Domāju, ka šī problēma nomāc ne tikai mani, bet arī daudzas citas sievietes. Vēders, nejaukais vēders!
Redziet, kad es pa vakariem neko daudz neēdu, tad no rīta pamostos un mans vēders ir tīri smuks, plakans gandrīz, bet kā tīko kaut ko apēdu, tā viņš pārvēršas par bumbu(e),redzot, kad citas meitenes ēd, un viņam nekāda vēdera pat neparādās, man skaudība gan parādās (t).Neēdu kūkas, balto miltu izstrādājumus, desas, makaronus (parastos), ēdu brūnos makaronus un rīsus, kartupeļus ēdu, bet tikai kas ir krāsnī cepti, ar dārzeņiem, neko necepu eļļa, un vakaros cenšos apēst vājpiena biezpienu kopā ar grieķu jogurtu kādus 150g.No rīta protams viss forši, bet kad esmu savā puncī kaut maizes šķēli ielikuši, tā šķiet ka esmu veselu vistu apēdusi :-/. Presites taisu, bet diemžēl ļoti nu ļoti neregulāri, braucu daudz ar riteni. Šķidrumu dzeru 2l dienā,man pat ir aplikācija, kas ziņo kad ir jāpadzer :-D. Reizēm, pat tā dēļ negribu ēst, jo vēders būs kā saka ārā :-D,taču zinu,ka būs vēl sliktāk ja neēdīšu, tad svars nāks klāt, jo domās ka organismam jātaupa :-D,nu nesaprotu ,kādēļ citas meitenes ēd cauru dienu, bet vēders plakans paliek tā paliek,!? :'-(