Šeit bieži vien tiek rakstīti ieraksti par vakariņām un pusdienām, šajā diskusijā atklāsim to ko jūs šodien ēdāt, vai plānojat gatavot vakariņās. Varam to darīt katru dienu.
Labu apetīti. Sākšu es Piektdiena 14.08.2015.
B - Auzu pārslu putra ar sviesta piciņu un kafija
Uzkoda - 1 gb. bumbiera
P - Gulašzupa ar plovu un vārītu biešu salātiem
V - nezinu 8-)
Brokastīs - citronūdens, divas maizītes ar kausēto sieru, kafija.
Otrajās brokastīs - tēja, banāns, šokolādīte.
Trešajās brokastīs :D - tēja, banāns, šokolādīte.
Pusdienās tikko bija tēja, omlete un 3 maizītes.
Man vēl tikai 14.00. Vēl būs launagi un vakariņas, kuras droši vien ņemsim no ātrajiem vai ēdīsim ārpus mājas kā pie piektdienas.
B: 2 rupjmaizes ar vistu, dažas zemenes
P: Siera salāti, 2 maizes šķēles, šokolādes "Kārums"
Vēl visas dienas laikā 3 kafijas.
Un jā, šis priekš manis skaitās ļoti maz, bet parasti dienas pirmajā pusē apēdu mazāk, vakara gaitā daudz vairāk. Vispār esmu rīma, brīnos, ka sen jau neripoju :-D
Ja konkrēti par šodienu, tad kaut kādas 3 vafeles pa visu dienu un 2 krūzes kafijas ir iekšā. Neko negribas.
Varbūt arī vienkārši kauns rakstīt, ka, piemēram, brokastīs norīti vakardienas kartupeļi ar kotletēm.
Šodien tā nav, bet ir dienas, kad vakardienas kartupeļi tiek apēsti pusdienās. Lielākoties es ēdu tikai vakariņas, pa dienu neko negribas. Brokastis ēdu tikai tajās retajās reizēs, kad vīrišķis ir centies, tās gatavojot. Grūti kaut ko no rīta dabūt iekšā.
Es šodien visu dienu pa mājām. Slinkums gatavot. Ļoooti liels skinkums.
Manā kontā viena kafija un bļodiņa plūmju. Tikko saņēmos, aizgāju uz vietuvi un iemetu cepeškrāsnī kartupeļus ar ķiplokiem un medu. Uzkodīšu klāt kādu gurķi. Vairāk nekam iztēles šodien nav.
Parasti tik maz needu. Lielākoties jāpiepiedomā, lai turētu sevi rāmjos un negribētos apēst vairāk kā gribētos.
Ja gadās dienas kā šī, īpaši nepārdzīvoju. Mēģinu nepārdzīvot arī tad, ja apēdu par daudz.
Iztikt bez pašpārmetumiem, manuprāt ir svarīgākais.
Vakarinjaas - (tieshi shobriid top) pasta ar dazjaadiem daarzenjiem (pukjpaaposts, kabacis utt.), lapu salaati.
Veel pa visam kjirshi un riisu galetes pagrauzu.
B: kafija 600ml krūzē ar pienu un 3 karotēm cukura.
P: Pirms stundas uzsildīju vakardienas kanelonus ar maltās gaļas pildījumu. Jau jūtu, kā aizķīp manas artērijas.
V: Vīrs prasa gaļu, tāpēc klapēšu karbonādi ar kartupeļiem.
Pa starpai esmu apēdusi nelielu saldējumu un 2 Maiguma zefīrus. Izdzerts apm.2l ūdens.
Pirms treniņa 1banāns+kafija ar mandeļu pienu
Brokastis - auzu pārslu putra ar karoti dabīgo zemesriekstu sviestu+banāns un jāņogas
Uzkoda- sēklu kabatiņa ar humusu, kale, tofu, tomātu un gurķi
Pusdienas - griķi ar dārzeņiem tomātu mērcē (puķkāposts+kabacis+pupas+zaļie zirnīši)
Vakariņās domāju uztaisīt tomātu lēcu zupu bet vēl nezinu :-)
Ēdu 5x dienā. Tās, kuras galīgi neēd sabendēs savu vielmaiņu un būs pretējs efekts cerētajam slaidumam;-)
B - graudu maizītes ar gaļu, svaigu gurķi + kafija
P - griķi ar sautētu truša gaļu + mērce + apelsīnu sula
V - laikam būs uzpūtenis no svaigām ogām ar pienu
B- siermaize un kafija
P- 2 biezpiena pankūkas un tēja
Uzkoda- hotdogs (jo nezinu, kad dabūšu vakariņas, vai vispār dabūšu)
V- nezinu, braukšu uz ballīti tur paredzētas laikam vakariņas... vismaz ceru..