Šeit bieži vien tiek rakstīti ieraksti par vakariņām un pusdienām, šajā diskusijā atklāsim to ko jūs šodien ēdāt, vai plānojat gatavot vakariņās. Varam to darīt katru dienu.
Labu apetīti. Sākšu es Piektdiena 14.08.2015.
B - Auzu pārslu putra ar sviesta piciņu un kafija
Uzkoda - 1 gb. bumbiera
P - Gulašzupa ar plovu un vārītu biešu salātiem
V - nezinu 8-)
Man brokadtīs pāris kabača šķēlītes ar sieru, pus rupjmaizītes šķēle, skyr jogurts ar kivi.
Pusdienās griķi, tomāts, gurķis. Vakariņās grieķu salāti, saldējums.
Tagad našķējos ar raw garden kale bezgrēku čipšiem.
B: aizčammājos un nepaspēju. Darbā izdzēru 2 krūzes kafiju ar pienu.
P: Makaroni ar siera mērcīti, vistas šķinķi, kukurūzu un papriku. Vienvārdsakot "bērnu ēdiens" :-)
L1: saldējums
L2: Quest batoniņš ar Oreo garšu (jo sporta veikalā rūca vēders)
L3: Plūmes
V: grillēta vista, zaļie salāti, svaiga bagette un ledains rozā vīns. Desertā vīnogas un pilngraudu čipši
V2: droši vien kāds biezpiens uz nakti
Man te ledusskapī sasaldēts kaimiņš jau kādu mēnesi stāv. Šodien atkal nogriezīšu vienu kājas gabaliņu - būs gaļas mērce ar kartupeļiem. :-D:-D:-D:-D:-D
parasti ēdu normāli, bet tagad tā aizdomājos..šodien baigi maz sanāca, jo bija baigā skriešana pa dienu, un vakarā sagurums, droši vien rīt no rīta būs laba apetīte.:-D
B: zemenes ar pienu (l), mazītiņš kūkas gabaliņš (lai var saprast, vai var dot citiem)
P: puse no mafina (tas pats iemesls, kas kūkai :-D)
V: biš siers, biš Fuet desa, biš čipsi un medalus
ak mans dievs... ja tā padomā tad man ir kauns no tā ko šodien ēdu. No rīta nebija likas gatavot brokastis tāpēc taisoties karstuma dēļ apēdu divus saldējumus. Pusdienas nebija liaka ēst, tāpēc pa ceļam no viena darba uz otru apēdu divus corny batoniņus, vakarā biju pārgurisu un negribēju nekko kārtīgu gatavot, tāpēc ātri sacepu pankūkas. šausmas...:-(:'-(
Ticu ka izsakot šo skaļi, tas liks man aizdomāties par to ko ēdu, un no rītdienas labošos. es vismaz ceru. (t)
RainyDay - katru reizi citādāk :-D Šoreiz bija pašas audzētie mazie burkāniņi, zirņi, zaļumi dažādi, kabacis, tomāts. Visu sagriezu un liku sautēties. Tā kā no kabača izdalās šķidrums un mērce tad sanāk tāda maiga, saldo krējumu nelēju. Palika tāds pats, tikai pievienoju nedaudz sāli un piparus.
Pārlasīju šo diskusiju un nopriecājos, ka vairs nesmēķēju. Atceros, kā cigaretes ietekmēja ēšanu un dzīvesveidu. Fui. Brokastis nekad negribēju, varēju pat bez pusdienām iztikt, bet vakaros bieži pieēdos. Pretīgi:-D Tagad ēdu vidēji 3x dienā, cenšos samērā veselīgi ēst. Grēkoju vienīgi ar saldumiem, bet reizumis.
Šodien:
B: Graudu putra ar godži ogām un 1 kivi. Siera šķēlītes.Ūdens.
P. Ceptas kabaču šķēlītes ar tomātu. Uzpūtenis.
V. Pagaidām negribas, bet droši vien kaut ko uzkodīšu.