Tad nu šodien sāku domāt, pa to,kur tad katra produkta grupa piederas. Maize, augļi, dārzeņi,makaroni, rīsi, griķi piederas pie ogļhidrātiem, bet avokado, olīveļļa, rieksti pie taukiem.Vista,tuncis,biezpiens,kefīrs, grieķu jogurts, siers, pieder pie olbaltumvielām. Taču kā ir ar saldētām zivīm? Viņas tak satur Omega 3taukskabes,un arī olbaltumvielu. Arī tuncis satur olbaltumvielas, bet šodien veikalā nopirku tunču pastēti, bet tur tauki 45g/100g un siļķu gabaliņos ir 20g tauki, bet 15.8g olbaltumvielas ,pie kā tad to skaitīt? Pie tauku produktiem, vai olbaltumvielu? Arī treknie sieri, pie kā skaitās? Nezinu tā vienkārši sāku prātot, kas un kā :-D