Ēdiens, kas nav jāgatavo

Reitings 258
Reģ: 03.07.2012
Virsraksts jau visu izsaka.
Tikai vēl lietas, kas padara uzdevumu grūtāk paveicamu - nav plīts, nav tējkannas, nav naža, nav mikroviļņu krāsns.
:)
16.08.2015 20:04 |

Reitings 2816
Reģ: 19.01.2015
Ja nopērc nazi, tad maizītes, salāti, (siermaizītes, desmaizītes u.t.t , augļu, dārzeņu salāti), es drošvien lielāko daļu grauztu augļus ( ābols, apelsīns u.t.t ) un vienu pašu gurķi, burkānu, mm man garšo, ja dabū tējkannu, tad jau vieglāk, visi tie rolton tipa :) Bet noteikti daudz ūdens, škidruma, un vismaz pa reizei kur ārpus mājas, lai nesačakarējas pavisam kuņģis :P
16.08.2015 22:53 |

Reitings 3934
Reģ: 01.04.2011
Ar tādu pārtiku varētu iztikt nedēļu, varbūt divas-bet mēnesi... Pārāk ilgs laiks, var paspēt iedzīvoties veselības problēmās un tad ārsts/zāles maksās vairāk.
Es ieteiktu vislētākajā veikalā nopirkt elektrisko plītiņu (ar vienu riņķi), vienu katlu, nazi, dēlīti, bļodu, karoti, dakšu. Nu nemaksās arī Šveicē tādas lietas miljonu. Vari kolēģiem apjautāties, kur tādas lietas lētāk nopirkt. Ar tādu virtuves komplektu varēsi pagatavot jebko un iznāks ietaupīt, jo gatavas maizītes, utt. ir dārgākas nekā produkti bez priekšapstrādes.
17.08.2015 08:10 |

Reitings 935
Reģ: 20.02.2015
Ar tādu pārtiku varētu iztikt nedēļu, varbūt divas-bet mēnesi... Pārāk ilgs laiks, var paspēt iedzīvoties veselības problēmās

Yeah right.
Un tad? Naktī sliktāk gulēsi? :D
17.08.2015 08:24 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits