Darkwomanxx, no Tevis rakstītā sanāk, ka man tikai jāsaģērbjas melnās drēbēs un woalla - mans augstais līmenis ir klāt? Līdz šim man lieliski ir izdevies klausīties to mūziku neatkarīgi no tā, kas man mugurā.
Augstāks līmenis ir tam, kurš sajēdz, ka ne jau lupatiņās un mūzikā tas līmenis ir.
Pie kam, pirms nolamāt sevi par metālisti, paskaties vismaz netā, ko viņi velk mugurā. Ar melnu apsēsti viņi nav. Tāpat tie cilvēki prot priecāties un mūziku klausās, jo viņiem tā patīk, nevis, lai ārstētu putnus galvā.
18. gados 90% jauniešu uzskata sevi par šausmīgi pieredzējušiem, jo ir saskārušies ar kāda tuva cilvēka nāvi, vardarbību, pirmo nelaimīgo mīlestību, alkoholismu un nabadzību, kura vairumā gadījumu tomēr nozīmē firmīgu drēbīšu neesamību, nevis tukšu ledusskapi divas nedēļas no vietas. Tāpēc pačukstēšu priekšā - tas, kas Tevi sagaida nākotnē, būs daudz trakāk. Bail domāt, kā Tu ar to galā tiksi, ja jau tagad vienīgais uz ko spēj celt savu pašapziņu ir populistiskas frāzītes. Paskaties uz Inky, pamācoes no viņas. Tur ir līmenis, Tev vēl daudz jāaug. Viņai tas ir galvā, nevis drēbēs.
Kopumā, man visādas subkultūras nekad nav traucējušas. Pati vienu laiciņu ar metālistiem patusējos, vēlāk ar kaut kādu vēja brāļu pasugu. Vecumam tajās lietās nozīmes nav, grūti gan iedomāties augšā attēloto Lolitu pēc 50 gadiem, taču, ja viņa pati tā jutīsies laimīga, bet lai taču ir :) Taču tiem eksemplāriem, kas uzskata, ka ir labāki, augstāki un īpašāki, tikai tāpēc, ka ģērbjas neparasti, tādiem man tāpat, kā Vatsons teica - nomazgāt to grimmu, novilkt tās lupatiņas un pajautāt, vai tas bija viss, uz ko tā augstība ir spējīga? Tādi izlecēji ir jebkurā subkultūrā. Tieši dēļ tādiem arī samaitājas iespaids par visiem pārējiem.