Nejaukais vēders!

Reitings 3450
Reģ: 06.06.2015
Domāju, ka šī problēma nomāc ne tikai mani, bet arī daudzas citas sievietes. Vēders, nejaukais vēders!
Redziet, kad es pa vakariem neko daudz neēdu, tad no rīta pamostos un mans vēders ir tīri smuks, plakans gandrīz, bet kā tīko kaut ko apēdu, tā viņš pārvēršas par bumbu(e),redzot, kad citas meitenes ēd, un viņam nekāda vēdera pat neparādās, man skaudība gan parādās (t).Neēdu kūkas, balto miltu izstrādājumus, desas, makaronus (parastos), ēdu brūnos makaronus un rīsus, kartupeļus ēdu, bet tikai kas ir krāsnī cepti, ar dārzeņiem, neko necepu eļļa, un vakaros cenšos apēst vājpiena biezpienu kopā ar grieķu jogurtu kādus 150g.No rīta protams viss forši, bet kad esmu savā puncī kaut maizes šķēli ielikuši, tā šķiet ka esmu veselu vistu apēdusi :-/. Presites taisu, bet diemžēl ļoti nu ļoti neregulāri, braucu daudz ar riteni. Šķidrumu dzeru 2l dienā,man pat ir aplikācija, kas ziņo kad ir jāpadzer :-D. Reizēm, pat tā dēļ negribu ēst, jo vēders būs kā saka ārā :-D,taču zinu,ka būs vēl sliktāk ja neēdīšu, tad svars nāks klāt, jo domās ka organismam jātaupa :-D,nu nesaprotu ,kādēļ citas meitenes ēd cauru dienu, bet vēders plakans paliek tā paliek,!? :'-(
15.08.2015 20:55 |

10 gadi
Reitings 718
Reģ: 01.12.2009
:-D:-D:-D:-D Te pat nav vērts mēģināt apgāzt šos spriedumus par miltiem:-D
16.08.2015 10:09 |

Reitings 289
Reģ: 13.06.2015
jāvairās ēst rūgstošas lietas. un jānoskaidro, kas no visa, ko ēd, Tev uzpūš vēderu. Kuņģis un zarnas ir vienkāršas, ja tur notiek rūgšana, kaut kādu gāzu izdalīšanās vai nu kuņģī vai zarnās. kuņģī tas mēdz būt, ja vai nu ir alerģija pret kko vai nu, ja kuņģis vēlu sāk gremot uzņemto ēdienu. (ir arī citi iemesli, bet šie ir populāri)
zarnas pūšas no pārlieku liela uzņemta cukuru daudzuma, jo tad kad organisms pārstrādā cukurus, kaut kurā momentā no tā procesa izdalās gāzes, kas pūš zarnas.
16.08.2015 21:41 |

Reitings 25
Reģ: 17.08.2015
iR ĒDIENI, KAS TAVAM ORANISMAM LIEK UPUSTIES. NEDRĪKS NEKO CUKUROTU. IESPĒJAMS PIENA CUKURS PŪŠS.
18.08.2015 09:34 |

Reitings 134
Reģ: 11.10.2010
Man bija problēmas ar vēderu ļoti ilgu laiku, visu laiku domāju, kas par vainu - uzpūtās, bija ik pa laikam arī slikta dūša (bet bez vemšanas, man šis refleks sūdīgs). Palasīju internetā, kas varētu būt par vainu un nonācu pie secinājuma - man ir laktozes nepanesība. Man tā visticamāk uzradās dēļ gastrīta.
Tagad, kad vairs nelietoju aizliegtos produktus, šāda situācija ar vēdera pūšanos gadās ļoti reti, piemēram, kad apēdu gaļu (ēdu to ļoti reti, manam kuņģim laikam par smagu).
Bet nav jau tā, ka piena produktus nelietoju vispār.. Mans kuņģis ar nelielu daudzumu laktozes spēj sadzīvot. Lietoju bezlaktozes jogurtu (bezpiedevu valio gefilus) teju katru rītu brokastīs, sajaucot ar mūsu pašu Latvijā ražoto alternatīvo musli (to visu jaucu blenderī kopā ar banānu un ogām (mellenes, avenes, zemenes, kas nu tajā brīdī ir pie rokas) un vieglas, bet sātīgas brokastis gatavas). Esmu kategoriski pret maizi brokastīs, man šitā sviestmaižu padarīšana liekas galīgi garām, no tādām brokastīm jēga nekāda (maizi es arī ēdu ļoti reti, parasti nogrēkojos ar kādu bulciņu). Vēl var lietot bezlaktozes pienu, grieķu un skyr jogurtu (ļoti maz laktozes). Labs kalcija avots ir arī mandeļu piens, var jaukt smūtijos. :)
22.08.2015 17:39 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits