Čau!
Varbūt kāda pēdējā laikā ir gājusi atjaunot (kad beidzies termiņš) ? Ir 2 varianti, vai ne? Sākt ar ģimenes ārsta apmeklējumu un tad ar pārējiem (acu ārsts, narkologs, u.c.) vai arī doties uz CSDD Bauskas ielā un to visu procesu veikt pusstundas laikā un par 35 eur.
Jautājums: cik maksā iziet šo te procesu, ja dodas pie ĢĀ? Tikpat vai stiiiipri lētāk?
Tiešām tik liela starpība? :-O skatījos, ka autoskolu mājaslapu cenās minēts ~20Eiro, bet man gribas uzreiz un tūlīt, lai varu dabūt baltās tiesības, neiestājoties autoskolā...
Pirms dodies pie ĢĀ, uzzini, vai viņam vispār ir sertifikāts/nepieciešamā atļauja ļaut izsniegt veselības izziņas. Personīgi manam ĢĀ, šādas atļaujas nav. Savu med. izziņu dabūju VC4 par 15LVL
Nu pie ĢĀ atkarigs, cik labi zini viņu, cik bieži apmeklē utt. Man daktere vairāk vai mazāk pazīstama, paprasīja 10ls , ja ne pat 5ls , neatceros tagad vairs :-D
hmm.. Bet tur Vc4 un citaas vietaas, kur to "lietu" izdara 20 minuutees... Tur tieshaam arii kaartiigi izmeklee cilveeku (dzirde, redze, acu spiediens, psihiskais staavoklis, utt.), vai tik uzmet aci un paraksta papiiriiti?
Es gan nevis atjaunoju, bet taisīju medicīnisko baltajām tiesībām jūlijā un kopā samaksāju 28 eur - vispirms nosūtīja pie psihiatra-narkologa, kurš paprasīja 8 eur, tad pats ĢĀ 20 eur.
nesaprotu, kāds tolks no 5 minūšu "formalitātes", ja tur pat nepārbauda tavu reālo veselības stāvokli un vai tu vispār esi derīgs braukšanai pie stūres!? :-O