Nav vienotas formulas.
Ar pirmo neko tādu nemanīju, līdz pats nepateica. Bet tad man bija 15 un ne mazākās sajēgas, kas jāgaida. Attieksme pret jautājumu apmēram, kā autorei. :)
Ar otro man viss bija skaidrs, kad viena randiņa laikā viņam mamma zvanīja, viņš aizgāja uz blakus istabu, bet es tāpat dzirdēju frāzi "Šo gan noteikti aizvedīšu pie Tevis, ja vien viņa pati gribēs. Es te neko nesaprotu!" :D Pēc kāda laika sanāca kašķītis, galīgi ne par to, ka viņš mani nemīl vai kas tāds, bet beidzās ar to, ka es biju apvainojusies, viņš pienāca klāt, apķēra un pateica, lai nedusmojos, viņš tā nav gribējis un, ka mīl mani.
Trešais vienkārši vienā brīdī pārstāja uzvesties kā āksts, bet joprojām bija ļoti rūpīgs un uzmanīgs, tikai kaut kāds nopietnāks palika. Pēc brīža jau arī tā frāze parādījās.
Tagadējais? Viņš vienkārši to nekad nav pateicis un nesaka. Lai gan neesmu mēģinājusi viņu uz to provocēt - pati frāze man nav svarīga. Vienā vakarā, kad biju atnākusi ciemos, viņš pateica divus citus vārdus, no kuriem man tapa viss skaidrs. Joprojām to slaveno frāzi nav pateicis, bet nekad nav licis man par to šaubīties. :)
Un kā lai no šiem četriem saliek to vienoto recepti? :D