:-D
23.08.2015 21:09 |

Reitings 435
Reģ: 12.01.2014
Es nesaprotu, vai mēs, sievietes esam pārāk prasīgas vai arī vīrieši ir kaut kādi nelieši, ka tā izturas. Šobrīd mēģinu tikt pāri šķiršanās lietām. Mans tev padoms, nesaisti savu dzīvi ar cilvēku, kas nav uzticams, kas ir svārstīgs, par kuru neesi pārliecināta. Viņam vajadzēja pāris dienas, lai aizskrietu pie bijušās, lai gan pati teici, ka viņam ir daudz draugu ar ko runāties. Visu to laiku, kad bijāt kopā, viņš noteikti domāja par bijušo, ja tu būtu patiešām svarīga, viņš neskrietu pie bijušās, bet cīnītos, atzītu savu vainu, lūgtu piedošanu. Es neuzskatu, ka esot attiecībās nav jāšaubās par otra jūtām. Netērē savu laiku un nervus. Lai cik grūti no sākuma tas būtu, es ticu, ka ir iespējams atrast cilvēku, kas nedarīs pāri un mīlēs, kam būsi vienīgā un pie pirmās izdevības neskries pie citas.
26.08.2015 17:46 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits