Drausmas !

Reitings 12
Reģ: 13.08.2015
Labdien. Es vēlējos palūgt jūsu domas par radušos situāciju. Nesen ieskatījos drauga fb sarakstēs. Viss pa lielam normāli, parastas sarunas. Bet tad apskatījos arhīvā, kurā es atradu drausmīgas sarakstes. Viņš jau ilgu laiku sarakstās ar meiteni no Krievijas, viņa ir lezbiete. Par krāpšanu nav satraukums, bet par saraksti gan.
Izrādās šīs meitenes dzīvesbiedrenes bijušais puisis ir pilnīgi jucis, un tiek turēts psihiatriskajā slimnīcā, bet brīvdienās tiek laists mājās, ar gps uzraudzību. Bet meitene ļoti uztraucās, ka viņš var uzmeklēt viņas, un nodarīt pāri viņas draudzenei, iepriekš jau bija to darījis.
Tad viņi sāk meklēt , apspriest variantus, kā lai to atrisina, līdz nonāk līdz slepkavībai.. Meitene stāsta par to , ka vēlās viņam nāvi...
Kas šokējoši, mans puisis piedāvā nogalināt to trako vīrieti, par atlīdzību prasot ievērojamu naudas summu. Bet beigās viņi vienojās, ka meitene meklēs citus risinājumus..
Zinu ka viņam ir daudz draugu Krievijā, un reizēm viņš brauc uz turieni ciemoties..
Bet šis fakts, es nezinu cik nopietni to uztvert, un kā par to runāt ar draugu, ja vispār runāt.. Man tas bija pamatīgs šoks :'-(
Ko jūs darītu?
13.08.2015 17:19 |

Reitings 11330
Reģ: 17.04.2012
Izrunāšanās būtu pēdējais, ko tādā situācijā darītu.
Ņemtu kājas pār pleciem un skrietu, kur varētu. Bet vislabāk tiešām likt viņam pamest Tevi. Neticu, ka adekvāts cilvēks kaut vai joka pēc var runāt par tādām tēmām..
13.08.2015 23:28 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
Ķiršu Zēns, man ir abolūti pajāt ko tu domā .... un zini , man tiešām nav nekā svēta , es nepiešķiru lietām nozīmi un nedzīvoju stereotipos , izņēmumi ir visur un katrai rīcībai ir savi motīvi , kaut tā būtu slepkavība, cilvēku tirgošana vai sazin vēl, kas un nauda tiešām nesmird, smird tādas kakas kā tu ! Atšķirībā no tevis man nav publiskā telpā pieejamas bildes ar pliku pakaļu un esmu jau tev daudzas reizes teikusi, ka tev ir visas tiesības atražot savus bērnus un audzināt kā gribi , bet maniem liec mieru tā nav tava darīšana....
14.08.2015 11:12 |

Reitings 10333
Reģ: 21.07.2011
un jūs tiešām domājat, ka šī ir reāla situācija? :D
14.08.2015 11:15 |

Reitings 4775
Reģ: 18.03.2012
Esam kopā salīdzinoši neilgi. Zinu, ka viņš ir ar sakariem, un viņa paziņu lokā ir daudzi cilvēki ar kriminālu pagātni, dažreiz viņš ir agresīvs pret citiem cilvēkiem.

vai nu bēdz no tāda pēc iespējas ātrāk prom, vai sāc gatavot sausiņus, ko nest viņam uz cietumu :D
14.08.2015 11:19 |

Reitings 274
Reģ: 12.08.2015
omg wee, tu, un nedzīvo stereotipos?? Ko tu lej čugunu! ?? Tu esi stereotipu pilna un pārņemta mamzele. Vien tas, kādā veidā tu spriedelē par lietām, pienākumiem, vērtībām. Tu muldi par laicīgām lietām , kā par augstāko vērtību, šajā gadījumā, kaut vai nauda! Kura atšķirībā no tevis, man ir :D tajā pašā laikā , iespļauj tādās vērtībās kā ģimene, morāle, principi, likumi. kuriem ir pievienotā vērtība. tu bazūnē tika par materiālām vērtībām. un kaut kādiem mēsliem.
smirdi tu, un smirdi pēc slima suņa .
un ko piesienies man par bērnu atražošanu? man ir sava dzīve , un savi uzskati.. es neražošu bērnus ar nepareizo sievieti.. bērnu ieņemšu kopā ar īsto sievieti, sievieti personīgo ..
bet tu gan vari kaut ko paražot labāk .. kopīgi trijatā un četratā.. Un tad vēl padižoties forumā.. kā mazo ieņēmāt mīlējoties 4ātā. kur tavu vīru drāza pakaļā.. kā viņam labpatīk.
14.08.2015 11:36 |

Reitings 11162
Reģ: 28.11.2014
:D :D :D
okey , lašara !
14.08.2015 11:57 |

Pievieno savu komentāru

Nepieciešams reģistrēties vai autorizēties, lai pievienotu atbildi!

vairāk  >

Aptauja

Vai forumā publiski vajadzētu rādīt arī negatīvos vērtējumus (īkšķis uz leju) komentāriem?
  • Jā, jāredz arī negatīvie vērtējumi
  • Nē, lai paliek redzams tikai pozitīvais vērtējums
  • Nezinu, nav viedokļa
  • Cits